Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gyerünk veteránnal motorozni! De miben?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• sepy
    replied
    Helló Dongós! Nekem hasonló szemüvegem van annyi különbséggel,hogy a két széle megvan törve mint az első világháborús pilótáké és fémből van.Jó a sisakod régi idők Sheriff sisakot juttatja az eszembe.Simléderes sisaknál nehéz kezelni és kicsit huzatos az enyém de inkább dekoráció. Még annyit az én sisakom fekete műbőrrel van borítva és ami nem tetszik nincs simli pedig egy lemenő nyári nappal szembe motorozni ráadásul szemüvegbe nem nagy élmény hosszú úton!.

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Benkő Imre fotóin éled újjá az egykori ózdi kohászat

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a sisak szerintem babettára,dongóra való max
    Pontosan ilyen bukóm van, és pontosan ezekre használom
    Arra gondoltam, hogy az MZ-n is ezt hordanám, egy ilyen szemüveggel (száj elé esetleg kendővel).
    Pontosan a korhűség miatt. Ez a kombináció közelebb áll a gép stílusához, mint a másik bukóm (Zárt, állvédős, sötét plexis FM).
    Persze itt megint elérkeztünk a korhűség - biztonság ellentétéhez. Melyikből mennyit áldozunk a másik érdekében...

Üdv Titus!
    Köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatodat! Ilyen szemüveget már korábban is néztem, de olvastam róla véleményeket, és néhányan lehúzták, szerintük használhatatlan, maximum a bukósisakra felcsapva, mintegy díszítő elemként használható. De azt egyikőjük sem mondta el, hogy MIÉRT? Kényelmetlen? Nem lát ki belőle? Nem fér el az arcán a sisaktól? Bepárásodik? Odaizzad?
    De ezek szerint nem lehet olyan egetverően borzalmas. Persze én naiv azt gondoltam, hogy a csillogó részek fémből vannak.... ilyet gondolni a mai világban! Amikor a retro ("csúcsos") kerékpárlámpa is műanyagból készül, és az első tisztítástól olyan karcos lesz, hogy lehet elhajítani...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Szia Dongós!
    Vettem egy ugyanilyen szemüveget tavaly, hosszabb távon még nem használtam, csak itt a faluban korzóztam vele hozzáillő sisak hiányában. A fényes részek nagy része sajnos műanyag rajta, de szerintem használható. Nekem kicsit szélesnek tűnik, mivel nincsen összehasonlítási alapom lehet hogy így a jó

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Tetszik de a sisak szerintem babettára,dongóra való max

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Apropó! Erről mi a vélemyénetek, mennyire használható?
    Click image for larger version

Name:	mot.szem.jpg
Views:	1
Size:	19.0 KB
ID:	138652
    Ilyen bukóhoz:
    Click image for larger version

Name:	Bukosisak_.jpg
Views:	1
Size:	27.7 KB
ID:	138653

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    A fülig húzott svájci sapka megvan. Már csak a vörösen izzó csikk hiányzik a szájukból!

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Korabeli öltözet, amely valahol Apacsavot igazolja: A hatvanas-hetvenes évek autós életképei

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    ...és milyen szépen süt a nap!
    Már most hiányzik!

Leave a comment:

• apacsavo
    replied

Leave a comment:

• Ricsi95D
    replied
    Számomra a biztonság a legfontosabb, szóval nyugodt szívvel veszem fel a protektoros motorosruhát akár a Csepszihez is :-)
    De van 2 katonai forgalomirányító szerelésünk is,néha abban is megyünk.

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    Itt egy tipp az öltözködéshez:

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Garantáltan '80-as évekbeli öltözet. IZS Planetahoz adaptálva. De lehetne más motor is, kivéve talán a"pereggyes" MZ-t és az ETZ-t.

Leave a comment:

• sepy
    replied
    Apacsvó nekem a műhelyemben a mai napig kivan rakva egy tábla evvel a szöveggel és a zománcozott tábla a Kőbányai Sör felirattal. A Fiam mikor kóstolgatta a szakmát kiírtam neki " ha elfogyott a türelmed és dilizel ,igyál és aludj egyet". Mert azért a kasznis szakmához is kell egyfajta beállítottság,idegbeteg ne akarja gyakorolni!!.

Leave a comment:

• dongos78
    replied
    Nálunk valahogy így szokott hangozni:

A párom búcsúzáskor:
    - Vigyázz az úton, óvatosan...
    Mire én:
    - Jó, rendben, vigyázok, és megigérem, hogy 170-nél gyorsabban sehol nem megyek!

Ettől a választól pedig nem szokott megnyugodni. Nem értem a nőket!

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Vigyázz, mert sok az őrült vezető az utakon
    Erről eszembe jutott a vicc:

"...egy autó rádiójában: Vigyázzon mindenki az M3-ason, mert egy őrült szembe halad a forgalommal!!!
    Mire a sofőr: Mi az hogy egy??? MIND!!!"

Leave a comment:

• CZsolti
    replied
    apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    minden eggyes közlekedőt potenciális veszélyforrásnak kell tekinteni
    A feleségem szokta mondani búcsúzáskor:

- Vigyázz, mert sok az őrült vezető az utakon!

Mire én:

- Igaz, és mindjárt eggyel többen leszünk.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information