Közlemény

Collapse
No announcement yet.

sok a csaló hirdető!

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    sok a csaló hirdető!

    Szevasztok ! Leirom milyen emberek vannak ,régóta keresek 100-as csepel hengert -hengerfejet de nem horror árom-találtam a neten /jófogás hirdettek egy blokkot csepel néven de viktória volt de a henger ill hengerfej csepelé többszöri telefonálas után ugynéz ki az enyém lett -volna az egyik barátom 20km -re lakott a cimzettől megbeszéltük ő megy értede nem tudott hét elején csak hétvégén mert sajna beteg volt erre valaki aki a barátomnak adta ki magát akit én küldtem cimszóval elvitte /a blokk kunszentmiklóson volt és gödöllöi illető vitte el/üzenem neki fel fogom jelenteni csalás miatt csak hogy tudja ez nem igy müködik. A másik /olx hirdetések között/ biatorbágyon hirdettek csepel alkatrészeket volt rajta egy henger az eladó monta az árat megegyeztünk hogy utánvétellel postázza / felhivtam sikerült e feladni erre azt mondta többet ér meg kell az egyik barátjának /hát igy bizzatok meg a sok hirdetőbe

    #2
    Erre sajnos nem nagyon tudok mit mondani csak együtt érezni. Ilyen régen is volt mostanság is van és biztos hogy a jövőben is lesz. Volt már itt is szó róla nem kevés. Nem vagyunk egyformák, nem mindenki tisztességes. De ne csüggedj előbb-utóbb majd csak lesz henger is és hengerfej is.
    Lemezjáték és Fergusson kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Hát nem tudom úgy elment a kedvem mostanában semmit nem veszek -csak személyen

      Komment


        #4
        Volt már nekem is, hogy lebeszéltem telefonon, plusz még részletesebben írásban, levelezésben "gyári-új" alkatrészeket utánvéttel. Az árak elég jók voltak és lett volna még sok minden, amit szívesen megvettem volna, jó cuccok lettek volna az a lényeg...aztán mikor másnapra eltűnt a hirdetés, tudtam hogy kár is várni a küldeményt, mert valaki rámozdult egyben a cuccokra.

        Komment


          #5
          Viszont sok a rendes , korrekt normális is . Erről pl. sinter tudna mesélni , aki nekem intézget dolgokat egy olyan város olyan kerületében amit nem nevezek meg mert erősen rasszista politikai szinezete lenne a dolognak .

          Viszont hogy tartsuk az egyensúlyt --a vevőket ne beszéljük ki ?
          sinter, Atti69 és Fergusson kedvelte ezt.

          Komment


            #6
            valaki aki a barátomnak adta ki magát akit én küldtem cimszóval elvitte
            Gödöllőn én is ismerek néhány szarházit, de ettől még valami nem egyenes ebben a történetben ! Honnan tudta az a valaki hogy neked van eltéve az alkatrész, és honnan tudta hogy " futárnak " kell kiadnia magát ? itt valszeg összedumált az eladó, és a vevő.
            Lemezjáték, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.

            Komment


              #7
              gondoltam vagyunk páran de az a szerencséje a parasztoknak messze vagyok mert pofán verném őket arra várok mikor teszi ki eladásra vagy a blokkot vagy a hengert ill hengerfejet na mindegy van ismeretségem ilyen körökbe kideritem hiváslista alapján is akkor lesz meglepi
              Örs kedvelte ezt.

              Komment


                #8
                Többször volt már ez téma. Mindkét fél (eladó-vevő) lehet tisztességtelen. Amennyiben kedvező árú a termék, el kell menni megnézni és ha jó megvenni. Én már jártam pórul eladóként (-Ne adja oda senkinek, hétvégén megyek érte, a meghirdetett áron megveszem! - persze azóta sem jelentkezett...), illetve vevőként is, amikor a megbeszélt időpontban a megadott helyen senkit sem találtam, és a telefont sem vette fel, pedig több, mint 100 km-re mentünk. A nagy "kedvencem" továbbra is - biztosan többen emlékeztek, alaposan kitárgyaltuk a
                Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

                témában 1864. hozzászólástól kezdődően) a Pannóniát hirdető eladó. Ami mégis a legfontosabb, az adásvételeim döntő többsége azért a megbeszéltek szerint zajlott, szerencsére.

                Lemezjáték és Fergusson kedvelte ezt.

                Komment

                Ugrás az oldal tetejére
                Working...
                X