Na ma hívtak az okmányirodából meg kaptak valami engedélyt . Be mentem és át is írták a nevemre . Sajnos továbbra is rejtély mire kelet várniuk nekem .
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Átírási hókusz-pókusz
Collapse
X
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésekörözés lehetett a rendszerbenbury kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Vagy szimplán csak rendkívül képben volt az ügyintéző. De hogy ezt te ne lásd, inkább elküldött amíg megkérdez valakit aki ért is hozzábury, Lemezjáték és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Abonyba irtattam át de a forgalmit amit adott az ügyintéző abba Ceglédi járásügyi hivatal volt . Kb 5 éve az Mz-t is Abonyba írattam át és ott a forgalmiba Abony van be írva . Érdekes nem ?
Nekem nem 3/4 órát kelet várnom hanem 3 napot mert pénteken voltam elsőnek az okmányirodába , hosszú hétvége volt ...Utoljára szerkesztve a következő által: bury; 2016 jún. 21, 18:34.
Komment
-
Kedves veterános társaim!
Tanácsot szeretnék kérni.
Holnap tervezek megvenni egy autót, alkatrészként hirdetik. Amit tudunk róla, az előző tulaj kivonatta a forgalomból a régi rendszer szerint. Pár éve elhunyt, a kocsi nem került bele a hagyatéki listába. Most a fia szeretné eladni, mivel útban van. Mivel kispolszkiról van szó, nem éri meg póthagyatéki eljárást indítani.
Milyen papírokkal javasoljátok rögzíteni az adásvételt?
Illetve van-e bármi mód mégis forgalomba helyezni? A kocsi korához képest bőven menthető lenne...
Komment
-
Ez még egy viszonylag tiszta helyzet!...Ahhoz képest mindenképpen, mint amikor valaki birtokolja a járművet, és csak annyit tudni róla, hogy az eredeti tulaj meghalt.
Itt egyértelmű, hogy az örökösök a tulajdonosok, és ők tudják eladni a kocsit. Nekik viszont igazolniuk kell, hogy tulajdonosok, és ezt a póthagyatéki eljárás során hozott közjegyzői végzés tudja igazolni.
Szerintem nem úszható meg a póthagyatéki...sepy kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Na igen ! Kérdés hogy forgalomban van e ? Ha igen, akkor csak hagyatéki után tudják leadni, még csak a bontóba is ! Addig meg jönnek a csekkek. Ha már kivonták, akkor fémhulladékként eladhatja, de semmilyen számozott alkatrészt nem tudsz beépíteni a sajátodba. A póthagyatéki pedig csak hozzáállás kérdése. Nekem már csináltak úgy, hogy az örököst soha nem is láttam személyesen. Talán kétszer ment be a közjegyzőhöz.
- - - Updated - - -
Most látom hogy kivonták, de akkor is csak hagyatéki után tudod legálisan felhasználni.zahi kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment