-t5- eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Műszaki vizsgás élmények
Collapse
X
-
Gabó_Racing kedvelte ezt.
- 1 like
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt ölet nem rossz,csak kivitelezhetetlen,mert még egy-egy megyén belül sem azonosak az irányelvek.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor mégis csak szegénylegényként fogok meghalni, mert nincs más ötletem!
Velem is az volt, hogy "várjál, Géza bátyád mindjárt Győrbe ér, utána felhívjuk hogy hogyan lehet". Felhívtuk, a jó öreg azt mondta, hogy "Zolikám, ott van a határozat, ami nincs arra beírsz amit akarsz".
Az eredetiségvizsgán megállapították hogy semmi sem stimmel a járműokmányokban szereplőkkel, mert adásvételim és KEKKH adatszolgáltatós papírom volt. De odaírták, hogy mindez adminisztrációs hiba, külső jogtalan beavatkozás nyoma nem figyelhető meg.
Elsőre az okmányirodás hölgy majdnem agyvérzést kapott, de aztán kiteregettem sorban minden papírt és lecsillapodtak a kedélyek, még rendszámot is választhattam a raktáron lévő 10 darab közül.
Ez még eszembe jutott: azért kíváncsi lennék hogyan jött ki nekik a műszaki + eredetvizsga 14 ezer magyar pénzre, amikor utóbbinak hatósági díjszabása van, 500ccm alatt 15500, felette 17000 HUF...Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 márc. 13, 15:06.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
Le irom az árakat amik a számlán szerepelnek :Motorkerékpár 500ccmhengerürtartalomig előzetes eredetiségvizsgálat hatósági díja : 9300huf. Motorkerékpár, továbbá ennek pótkocsija időszakos műszaki vizsga :3490 huf ,okmányirodába fizetem 2100huf vagyonszerzési illetéket +5000huf +2x6000huf +500 ezekről nem tudom pontosan mik de ennyit fizetem
Komment
-
bury eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése+5000huf +2x6000huf +500 ezekről nem tudom pontosan mikThere's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
bury eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLe irom az árakat amik a számlán szerepelnek :Motorkerékpár 500ccmhengerürtartalomig előzetes eredetiségvizsgálat hatósági díja : 9300huf. Motorkerékpár, továbbá ennek pótkocsija időszakos műszaki vizsga :3490 huf ,okmányirodába fizetem 2100huf vagyonszerzési illetéket +5000huf +2x6000huf +500 ezekről nem tudom pontosan mik de ennyit fizetem
NKH-műszaki vizsga díja 4360 Ft. 3490 Ft-os árról egy fórumon találtam említést, de semmi mást. Nem tudom, hogy jött ki neked. Attól még persze jó.
A többit kollarg leírta!
Komment
-
bury eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv Kedves Veterános kollégák
Ma be mentünk és minden rendben van kb fél órát kelet várnom,még ,mert volt vele papírmunka ,eredetiség vizsga meg van , műszaki is meg van
'82-es MZ TS 125 LUXA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKedves T5!
Írásodból kiderül,hogy ma az MZ-vel voltál elfoglalva,de számomra az is,hogy legalább eszedbe jutott a "kokárda",-sokan nem mondhatják ezt el magukról.Ma én kereti munkákat csináltam,de azért sokszor eszembe jutott Petőfitől a Farkasok dala című vers.
Üdvözlettel:Che
Többször is eszembe jutott, de manapság egy kicsit inkább félelemmel gondolok az "ünnepekre" mert mi magyarok arra 'használjuk' őket, hogy egy kicsit háborogjunk, szitkozódjunk.(amelyre minden okunk megvan, de szerintem nem itt) Este is féltem elolvasni a friss online hireket, mert teljesen elfelejtődik az Ünnep lényege és "sokan" azt sem tudják miért mennek oda, vagyis dehogynem tudják.........!
Üdv.Che kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzia Che!
Többször is eszembe jutott, de manapság egy kicsit inkább félelemmel gondolok az "ünnepekre" mert mi magyarok arra 'használjuk' őket, hogy egy kicsit háborogjunk, szitkozódjunk.(amelyre minden okunk megvan, de szerintem nem itt) Este is féltem elolvasni a friss online hireket, mert teljesen elfelejtődik az Ünnep lényege és "sokan" azt sem tudják miért mennek oda, vagyis dehogynem tudják.........!
Üdv.
A mai vezető politikusok (név szerint nem akarom megnevezni őket ) akik ilyen intézkedéseket hoznak nem lenne joguk megemlékezni a nagy nyílvánosság előtt az akkori NAGY MAGYAROKRÓL ,akik tényleg a MAGYARSÁG érdekét tartották szem előtt nem pedig a saját zsebüket!!Ők biztos , hogy nem áldoznák vérüket Magyarországért.Lehet , hogy furcsán hangzik , de ez a véleményem !
Szép a Dongód !
(rossz témához írtam , de már nem törlöm ki ,bocsi)Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2012 márc. 16, 08:37.
- 2 likes
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz nem derül ki a hozzászólásodból, hogy milyen vizsgát hol végeztettél (NKH vagy egyéb műhely?). Az 15500 Ft-os eredetiségvizsgálat 9300 Ft-ja egyfelől stimmel, mert ez a hatósági díj (NKH a számlakibocsátó), a fennmaradó 6200 Ft-ról az eredetiségvizsgálatot végző műhely állítja ki a számlát. Elvileg azért ezt is ki kellett, hogy fizesd.
NKH-műszaki vizsga díja 4360 Ft. 3490 Ft-os árról egy fórumon találtam említést, de semmi mást. Nem tudom, hogy jött ki neked. Attól még persze jó.
A többit kollarg leírta!
Egy motorkerékpár márkakereskedésben /szervizben csináltattam a műszakit meg az eredetiséget, én is többre számoltam mert én is ki kerestem az árakat ez miatt még többre is számoltam de hát szerencsére csak annyit fizetem amennyit le írtam . Viszont hozzá teszem kemény vizsgája volt a kis ts nek fék pad meg egy csomó műszeres vizsgálat tisztára mint kpm és hát jelessel át ment akkor csak megérdemli a „kedvezményt”soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz nem derül ki a hozzászólásodból, hogy milyen vizsgát hol végeztettél (NKH vagy egyéb műhely?). Az 15500 Ft-os eredetiségvizsgálat 9300 Ft-ja egyfelől stimmel, mert ez a hatósági díj (NKH a számlakibocsátó), a fennmaradó 6200 Ft-ról az eredetiségvizsgálatot végző műhely állítja ki a számlát. Elvileg azért ezt is ki kellett, hogy fizesd.
A többit kollarg leírta!soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment