Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hibás műszaki adatok a forgalmi engedélyben?

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #46
    Az én forgalmimban is van elírás, s mivel nem az alváz, nem a motorszám, hanem a típus nem pontos, így engem nem nagyon izgat. Lehet a karton volt elírva a KEKKH-nél.
    Nem fogok utána menni s hisztizni/kicseréltetni.

    Komment


      #47
      Nekem a forgalmiban egy 0-val több szerepelt a vázszámnál, eredet vizsgás papírra annyit írtak hogy gyártási vagy adminisztrációs hiba miatt eltérés van és ennyi. De az új forgalmiban is a hibás vázszám van. (motorszám, valamint a váz és a motor számozása megfelelő, bár kicsit ütött-kopott. Eredetvizsgás emberke nézegette is vagy 15 percig. )
      De örültem hogy minden megvan. Bár így utólag lehet érdemes lett volna szólni hogy a vázon lévő számot írják be.

      Komment


        #48
        Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Vélhetően az akkori irodai dolgozó csak addíg jutott,hogy Csepelen gyártották,tehát Csepel...
        Még most is összevisszaság van a papírokkal, pontosabban a megnevezésekkel. Az lenne a helyes gyakorlat, ha a gyártmány Csepel lenne, a típus pl. T5, míg a kereskedelmi leírása (D.3-as mező) Pannonia. Ezzel szemben a T1-esemnél a gyártmány Csepel, a típus Pannonia T1. A T5H-mnál pedig a gyártmány Pannonia, a típus T5H...
        Végülis a gyártó végig a Csepel Vas- és Fémművek volt. Emlékszem a két évben míg Csepelen tanultam milyen érzés volt ránézni a feliratra a gyárkapun: Csepel Művek. Aztán betértem a Szövetség ABC-be a sarkon 4 sós kifliért, 15 deka felvágottért meg egy zacskó tejért...

        (nem tudom ki járatos arra, én 2006-2008 között minden nap elmentem a gyár előtt, ha leszámítjuk a modern autókat meg a gyárkapu melletti kocsmát és a műanyag bútort a kerthelyiségében, akkor a HÉV felől ránézve eléggé időutazós hangulatba kerülhet az ember - na de ez egy másik topik lenne... )
        Beagle, wsievers és mátéapu kedvelte ezt.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

        Komment

        Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X