Üdv mindenkinek!
Felújítottam a nagyfékdobos 64-es t5-ös Pannóniámat! Vettem mellé egy íves sárvédős Duna oldalkocsit!
A kérdésem...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
56 találat 0.0112 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
zala started a topic 64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-eA következő helyen: Pannonia típusjegyek64'-es Pannónia T5 kis- vagy nagyfékdobos-e
-
Kopaszka started a topic Kössek biztosítást, de hogyan?A következő helyen: Veterán járművek kötelező felelősségbiztosításaKössek biztosítást, de hogyan?
Üdvözletem mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Összeraktam a motoromat és most 2012.január 11.-én viszem műszakira és eredetiségvizsgálatra....
-
NagyZ started a topic Czetka akkumlátor kapcsolás - negatív, vagy pozitív testelés?A következő helyen: Jawa motorok szereléseCzetka akkumlátor kapcsolás - negatív, vagy pozitív testelés?
Sziasztok!
Van egy 175-ös csepptankos Czetkám és ha jól tudom ezeknél a motoroknál az akkumlátor pozitív pólusát kell a testre...
-
Átírási illeték 2012.
2012.01.01-től a következő illetéket kell fizetni átíráskor, lehet számolni, hogy még az idén vagy jövőre éri meg átíratni a járművet....
-
UK started a topic Indítvány veterán járművek egyszerűsített nyilvántartásba vételéreA következő helyen: Különleges esetekIndítvány veterán járművek egyszerűsített nyilvántartásba vételére
De hát az eredeti tulajdonos az, aki megvette függetlenül attól, hogy mi van a nyilvántartásban. Csak nem lehet bizonyítani, ha időközben elveszett...
- Kiemelve
-
DCS started a topic Póthagyatéki eljárás kell, vagy van más megoldás is?A következő helyen: Különleges esetekPóthagyatéki eljárás kell, vagy van más megoldás is?
Sziasztok!
Adott egy motorkerékpár, amit megvettem papírok nélkül néhány hónapja alkatrésznek darabokban, de most hívott a volt...
-
Van szürke forgalmi, de nem tudni ki az utolsó bejegyzett tulajdonos
Sziasztok!
A felújításra kiszemelt Pancsi-nak van szürke forgalmija, egyező váz és motor száma, de nem tudni ki az utolsó bejegyzett tulaj....
-
joshbono started a topic Hibás műszaki adatok a forgalmi engedélyben?A következő helyen: Különleges esetekHibás műszaki adatok a forgalmi engedélyben?
Üdvözlök Mindenkit!
Nemrégiben szert tettem egy TLT-re, ami külön öröm, hogy forgalmi engedély is volt hozzá, amiben a motor és a váz...Utoljára szerkesztve a következő által: joshbono; 2011 aug. 28, 21:37.
- 3 likes
-
trompeten started a topic Követelmények a műszaki vizsgánA következő helyen: Gépjárművek időszakos műszaki vizsgálataKövetelmények a műszaki vizsgán
Sziasztok!
Kérdésem volna, hogy ha a motorhoz nem szériatartozék a refl. és az üresj. visszajelző, akkor is kérik ezt a műszaki vizsgán?...
-
Hogyan kell?
Sziasztok!
Gondolom sok ilyen jellegű kérdéssel találkoztatok már, ezért bízom benne hogy nekem is tudtok segíteni.
Vettem...
-
Nekem-8 started a topic Kisméretű fém rendszám motorkerékpárraA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseKisméretű fém rendszám motorkerékpárra
Rendszámos kérdésem lenne. Ugye az unió óta a motorkerékpárokra 240 x 130 -as méretű rendszám kell. Viszont az OT járművek nem uniós rendszámosak...
-
A szelén és kiváltása
üdv mindnekinek kinek milyen tapasztalata van a pannonia szelén által tölött akkumlátorokkal?
--- Ez még eszembe jutott: ---
...
- 9 likes
-
bemutatkozás oldeyes
Üdv mindenkinek!
2010 szeptemberében vettem egy ukrán származású, papír nélküli Dnepr K 750-t. Nem érdekelt a papír hiánya, a forgalomba...
- 10 likes
-
kiscsacsa started a topic Átírási hókusz-pókuszA következő helyen: Gépjármű tulajdonjog-változás nyilvántartásba vételeÁtírási hókusz-pókusz
.................................-----...Utoljára szerkesztve a következő által: kiscsacsa; 2025 okt. 27, 17:27.
-
Curtis started a topic Egyedi építésű jármű forgalomba helyezéseA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseEgyedi építésű jármű forgalomba helyezése
Sziasztok,
Több évnyi motorkeresés után rájöttem hogy miért nem találom "A" motort amit keresek: mert nincs. Tulajdonképp megvan...