Igen-igen de a fotók alatt szerepel hogy a motor nem teljesen típus tiszta biztos vagyok benne ,hogy a tulajdonos előbb vagy utóbb pótolja vagy lecseréli eredetire
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia TL
Collapse
X
-
Kiegészíteném kicsit:baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése-a korai modellnél a blokkban fogaskerekes a hajtás a későbbiben lánc
-ahogy írtad keskeny ülés ehhez tartozik a másmilyen hátsó sárvédő formája
-a korai jikov később magyar karbi
-a kipufogó a koraiaknál szétszedhető később hegesztett
-hátsó sárvédőn kapaszkodó
-más a váz is (nem tudom miben)
A korai típusokat 1954 -1955elejéig gyártották utána jöttek a magas nyergesek kb 1956 közepéig.
- a késői TL kipuffja is szétszedhető, csak nem ez a halfarok alakú, hanem buzogány mint a TLT-n
- a váz a hátsó villa vastagságában különbözik, a koraié vékonyabb és talán mintha a váznyakkal is variáltak volna mert sok volt a töréses hiba
A többi stimmel.
Igen a hátsó lámpa az tényelg Danuvia, de az összképen szerintem nem ront semmit, vizsgáztathatóság szempontjából pedig hasznosabb a kapcsolható féklámpa miatt. Az eredetiben csak rendszám világítás van.
- 2 likes
Komment
-
Köszönöm a sok hasznos információt!
Létezhetett feketében? Van egy vázam, semmi nyoma a bordó színnek, csak a fekete látszik rajt (már amennyi maradt a festésből) Tudom, akár át is festhették, de nem hiszem, hogy fémig visszacsiszolták volna.baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA színekről érdeklődnék még tudomásom szerint a két leggyakoribb szín a bordó és a meggypiros szerinted melyikből csináltak többet?
Egy TL5/2-es kezdetű vázszámmal beleillik még a korai típusba? Ez még elég '55 elejének számít.
Tudna valaki hiteles képet feltölteni a két típusról?baxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Gondolom a hátsó ülésfelfogatásra gondoltál.baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen volt feketében is de kis mennyiségben, ha van egy ilyen vázad akkor azonosíts be a leírtak alapján a az ülésfelfogatás már kapásból elárulja a vázszám a határon van lehetett ilyen és olyan is.
Képet rengeteget találsz az interneten mindkét típusról ,de ha kell töltök fel
Erről a vázról van szó. Az általam nézett képek alapján akkor ez már magas nyerges, kései típus.
Képet találtam én is a két típusról. Feketét viszont még nem láttam, ami típus tisztának tűnt volna. Esetleg, ha ilyennel rendelkezel, akkor töltsed fel.
Köszönöm!baxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Igen ő is tervben van, csak még van előtte a sorban kettő. Úgy indult hogy csak ő lesz újítva, de sajnos vannak holmik amik nagyon nehezen szerezhetők be, gondolom ilyen falba már te is beleütköztél és lettek véve donorok és szép lassan ott tart a helyzet hogy azok is minimális hiánnyal bírnak már. Kerék és gumi hiányt leszámítva egy már komplett lehet, csupán idő "kedv" és munka kérdése.baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea feltöltött albumokban szereplő TL-t újítod fel
A bordó és meggypiros változat ment nagyon, de megnézem majd a friss szerzeményemben mit írnak erről.baxy1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA színekről érdeklődnék még tudomásom szerint a két leggyakoribb szín a bordó és a meggypiros szerinted melyikből csináltak többet?
Igen ez már a kései típusnak néz ki. Kérdés hogy a hátsó sárvédő az övé-e mert a lámpafoglalat tuti nem. Az TLF/T1-é.ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseErről a vázról van szó.
- 2 likes
Komment
-
Ha érdekel valakit az akkutartó mérete, akkor meg tudom rajzoltatni egy gépész barátommal.
Ma leszedtem mindent a vázról, ami még rajt volt.
Az aksitartón látható, hogy valóban fekete volt a motor. Ilyen típusúról esetleg valaki tudna feltenni képet?
A hátsósárvédőt is eredetinek találom, mert az összes furata stimmel a vázéval. Ez egyezhet más típusokkal?
- 2 likes
Komment
-
Nekem van legyártva is, senki nem kereste.ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa érdekel valakit az akkutartó mérete
Nem.ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz egyezhet más típusokkal?
Komment
Komment