Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
27 találat 0.0228 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Bioetanol üzemanyag - E85
Szép napot uraim /hölgyeim/ ki mit szól a Bioetanolhoz ?
-
Csatlakoznék - Tryker
Szervusztok!
Tryker vagyok és Somogyból csapódnék hozzátok.Régóta érdekelnek a régi gépcsodák,nekem külön öröm ha egy pusztulástól...
-
Kipufogó tisztítása, kiégetése
Mivel nem találkoztam ilyen témával, ezért gondoltam feldobom hátha valakinek van tapasztalata.
Érdekelne hogy lehetne kipufogó könyökcső...
-
Jó fogások rovata :)
Sziasztok!
Annak, aki esetleg a Castrol Magnatec 15 W 40 olajat használja (benzinmotorhoz; bár az van rajta, hogy "for gasoline and...
-
Bedford CF
Márkatársakat kersek, Bedford CF, Opel Blitz tulajdonosokat.
Alkatrészbeszerzés, szerelés, javítás, esetleg eladó autó(k) lenne a közös...
-
Motorok
Üdvözlöm a tisztelt fórumtagokat!
Mindig azt szerettem volna elérni a munkám során hogy tökéleteset hozzak létre mert részben erre tanítottak,meg...
-
Pannonia sztender
Üdv Mindenkinek!
Jelen pillanatban a következő problémával küzdök:
Miután sikeresen beerőszakoltam a feljavított első...
-
gesszti bemutatkozása
Üdvözlök mindenkit. Részben műkedvelőként, részben egy öregedő mz gazdájaként léptem be a Veterán fórumba.
Gépgyártással...Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 dec. 23, 09:40.
-
Gabenn
Üdv mindenkinek! Szeretem a régi autókat,motorokat de az autókhoz jobban húz a szívem és egy Fiat 127-es boldog tulajdonosa vagyok
-
TZ started a topic Szerszámok és alkatrészek motorozáshozA következő helyen: Veteránok használata a mindennapokbanSzerszámok és alkatrészek motorozáshoz
Szeretném összeállítani azt a praktikus szerszám és tartalék alkatrész csomagot, amit állandóra felszerelhetnék a motoromra. Sajnos tanácstalan...
-
exploited started a topic 1966-os Pannonia T5 típusjegyei érdekelnénekA következő helyen: Pannonia típusjegyek1966-os Pannonia T5 típusjegyei érdekelnének
Két kérdés ismét.1-mikortól fehér színű a T5-ösök blokkja vagy,hogy van ez? 2-mikortol van az,hogy a karbi össze van kötve a lészúrőházzal...
- 2 likes
-
TZ started a topic Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprónA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólÉrdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Régóta vágytam erre a topikra!
Itt kibeszélhető egy hirdetés anélkül, hogy rontanánk az illető üzletét azzal, hogy az adatlapra...