Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy hol lehet vásárolni MZ Trophy ES/1 125-150 -hez hátsó lengővillatengelyt?
Köszi.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
71 találat 0.1159 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
PI started a topic MZ Trophy 125 - 150 hátsó lengővillatengelyA következő helyen: Szakemberek és műhelyekMZ Trophy 125 - 150 hátsó lengővillatengely
-
attila45 started a topic Gépjármű átiratásA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeGépjármű átiratás
Szervusztok !
Vettem egy motort,tavaly lejárt a forgalmija.
Nem tudtam átíratni, mert a műszaki vizsga feltétele az átírásnak.....
-
Magyarországon forgalmazott motorkerékpárok a rendszerváltozás előtt
Sziasztok!
A fenti kérdésben kértek tőlem segítséget, egy vetélkedő kérdéssorának összeállításához lenne szükség a Magyarországon a rendszerváltás...
-
Mz ts csörgés
Üdv!
Lenne egy olyan gondom (de ahogy eddigi tapasztalataim mutatják inkább állapot) hogy furatás után pár száz kilométer megtétele...
-
Mz es 125
Sziasztok ! Egy 1968 as Mz es 125 restaurálásába vágtam bele , egyszerüen beleszerettem ebbe a gépbe .
Tudnátok nekem segíteni ? (tanácsok...
-
Bemutatkozás - VFM
Újként néhány szó magamról.
Budapesten lakom, kb 10 éve vettem egy MZ Trophyt és ezt szeretném felújítani és OT vizsgáztatni,...
-
zsíráf started a topic MZ TS 250/1+Stoye SuperelastikA következő helyen: Veterán autós, motoros boltokMZ TS 250/1+Stoye Superelastik
Sziasztok! Mivel most állok neki ennek a sárkánynak a felújításának ezért abban kérném a segítségeteket, hogy az oldalkocsihoz (80-as) kárpitot...
-
Fényezésért alkatrész
Sziasztok!
Ezeket az alkatrészeket - vagy ami kell belőle - ajánlanám fel motorfényezésért cserében + csíkozás értékegyeztetéssel....
-
Mz ts 125
Üdv! Valaki esetleg tudna mondani az Mz ts 125-nek egy ideális gyertya hőfokot, mert 260°C-os eddig működött most szereztem be egy véletlen során...
-
67UR1 started a topic Schwalbe átalakulás, avagy 67UR1 SCHW4L83A következő helyen: Veterán hobbi és klub oldalakSchwalbe átalakulás, avagy 67UR1 SCHW4L83
Mint azt a bemutatkozásomban jeleztem,egy teljesítménykúrára fogott 150-es Mz blokkot szeretnék alátenni egy Schwalbe szárnyai alá.
...
-
edekollega
Sziasztok.Edekolléga vagyok.Sajna ritkán fórumozok,de most hoztam valamit.Amit már említettem is.Unoka tesóm Cseke Imre(ő segít az izs restaurálásban)...
-
MZ Trophy (ES 125/1) FONCSOR
Sziasztok! Annyi lenne a kérdésem hol lehetne beszerezni egy új foncsort ehhez a típusú motorhoz? Mert mindenhol csak ETZ és TS van de ES-höz nem...
-
Bemutatkozás II
Szervusztok Veteránok!
Az első, még lengővillás 100 cm3-es Csepeltől a K55-ön át a 150 cm3-es MZ Trophy-n át volt már minden motorkerékpárom,...
-
kipufogó kérdés..
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a 250-es Trophy, ETS, és TS kipufogók közötrt mi a különbség?
Ezt értem...
-
makasandor
Sziasztok.
Imádom a régi "szoci" motorokat bütykölni, felújítani. Nekem egy jawa 634-esem, egy 150-es trophy MZ-m van. Minden elérhető...