Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Műszaki vizsgás élmények

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

még odébb lesz a vizsgáztatás, de jó tudni, mire számítson az emberfia

Komment

Én nemrég egy gépet levizsgáztattam szürke forgalmival!
      Az előbb telefonon felhívtam egy embört az nkh-tól, aki nagyon jó barátom, ő erősített meg ebben.
      És tudomásul kell venni azt is, hogy sehol nem értelmezik egyformán a jogszabályt sajnos, egyik megyében így van, a másik meg teljesen másképp gondolja. Ez is tipikus magyar dolog.
      Nemrég levizsgáztattam egy raliautót, utána tudtam meg, hogy nem is lehetett volna. Idáig nem lett baj belőle.
      soveny kedvelte ezt.

Komment

norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        még odébb lesz a vizsgáztatás, de jó tudni, mire számítson az emberfia
        Most nagyot csalódtam, mert én már a jövő héten viszem, azt hittem Te kitaposod az utat nekem!
        Akkor majd én beszámolok a fejleményekről!
        norinco kedvelte ezt.
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Az előbb telefonon felhívtam egy embört az nkh-tól, aki nagyon jó barátom, ő erősített meg ebben.
          És tudomásul kell venni azt is, hogy sehol nem értelmezik egyformán a jogszabályt sajnos, egyik megyében így van, a másik meg teljesen másképp gondolja. Ez is tipikus magyar dolog.
          Nemrég levizsgáztattam egy raliautót, utána tudtam meg, hogy nem is lehetett volna. Idáig nem lett baj belőle.
          Gabó !
          De ha nem tévedek, a szürke forgalmi mellé új rendszám volt a járgányon. Amit a vizsga után rögtön ki kellett cseréltetned. Ez így működhetett ha a vizsgája lejárt, de valaki fizette a biztosítást. Nekem is volt ilyen csepptankos Jáwám, amit így vettem. Tehát a motor így forgalomban volt, csak lejárt a műszakija.
          Gabó_Racing és soveny kedvelte ezt.

Komment

türelmetlenül várom

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Gabó !
              De ha nem tévedek, a szürke forgalmi mellé új rendszám volt a járgányon. Amit a vizsga után rögtön ki kellett cseréltetned. Ez így működhetett ha a vizsgája lejárt, de valaki fizette a biztosítást. Nekem is volt ilyen csepptankos Jáwám, amit így vettem. Tehát a motor így forgalomban volt, csak lejárt a műszakija.
              Hát csodálkozunk, hogy a vizsgabiztosok nincsenek tisztában a variációkkal!
              Itt több lehetőség van mint egy kollektív szelvényen!

Komment

Elviekben ki volt vonva forgalomból az én gépem is de gondolom ideiglenesen mert a rendszám meg maradt ,zöld forgalmim van hozzá ami jelenleg a vizsga állomáson van ,úgy tudom régen nem volt ennyi macera a forgalomból véglegesen vagy ,ideglenes kivonással műszakija utoljára 1992 ben volt a mocinak .

Komment

norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  türelmetlenül várom
                  Szia norinco!
                  Én tudom, hogy mit vársz türelmetlenül, de használd a "válaszol idézettel" gombócot mert 'nagy itt a káosz kérem'!
                  soveny és norinco kedvelte ezt.

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Szia norinco!Én tudom, hogy mit vársz türelmetlenül, de használd a "válaszol idézettel" gombócot mert 'nagy itt a káosz kérem'!
                    értettem! remélem más i(z)s ;-)
                    -t5- kedvelte ezt.

Komment

bury eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Elviekben ki volt vonva forgalomból az én gépem is de gondolom ideiglenesen mert a rendszám meg maradt ,zöld forgalmim van hozzá ami jelenleg a vizsga állomáson van ,úgy tudom régen nem volt ennyi macera a forgalomból véglegesen vagy ,ideglenes kivonással műszakija utoljára 1992 ben volt a mocinak .
                      Az Izs- 56 motoromnak zöld forgalmija van. 1992 07 08.-án vonták ki véglegesen. A forgalmi "személyi lapját " visszaadták, aminek a hátoldalára a következőket vezették fel.
                      - Gyártmány
                      - Alváz+motorszám
                      - Önsúly
                      - Hengerűrtartalom
                      - Gyártási év
                      - " Forgalomból végleg kivonva "
                      - Dátum

Neked nem volt rávezetve semmi ?
                      soveny kedvelte ezt.

Komment

De legalább megkérdeztem nálam okosabbat, és javítottam a hozzászólást.
                        Nem akartam senkit félrevezetni.
                        Mentségemre legyen mondva, nagyon ritkán van ilyen.
                        De ha nem tévedek, a szürke forgalmi mellé új rendszám volt a járgányon. Amit a vizsga után rögtön ki kellett cseréltetned.
                        Természetesen forgalmi csere, a szürke és a kétlapos zöld is! Azé abba nem pöcsételtem bele
                        mir-mur kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Az Izs- 56 motoromnak zöld forgalmija van. 1992 07 08.-án vonták ki véglegesen. A forgalmi "személyi lapját " visszaadták, aminek a hátoldalára a következőket vezették fel.
                          - Gyártmány
                          - Alváz+motorszám
                          - Önsúly
                          - Hengerűrtartalom
                          - Gyártási év
                          - " Forgalomból végleg kivonva "
                          - Dátum

Neked nem volt rávezetve semmi ?

Nem csak a megy jegyzés rovatba volt valami rövidítés . Az öreg bácsitól akitől vetem azt mondta a helyi önkormányzatnál vonata ki annó forgalomból

Komment

Gabó_Racing eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Hajrá előre az egységes közlekedési Hatóságért!
                            Gabó_Racing kedvelte ezt.

Komment

Üdv Kedves Veterános kollégák

Ma be mentünk és minden rendben van kb fél órát kelet várnom,még ,mert volt vele papírmunka ,eredetiség vizsga meg van , műszaki is meg van nagyon örülök neki , holnap már csak az okmány irodába kel be menem a rendszám ért meg forgalomba helyezésért stb .Ma sajna nem tudtak fogadni az okmányirodába de ez a legkisebb baj .Ért kellemes meglepetés is még pedig az anyagiak terén eredetiség vizsgára +műszakira fizetem 14000ft körül
                              mir-mur, Gabó_Racing és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

bury eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Üdv Kedves Veterános kollégák

Ma be mentünk és minden rendben van
                                Na akkor én most kimegyek a kazánházba és viszem magammal az összes "szabálykönyvet" és elégetem mindet!
                                Majd ha ezzel végeztem, felhívok minden megyei Felügyeletet külön-külön, hogy fejtsék ki az általuk értelmezett szabályokat és legépelem megyére lebontva, majd kiadatom bőrkötésben. Milliomos leszek hamarosan!
                                Gabó_Racing és soveny kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X