Sziasztok!
A mai nappal sikerült vennem egy P10-est!
Rövidesen neki is állok majd a kipofozásának (ha jobb idő lesz.. )
Kérdésem,...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
500 találat 0.0266 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
- 4 likes
-
Tlb kiskocsi lepapírozása
Üdv Urak!
A napokban hozzámkerült,egy Tlb pannonia ,ami kiskocsinak lett átalakítva. A tulajdonos 20 ève meghalt. A fiától vettem ès talán...1 kép
- 1 like
-
Coolt36 started a topic Édesapám Pannónia P20-asának újra rendszámozásaA következő helyen: BemutatkozásÉdesapám Pannónia P20-asának újra rendszámozása
Sziasztok!
2001-ben elhunyt édesapám. Volt neki egy Pannónia P20asa. Nem lett bele véve a hagyatékiba , mert nem találtuk meg sehol...3 képek
- 9 likes
-
Szia! Szerintem ez a gyári eredeti sárvédője. Nekem is volt 1959-es TLF Pannóniám. Azon eredeti sárvédő volt, ami hasonlít a tiédre. A Csepel...1 kép
- 5 likes
Leave a comment:
-
-
Pannónia motorokban is ilyen aksik voltak. 6V 7Ah Nekem is van ilyen aksim, egy üzemképtelen Pannóniából szedtem ki.2 képek
- 3 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget csepel 250 AD vázszámoshoz.Megvan a vázszám és érdekelne valaha milyen összeállítás volt.Sajnos...3 képek
- 1 like
Leave a comment:
-
Mi látható a képen?
Sziasztok,
Nem találtam ennek jobb helyet itt a fórumon, egy kérdésem lenne, milyen típus látható a képen?
Már napok óta keresgélek...2 képek
-
Tükröm, tükröm
Üdv
Valaki meg tudná írni milyen járműről származik ez a néhai tükör ?
Sajnos semmilyen márkajelzés nincs rajta.1 kép
-
-
Lehet már unalmas egy kicsit, de ismét elrepült egy év, a hétvégén megint Gépészkovács Találkozó Újfehértón....1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
Készítettem még egy kissé kesze-kusza rajzot, szerintem a gerjesztő tekercs zárlatos lehet.
A szabályzó ellenőrzésére kellene még egyet...1 kép
- 1 like
Leave a comment:
-
Helyesbítenem kell magamat, nem testet kell adni az M pontra, hanem az akkumulátor negativ sarujáról "0" V-ot, hiszen itt pozitív testelésű...1 kép
Leave a comment:
-
Szia!
Szerintem nem. Elöljáróban le kell szögezni, hogy soha nem javítottam JAWA elektromos rendszert, de kicsit átgondolva a működést...1 kép
- 3 likes
Leave a comment:
-
Kompresszor beazonosítása
Sziasztok!
Megörököltem nagyapám viszonlyag sokat használt kompresszorát.
Annyit tudok róla, hogy anno egy farmotoros Ikarus...3 képek
Leave a comment: