Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Helyes adás-vételi

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X
 
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

  #76
  .Buszik ránk
  És vajon?ha elvinném egy körre?.............................................................................................. .................................................................................................... ...............................(lehet mindent bevallana)
  joker kedvelte ezt.
  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

  Komment


   #77
   Jelentem ezredes elvtárs, bevallotta, a nemzeti dalt ők írták a sógorával!
   sepy, joker és 2 további látogató kedvelte ezt.

   Komment


    #78
    a nemzeti dalt ők írták a sógorával!
    Azért az nem piskóta!
    joker kedvelte ezt.

    Komment


     #79
     Sziasztok!
     Tanácsot szeretnék kérni, nem találok a sajátomhoz hasonló átírási helyzetet a fórumon.
     Két autó került a látókörömbe, teljesen eltérő a státuszuk.
     1. egy kispolszki ismét. Érvényes műszakival, tulajdonostól vásárolnám, ot minősítés sem kizárt később, de jelenleg sem használni, sem felújítani nem szeretném, csupán letárolni. Felesleges költségeket sem szeretnék generálni az átírás kapcsán. Mi a legolcsóbb, legegyszerűbb módja az átírásnak? Elkerülhető-e a biztosítás megkötése például, illetve névre írja-e az okmányiroda így? A tulaj elvégeztetné az eredetvizsgát, elhozná nekem a tárolás helyszínére.
     2. egy ritka szoci kocsi. ZAZ Tavria, Elektro elektromos autó 94-96 körüli. 0 km-es, nem lett forgalomba helyezve még. Milyen módon lehet szabályosan megvásárolni, illetve felújítás után (sajnos szabadban volt tárolva) milyen módon lehet forgalomba helyezni, ha lehet egyáltalán?

     uz011

     Komment


      #80
      Az elsőre a tulaj adja le a rendszámot és ezáltal kivonatja a forgalomból/ véglegesen /. Amennyiben Te forgalomba akarod újból állítani lesz egy tizen egypárszáz forintos költséged + -ba és KPM-es vagy nevezzük máshogy vizsga kell. Így az autó nálad áll amíg akarod nem kell bontóba vinni és nincs biztosítási gondod sem. A másikra nemtudom a megfejtést.

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X