Hali!
Keresgéltem a neten, de sehol nem találtam pontos választ.
Van köztetek valaki. aki mostanában veteránoztatott külföldi veteránt...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
37 találat 0.0088 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
bazsimoci started a topic Külföldi veterán forgalomba helyezéseA következő helyen: Különleges esetekKülföldi veterán forgalomba helyezése
-
Jawa 559
Sziasztok! Én Krikó vagyok. Már gyerekkorom óta rajongok a veterán gépekért. Főleg a nyugati gépe a kedvenceim, de nem vetem meg az európai...
-
Trabant 601 Felújítás!
Üdv mindenkinek!
Épp egy hete kezdtem el egy 1987 Évjáratú Trabant 601 felújítását ,ami tényleg felújítás nem pedig "Gányolás"!...
-
mrt666 started a topic jármű állapot felmérés, minősítés, concours d'eleganceA következő helyen: Elmélkedésekjármű állapot felmérés, minősítés, concours d'elegance
Létezik egy jármű állapot minősítő skála, talán 1-6-ig, ami az állapotát írja le. Az 1-es a legjobb.
Ismerei valaki a minősítés feltételeit,...
-
lTommyl started a topic Forgalomból végleg kivont járművek időszakos használataA következő helyen: Járművek első vagy ismételt forgalomba helyezéseForgalomból végleg kivont járművek időszakos használata
A történet a következő:
Van nekem egy, a régi rendszerben forgalomból végleg kivont autóm. Forgalmija megvan (sarka levágva), mind a 2...
-
László a régi olasz autó rajongó...
Üdvözlet mindenkinek a fórumon, Torjay Lászó vagyok régóta olasz autó rajongó. Már gyerekkorom óta érdekelnek az autók, lehet azért is...
-
coli started a topic K-25 Zetor traktor motorjának tömege érdekelA következő helyen: Alkatrész azonosítóK-25 Zetor traktor motorjának tömege érdekel
Helló minden veterán gépszerelőnek.
Van egy óriási problémám.
Van egy, a témában olvasható hiányos traktorom....Utoljára szerkesztve a következő által: coli; 2012 dec. 15, 23:41.
-
Anangyalka started a topic Egy kis-Csepel felújításának történeteA következő helyen: Beszélgetések veterános témákrólEgy kis-Csepel felújításának története
Kedves Fórumozók.
Találtam itthon egy Csepelt, nő létemre, körülbelül ennyit tudok megállapítani róla.
Apukámnak, szeretném...
-
zsíráf started a topic MZ TS 250/1+Stoye SuperelastikA következő helyen: Veterán autós, motoros boltokMZ TS 250/1+Stoye Superelastik
Sziasztok! Mivel most állok neki ennek a sárkánynak a felújításának ezért abban kérném a segítségeteket, hogy az oldalkocsihoz (80-as) kárpitot...
-
Che started a topic 2012 Veteran jármű találkozó OrosházaA következő helyen: Találkozók, Oldtimer versenyek2012 Veteran jármű találkozó Orosháza
Szervusztok!
Orosházán 2012 július 20.-tól,22.-ig veterán jármű találkozó.Fogok még írni többet erről a rendezvényről,de...
-
Motor felújítás
Üdv.
Végre van egy rahedli szabadidőm úgyhogy nekiállok rendbe hozni a 210-est. Már csak nagybátyámmal kell beszélnem hogy neki...Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 jún. 19, 15:29.
-
G-Man started a topic Veterán korú autó AngliábólA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokVeterán korú autó Angliából
Kedves Fórumozók!
Vásároltam Angliából egy háború előtti veterán autót. Az eladó, (hiába küldtem több példányt) csak 1 adásvételit...
-
losamigos
hahó!
Danuvia 125-ös motorkerékpárt szeretnék OT vizsgára vinni. Adásvételi szerződésen kívül semmilyen dokumentumom nincs hozzá. Valaki...
-
W116
Sziasztok! Segítség kéne! Hoznék haza Németből egy mercit de gőzöm sincs ,hogy hány éves autó az ami a hivatal szerint veteránnak minősül...