Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Helló Dongós! Nekem hasonló szemüvegem van annyi különbséggel,hogy a két széle megvan törve mint az első világháborús pilótáké és fémből van.Jó a sisakod régi idők Sheriff sisakot juttatja az eszembe.Simléderes sisaknál nehéz kezelni és kicsit huzatos az enyém de inkább dekoráció. Még annyit az én sisakom fekete műbőrrel van borítva és ami nem tetszik nincs simli pedig egy lemenő nyári nappal szembe motorozni ráadásul szemüvegbe nem nagy élmény hosszú úton!.
Pontosan ilyen bukóm van, és pontosan ezekre használom
Arra gondoltam, hogy az MZ-n is ezt hordanám, egy ilyen szemüveggel (száj elé esetleg kendővel).
Pontosan a korhűség miatt. Ez a kombináció közelebb áll a gép stílusához, mint a másik bukóm (Zárt, állvédős, sötét plexis FM).
Persze itt megint elérkeztünk a korhűség - biztonság ellentétéhez. Melyikből mennyit áldozunk a másik érdekében...
Üdv Titus!
Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatodat! Ilyen szemüveget már korábban is néztem, de olvastam róla véleményeket, és néhányan lehúzták, szerintük használhatatlan, maximum a bukósisakra felcsapva, mintegy díszítő elemként használható. De azt egyikőjük sem mondta el, hogy MIÉRT? Kényelmetlen? Nem lát ki belőle? Nem fér el az arcán a sisaktól? Bepárásodik? Odaizzad?
De ezek szerint nem lehet olyan egetverően borzalmas. Persze én naiv azt gondoltam, hogy a csillogó részek fémből vannak.... ilyet gondolni a mai világban! Amikor a retro ("csúcsos") kerékpárlámpa is műanyagból készül, és az első tisztítástól olyan karcos lesz, hogy lehet elhajítani...
Szia Dongós!
Vettem egy ugyanilyen szemüveget tavaly, hosszabb távon még nem használtam, csak itt a faluban korzóztam vele hozzáillő sisak hiányában. A fényes részek nagy része sajnos műanyag rajta, de szerintem használható. Nekem kicsit szélesnek tűnik, mivel nincsen összehasonlítási alapom lehet hogy így a jó
Számomra a biztonság a legfontosabb, szóval nyugodt szívvel veszem fel a protektoros motorosruhát akár a Csepszihez is :-)
De van 2 katonai forgalomirányító szerelésünk is,néha abban is megyünk.
Apacsvó nekem a műhelyemben a mai napig kivan rakva egy tábla evvel a szöveggel és a zománcozott tábla a Kőbányai Sör felirattal. A Fiam mikor kóstolgatta a szakmát kiírtam neki " ha elfogyott a türelmed és dilizel ,igyál és aludj egyet". Mert azért a kasznis szakmához is kell egyfajta beállítottság,idegbeteg ne akarja gyakorolni!!.
Leave a comment: