Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia szerszámkészlet

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Pannónia szerszámkészlet

Sziasztok!

A T1-esemhez keresek gyári szerszámkészletet, de sajnos megakadtam ott hogy nem tudom azt, hogy pontosan hogyan is néznek ki a szerszámok (csepel felirat van a villáskulcsokon, vagy nem, stb.).
    Megnéztem a piros könyvben az szerszámkészletet, de sajnos nem látni a szerszámok részleteit, illetve ha jól tudom, akkor változtattak a különböző típusok esetén a szerszámkészlet összetételén.

Az lenne a kérésem, hogy akinek van fényképe és pontos leírása egy adott típushoz tartozó (biztosan típus tiszta) szerszámkészletről, az ossza meg velünk jó minőségű fénykép és leírás formájában.

Előre is köszönöm a segítséget, remélem másoknak is segítségére lesznek majd a válaszok.

Üdv.
    BJoe83

ramsaybolt eredeti hozzászólása
    Hosszú vonatúton voltam, és unatkoztam, kíváncsi voltam az online kaszinókra, így kerestem egy jót.
    Szerintem ehelyett inkább olvashattál volna.
    pasetta, mátéapu és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Itt komoly bajok vannak, nincs egy admin aki ezeket ki tudná tiltani?

Komment

Én sokat mászkálok, különböző Veterános helyeken és próbálok tanulni az öregektől, de ebben a témában nagyon nagy a szórás, ugyanis azok akik még ezeket eredeti szerszámkészlettel vették, azok egyre kevesebben vannak. Azok akik vettek használt motort, sok esetben nem volt meg, vagy már nem az eredeti szerszámokkal volt meg a készlet. Én az én TLF-emet is egy vegyes szerszámcsomaggal vettem, de azóta sikerült egy két szép darabbal kiegészíteni.
        Azt tudom, hogy annó a Csepelekhez "WM Csepel WM" felirattal adtak ki szerszámokat és ezekkel is szereltek a gyárban. Később jöttek a "Precizios" feliratű eszközök. De van aki esküszik, hogy Omega szerszámokat kapott, ami nyilván nem valós! Még a gumiszerelő vasak között is lehet különbséget tenni évjárat szerint...
        Szóval nehéz kérdésbe tenyereltél, követem a témát, hátha én is okosabb leszek.

Komment

Az én "kezdő" készletem ez volt....
          Attached Files
          Jankó51, Titus és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

A Pannóniának a gyertyakulcsa csőkulcs volt és 21-m/m egy egyszerű hajtóvassal .A készletben még volt 19 , 14 -m/m -es rövid csőkulcs is.Egyébként a motor könyvében leírás és rajz van a szerszámokról.

A táskában lévő valószínűleg a 20-21-é volt gumiszerelő-alakú szárral.

Gyermekként a Csepel és a Pannónia szerszámosokat én erős vászonnak láttam ,még a szegő és a zsinór is abból volt .
            Jankó51 és Titus kedvelte ezt.
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Osumi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Itt komoly bajok vannak, nincs egy admin aki ezeket ki tudná tiltani?
              Moderátorként én is már egyedül maradtam+ritkán járok erre. Meg ugye nincs teljeskörű jogosultságom bizonyos dolgokhoz.
              szőrös és mátéapu kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Egy barátunk már így is kilépett mert nem bírta idegekkel ,sokan nem tudnak belépni a facebokra .
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Egy barátunk már így is kilépett mert nem bírta idegekkel ,sokan nem tudnak belépni a facebokra .
                  Nekem, Sintérnek vagy Mirr-Murrnak kell írni, és felveszünk mindenkit.
                  Pont azért keszült ez, hogy aktuálisabban tudjatok használni.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                  Working...
                  X

Debug Information