Sziasztok!
Borók László vagyok, 35 éves motorbolond. 2006 óta motorozom, évente kb. 10 000 Km-t megyek.
Egy CBF600-as Hondám...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
451 találat 0.0179 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Bemutatkozás
-
suhanó balu started a topic Tátrán Manet komplett enyhén hiányosA következő helyen: Veterán autós, motoros boltokTátrán Manet komplett enyhén hiányos
Enyhén hiányos motor plusz tátrán karosszériaelemek és alkatrészek villák sárvédők lámpák burkolatok eladóak.
érdeklődni 06306129895
-
mir-mur started a topic Simson Sport ( Túra ) fogórészA következő helyen: Veterán autós, motoros boltokSimson Sport ( Túra ) fogórész
Sziasztok !
Keresek Simson 250 sporthoz ( túrához ) való forgórészt. Lehet teljesen kuka állapotban is, nem érdekes. Nekem csak a...
-
csepel?
Sziasztok az alábbi alkatrészek értéke érdekelne, és hogy mihez valók?
segítségeteket előre is köszönöm!...
-
guzi started a topic Orosházán lakom és szeretnék a hobbijaimnak élni.A következő helyen: BemutatkozásOrosházán lakom és szeretnék a hobbijaimnak élni.
Van egy katonai Moto Guzzim 500-as falkóne -nagyon szeretem mert érzem hogy a lábomközt motor van.És nagyon állat szerű.Vannak alkatrész problémáim...
-
Bemutatkozás
Sziasztok!
Jó másfél éve több mint 30 év kihagyás után
újra esztergályos vagyok.
Gépkönyvet keresek, mert valami hibás...
-
dirigongó
A felhasználónevembe igyekeztem mindent belesűríteni. Jelenleg egy iskolát igazgatok és két Dongót (+egy Bervát) tudhatok a magaménak. (Meg...
-
Bemutatkozás
Sziasztok! István vagyok, 45 éves. Jelenleg nincs veterán kétkerekűm és autóm sem. Csupán kedvelem a
motorokat és az...
-
Dutrás csaj
Sziasztok!
Klári vagyok 23 éves, nagyon kezdő traktoros. Egy UE-28-as dutrát vezetek. Idén csaptam fel traktorosnak és próbálkozom...
-
"Analóg" benzinszintmérő
Az épített motorom tankjára szeretnék egy benzinszint jelzőt csinálni, ilyen módon:
Tud valaki segíteni abban, hogy honnan tudnék beszerezni...
-
Milyen Skoda alkatrész ez?
Nagybátyám örökségéből került elő ez az alkatrész. A rajta lévő jel szerint ez valamilyen Skodáé. Konkrétan mi volna ez, és mihez...
-
dkari started a topic Koyo csapágyak jelölése a dobozon, csapágyon?A következő helyen: Szerelési kérdésekKoyo csapágyak jelölése a dobozon, csapágyon?
Sziasztok!
Nem tudom valaki tudja e hogy a koyo csapágyaknál ha a dobozon jelölve van a C3, az minden esetben a csapágyon is jelölik?...
-
Milyen lámpa lehet ez?
Milyen motorhoz vagy autóhoz tartozott a képen látható hátsó lámpa? Féklámpa és rendszám világítás is van rajta.
Válaszokat előre...
-
BMW 316 - microocab
Bmw fan vagyok most rakok össze egy 79 bmw amihez majd segitséget szeretnék majd kérni.
-
Danuvia Cross karburátor?
Sziasztok!
Ez szerintetek Cross karburátor? Illetve, több féle is létezett?
Előre is köszönöm!...