mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Változik a műszaki vizsgáztatás rendszere
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA Miskolciak rendesek. Van valakinek személyes rossz tapasztalata Miskolcról, vagy csak „divatból” szidjuk őket. Én ismerem egy részüket, mind régi segítőkész veterános. Nem a szívatás a céljuk.Kakas kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés attól tartok hogy ez nem lesz jó pont
De van olyan ismerősöm is, aki vett egy OT Mercit, és elvitte vizsgára. ( Tulajcserénél kötelező ) Kiszúrták hogy a féknyereg nem gyári, de bizalmat szavaztak neki, hogy a következő vizsgáig kicseréli.
- 2 likes
Komment
-
Buta angolok mit ki nem találnak:
https://www.sportmotor.hu/magazin/ne...m_content=newsLemezjáték, Titus és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
A nagyvizen túl is csak akkor kell műszakira vinni ha megveszed kortól függetlenül. Érdekes mégsem esnek ki a tulaj alól mint nálunk a vasas tulajok Ladái vagy a fehér régi Opel astrák!! igaz őket meg sem állítják pedig kevesen ültek oktató autóban közülük. Ezek után mondják a törvény előtt mindenki egyenlő, valahol biztos de nem itt.
- 2 likes
Komment
-
MAGYARORSZÁGON ez kivitelezhetetlen lenne ! Minden szemetet kivinnének az utakra.Lemezjáték és dongos78 kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Minden szemetet kivinnének az utakra."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Tigrissel teljes egészében egyet értek,semmivel nem lenne rosszabb a helyzet,akkor sem,ha a műszaki vizsgát eltörölnék.Arra kellene inkább figyelni a hatóságoknak,ha műszaki hiba miatt,akárki balesetet okoz,azt nagyon büntesse meg.Az meg a balkáni színvonalú béreknek a hozadéka,hogy olyan a járműpark és annak állapota amilyen.Márkaszervizeket az ottani díjak miatt egy átlagpolgár igénybe sem vesz,mert nem csak a járművet kell fenntartani,de a családnak is enni kell adni és egyáltalán élni kell.
Üdvözlettel:Che
- 6 likes
Komment
-
Szoktam nézni a gumik állapotát az autókon, amik mellett elsétálok. El se mernék indulni velük, olyan állapotban van a legtöbb. A megveszem az autót és kifúrom a részecskeszűrőt meg kiütöm a katalizátort, meg adok egy tízest a vizsgabiztosnak és nem szól a hibakódért meg gyakorlatilag nem a kivétel, hanem az általános. Meg az ismerek egy havert átprogramozza a dízel verdát és húsz lóerővel erősebb lesz, igaz sokat kell mosni a hátfalat mert mindig bekormozza, de nem baj. Ilyen hozzáállás mellett Magyarországon nincs értelme a műszakinak.
- - - Updated - - -
mert nem csak a járművet kell fenntartani,de a családnak is enni kell adni és egyáltalán élni kell.Everything is better when you decide you don't care.
- 1 like
Komment
-
Kedves UK!
Változik a világ,változnak az emberek.Olyan világban élünk ahol a technológia forradalma zajlik az orvoslástól a szelektív szemétgyűjtésig.Úgy gondolom,hogy valaha luxus lehetett az autó és napjainkban is lehet nélkülözni,mert gyalog,vagy kerékpáron is el lehet menni a tecsóba a mindennapi ásványvízért,vagy a mit tudom én miért és ez nem is lehet probléma.
Vegyünk azért olyan eseteket is számba,ahol a családunkról és a gyermekeinkről van szó.Senki nem kívánom,de pl. a családban diagnosztizálnak valamilyen igen súlyos betegséget és a páciens nem megyei székhelyű,vagy egyetemi városban lakik,hanem egy zsákfaluban és bekerül az egészségügy útvesztőjébe,mondjuk pet ct-re kell menni,adott időpontban,mondjuk éjjel 11 órára,megjegyzem az időpontra két-három hónapot várt,ami egy esetleges rákos beteg esetében,akár kritikus is lehet,akkor ilyen helyi közlekedés mellett hogyan jut el időre és haza?Tudom,hogy van a betegszállítás,ami jó is lehetne,ha nem kellene a betegeknek összezsúfolva,étlen szomjan és az alapvető szükségleteiket visszafogva,zötykölődni akár 12 órát is,-hallottam már ilyen esetről.
Sajnos a napjainkban a legfőbb érték a pénz és nem az ember,az autó meg minden családnak járna,szinte alanyi jogon,természetesen nem egy Porsche,csak egy biztonságosan célbaérő jármű.
Sokat lehetne elmélkedni sé keresgélni az okokat,hogy miért ilyen a világ amilyen,de értelmetlen,mert változásra semmi remény,addig amíg a pénz az értékmérő.Azt soha senki nem fogja értékelni,hogy egységnyi idő alatt,hány talicska betont csinálsz meg,csak azt,hogy hány méter hosszú a Mercedes alattad és mekkora smukk csüng a nyakadban,a világ már csak ilyen,-hülye.
Üdvözlettel:Che
- 8 likes
Komment
-
Szervusztok! Engedjétek meg, hogy csatlakozzak Che utolsó pár mondatához! Kiragadott idézet az Ossian rock banda Szenvedély című számából.:
"Semmid sincs és senki vagy
Itt nincs helyed. Hordd el magad!"
A szám a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején íródott. Már, akkor is igaznak bizonyult. Bár a szám szerelmi dráma, de ez a rész jól leképezi a gazdagabbak ( tisztelet a kivételnek!) nézőpontját.
Komment
-
.Arra kellene inkább figyelni a hatóságoknak,ha műszaki hiba miatt,akárki balesetet okoz,azt nagyon büntesse meg.
Nem nagyon szorul az sem magyarázatra, hogy az ittas vezetés balesetveszélyes, és a rendőrök szondáztatnak is rendszeresen, ez köztudott is, elég kemény a büntetés is, mégis folyamatosan buknak le emberek, ami azt jelenti, hogy önmagában az utólagos szankció nem képes kezelni a problémát. Ez a műszakira is igaz.
Szóval azt akartam csak mondani, hogy ne magadból indulj ki, nem te jelentesz veszélyt, nem a normálisokra kell kalibrálni a megelőző szabályokat, hanem a felelőtlen barmokra...
- 1 like
Komment
-
"Semmid sincs és senki vagy
Itt nincs helyed. Hordd el magad!"
- - - Updated - - -
Szóval azt akartam csak mondani, hogy ne magadból indulj ki, nem te jelentesz veszélyt, nem a normálisokra kell kalibrálni a megelőző szabályokat, hanem a felelőtlen barmokra...
- 4 likes
Komment
Komment