Sziasztok !
Sokat keresgéltem ,de nem találtam választ a következőre ,pedig mint ha rémlene ,hogy már szó volt róla !
Mindegy , leírom...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
56 találat 0.0133 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Tamás78 started a topic Pannónia motoros kis traktor!A következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezésePannónia motoros kis traktor!
-
Ki mennyi idős?
Sokszor gondolkodtam már rajta hogy akinek éppen írok az "régi motoros" vagy a motorja öregebb mint Ő
(van akinek a nevéből le lehet...
-
bazsimoci started a topic Nem létező rendszámA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokNem létező rendszám
Hozzám került egy motor papírok nélkül, de három betű-három számos, magyar zászlós rendszámmal.
A rendszám teljesen szűz-nem látszik...
-
forgalomba helyezés
Hello mindenkinek!Olyan kérdésem lenne hogy a közel jövőben szeretném a danuviámat forgalomba helyezni.A probléma az hogy a forgalmiját nem...
-
Motor vásárlás előtt állok.
Sziasztok új tag vagyok itt a fórumon.
Nagypapám révén szerettem meg a Pannónia motorokat.
Sajnos már nem él volt neki régen egy...
-
mir-mur started a topic Ha nem jött be a rendszám business...A következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólHa nem jött be a rendszám business...
Ha nem jött be a rendszámcseréből várt pénz, akkor majd fizetünk másra.
A Hír tv híradója szerint, drasztikusan emelik a műszaki vizsgadíjakat....
Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 jún. 24, 17:58.
-
tpv started a topic Segédmotoros kerékpár szürke forgalmival?A következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokSegédmotoros kerékpár szürke forgalmival?
Szeretnék útmutatást kérni, illetve lenne pár kérdésem, előre leszögezem, minden téren teljesen kezdő vagyok.
A helyzet az, hogy...
-
Forgalomba helyezés-helyeztetés?
Helló Mindenkinek!
Van egy nagy álmom,és most teljesülni látszik!!!
Végre találtam egy használható,jó állapotú Danovia 125 1964...
-
kollarg started a topic Hibás adatok javítása - hol kezdjük?A következő helyen: EredetiségvizsgálatHibás adatok javítása - hol kezdjük?
Szervusztok!
Már említettem a Fórumon a históriámat a T1-essel. Per pillanat ott tartok, hogy lekértem az adatokat, van adásvételim....
-
Sikeres forgalomba helyezések!
Egy téma, akiknek hosszú esetleg rövid procedúra útján sikerült a nevükre íratni a járművüket!
Ha esetleg van már hasonló...Utoljára szerkesztve a következő által: Tibor; 2012 ápr. 20, 21:59.
-
Gyulaur bemutatkozása
Szervusztok!
Kezdő veterános próbálkozó vagyok. Édesapám foglalkozik amatőr szinten régi motorkerékpárok szerelgetésével. Most...
-
fici started a topic Hol vásárolhatok 6V 14Ah akkumulátort?A következő helyen: Veterán autós, motoros boltokHol vásárolhatok 6V 14Ah akkumulátort?
Üdv mindenkinek!
Az édesapám jawa motorjába keresek akkumulátort, 6V 14 Ah. Tudja esetleg valaki, hogy hol lehetne beszerezni egy ilyen ...
-
Eredetiségvizsgálat-tapasztalatok
Nem tom másfelé hogy megy?Nekem az IZS-t úgy kirúgták az eredetiségről hogy csuda!!!Még azt is mondta a kis csávó hogy örüljek hogy nem jelenti...
-
motorkerékpár szállítás
üdv
Jövő héten érek rá el vinni motoromat át irtani le műszakisztatni stb csak az problémám hogy ugye nem mehetek be vele mert...
-
mir-mur started a topic Új rendszám MagyarországonA következő helyen: Csevegés nem csak veteránokrólÚj rendszám Magyarországon
Sajnos nem kerülhettük el, hogy ide is ne kerüljön be a politika !A ma reggeli ( NEO ) rádió hírblokkjában hangzott el, miszerint a kormány új...Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 jan. 20, 09:46.