Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget csepel 250 AD vázszámoshoz.Megvan a vázszám és érdekelne valaha milyen összeállítás volt.Sajnos...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
500 találat 0.0706 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Mi látható a képen?
Sziasztok,
Nem találtam ennek jobb helyet itt a fórumon, egy kérdésem lenne, milyen típus látható a képen?
Már napok óta keresgélek...2 képek
-
Tükröm, tükröm
Üdv
Valaki meg tudná írni milyen járműről származik ez a néhai tükör ?
Sajnos semmilyen márkajelzés nincs rajta.1 kép
-
-
Lehet már unalmas egy kicsit, de ismét elrepült egy év, a hétvégén megint Gépészkovács Találkozó Újfehértón....1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
Készítettem még egy kissé kesze-kusza rajzot, szerintem a gerjesztő tekercs zárlatos lehet.
A szabályzó ellenőrzésére kellene még egyet...1 kép
- 1 like
Leave a comment:
-
Helyesbítenem kell magamat, nem testet kell adni az M pontra, hanem az akkumulátor negativ sarujáról "0" V-ot, hiszen itt pozitív testelésű...1 kép
Leave a comment:
-
Szia!
Szerintem nem. Elöljáróban le kell szögezni, hogy soha nem javítottam JAWA elektromos rendszert, de kicsit átgondolva a működést...1 kép
- 3 likes
Leave a comment:
-
Kompresszor beazonosítása
Sziasztok!
Megörököltem nagyapám viszonlyag sokat használt kompresszorát.
Annyit tudok róla, hogy anno egy farmotoros Ikarus...3 képek
-
Bemutatkozás…
Üdv. Csoport tagok! Köszönöm az adminnak a befogadást!
Gyerekkorom óta érdekelnek a szoci motorok, apu Cetkáján tanultam motorozni. ...2 képek
- 8 likes
-
Mpm 10
Kedves fórumtársak!
Örököltem egy MPM 10-es rotakapát. De dugattyús lett nagy felújítás előtt állok közben találtam hirdetést csak...5 képekUtoljára szerkesztve a következő által: Daniel; 2024 febr. 18, 07:39.
-
Írdd be a keresőbe: cz 472 Spínač brzdových světel
Válts a kép találatokra, ha megnézed az árakat, nem biztos, hogy továbbra...1 kép
- 5 likes
Leave a comment:
-
Készül szépen, le is van alapozóval festve, de nincs infóm a színekről, elrontani meg nem szeretném. Tud valaki segíteni?2 képek
- 3 likes
Leave a comment:
-
A méretei ugyanazon a cseh oldalon: https://www.motokramek.cz/ojnice-kom...awetta#group-2...1 kép
- 1 like
Leave a comment:
-
Próbáltam egy kicsit keresgélni én is, ezen linken egy fórumon van leírás régebbi jawakról:
https://www.veteranportal.cz/motowiki/catego...1 kép
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: