Úgy látom UK neked is van szemed és füled!! Igaz az én motorom Florida de Guzzi de valahogy elejétől a végéig be van fejezve.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Változik a műszaki vizsgáztatás rendszere
Collapse
X
-
Mátéapu sokkal gyakorlatiasabb oldaláról közelítette a témát, de maximálisan egyetértek vele. Sőt Talmácsi Gábor is biztos sokkal rövidebb fékúton állna meg az Uralommal mint amire én valaha képes leszek, pedig nem Mátéapu súlycsoportjában van.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
kkor előírt felületi minőségű próbapályán a - gondolom gyakorlott - tesztpilóta nagyot fékez. Ezt műszakin nem lehet, és szerintem nem is szabad bevezetni.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 szept. 29, 19:23."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Nem baj, majd jövő tavasszal Stuttgartban...
- - - Updated - - -
Pontosabbat jövő héten fogok tudni.Utoljára szerkesztve a következő által: UK; 2017 szept. 29, 19:59.Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
Semmi fékpad és hasonló marhaságok, hanem forgalmi teszt.
Hogy van ott ---egy ember---akii képzett , megvesztegethetetlen !!! de nincs is rá szükség mert nem játszik kiskirályt , nem irigy a szarodra , meg van fizetve a munkájáért , DE , a leglényegesebb : mer dönteni és a döntését vállalja . Ha elégedett vagy ugye mert mehetsz a forgalomba , akkor ugye a te és más életével játszik --ha viszont megbuktat , akkor bizonyára meg tudja védeni az álláspontját egy felebezés esetén .
Nos ez a rendszer ebben az országban soha nem jön létre --legalább is itt a fórumot olvasó legfiatalabb életében sem .
úgy , hogy szerintem vitatkozhattok itt nyugodtan pedálerőről , meg a fékdob utésről , meg a Rozi seggének a talajra gyakorolt nyomóerejéről
- 4 likes
Komment
-
DE , a leglényegesebb : mer dönteni és a döntését vállalja
Úgyhogy mindjárt elmorzsolok egy könnycseppet és kimenekülök Németországba. Majd azt mondom, hogy Mohamednek hívnak és elvesztek a papírjaim. Ha ezt kétségbe vonják, azzal vágok vissza: "Csak azért kötözködnek, mert meleg vagyok!". Innentől nyert ügyem lesz!
- - - Updated - - -
De olyat is hallottam Skandináv műszakiról, hogy észrevett valami tényleg súlyos hibát a biztos, majd azt mondta: "Ezért nem buktatom meg, mert úgyis az első dolgod lesz kicseréltetni. Ne kelljen emiatt visszajönnöd még egyszer."Everything is better when you decide you don't care.
- 6 likes
Komment
-
Van egy pár ismerősöm akik hatósági műszaki vizsgán, vizsgabiztos szerepet tölt be . De valahogy úgy vagyok vele , hogy nem számíthatok arra , hogy az ismeretségre való tekintettel meg se kell nézem a gépet , sőt nagyon is ,mert szégyellném hogy pont az általam bemutatott jármű ," nem megfelelő" legyen . Nem mondom hogy nem találtak még olyat amit nem vettem észre , de azért igyekszem - és elfogadom a véleményezést - , hogy legközelebb se kelljen magyarázkodni .
Igen, a motorok dobfékje egy sarkallatos pont ... de hál'istennek eddig belefért ....Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2017 szept. 29, 22:27.
- 2 likes
Komment
-
Szerintem ne várj jövő tavaszig, mert lehet, hogy már most is késő.
Atti69, épp most láttam egy összeépítésis MT-16ot friss OT-val. A gazda elég büszke volt a kályhaezüst-kerítészöld kombóra, csepptankkal és lengőnyergekkel! Az enyém meg tuti bukovári lenne ott, ez meg átment. Akk hogy is van ez, hogy nem megy az összeépítési?Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 szept. 29, 22:34."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment