Sziasztok!
Borsodi gyerek vagyok, de korom szerint már nem gyerek. Egy régi álmom igyekszem időben valóra váltani, restaurálok egy...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
10 találat 0.0121 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Csepel 125 D kapcsolási rajz?
Helló!
google-n rákerestem Cepel 125 D kapcsolási rajzra, és ezt a képet dobta ki:
Ez tényleg hozzá való?
Előre is...
-
Forgalmi engedélyek adás-vétele
Vett? Azt az előző tulaj adja a motorhoz, nem? Mit kezd vele? bekeretezi?...
-
csepel 125 D Danuvia blokkal?
Sziasztok!
Gyors segítség kéne!
Létezik, hogy egy 1965/5 ös gyártású 125 D csepel 125 -ös Danuvia blokkal került forgalomba?...
-
Bikers started a topic Katonai Csepel motorkerékpárokA következő helyen: Járműtörténeti érdekességekKatonai Csepel motorkerékpárok
Hátha tud nekem valaki segíteni! Keresek és kutatok régi képek után, ami azt bizonyítaná, hogy léteztek katonai alkalmazásra szánt és gyártott...
-
bemutatkozás - markó
sziasztok én is nagy veterán kedvelő vagyok nagyon örülök hogy megtaláltam ezt a fórumot nagyon nagy segítségemre van a jawa 360 felújításába...
-
Csepel 125 D ????
Sziasztok!
Igazából a blokkban nem vagyok biztos, ha valaki megtudná erősíteni a kételyeimet akkor azt megköszönöm.
...
-
Bemutatkozás
Üdvözlök minden veterános kolégát! Csabi vagyok Paksról, gyerekkoromtól kezdve szeretem a motorokat mindig is volt motorom de csak használni...
- 2 likes
-
Zsicek
Köszöntök minden tagot a Fórumon, Laci vagyok.
Kb. 15 éve foglalkoztam Pannóniákkal (gyűjtés, felújítás), ez 10 éve megszakadt (építkezés,...
-
D-csepel használati utasítás
Kérem akinek van ilyen használati, kezelési utasítása, segítsen nekem. Köszönöm!