Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
500 találat 0.0280 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Jawa 250 alkatrészek
Sziasztok! A birtokomba jutott egy Jawa 250(/559?), egyáltalán nem vagyok jártas a témában, segítséget szeretnék kérni, hogy vajon mely részei...6 képek
-
Szervusztok!
Az anyja! Ilyen a Riga 16-osomon is volt! Ott, ha "sóher" voltam, akkor a patkó alá vágtam 04-es alumínium lemezt....1 kép
- 2 likes
-
-
Atti69 tippjéhez: vezérműtengely állapota, csapágyazása ... közbetét fogaskerék csapágyazása...
Plusz ennek a motornak elég nagy...1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok!
Talán tud valaki segíteni. Adott egy danuvia 125-ös blokk motor utánfutós kerti eszközre szerelve, rajta van egy wfm 125-ös...1 kép
Leave a comment:
-
geniusnexus started a topic Pannónia motoros kerti gépszörny felélesztéseA következő helyen: Felújítási naplókPannónia motoros kerti gépszörny felélesztése
Szeretnék feléleszteni és ledokumentálni egy Pannónia motoros gép beüzemelését. Most 2023.09.24.- én úgy áll a gép, hogy a gyújtása szét...2 képek
- 3 likes
-
Sziasztok.
Van egy régi Pannónia motoros gépem. A típusát sajnos már nem tudni pontosan, van egy CDI -s gyújtás technikám,...1 kép
Leave a comment:
-
Nos én ezekre a karakterekre gondoltam. Az eredeti fotón jobban látszódnak! Azon, amit barátunk osztott meg.1 kép
- 1 like
Leave a comment:
-
- 2 likes
Leave a comment:
-
-
Valamit kiir angolul,hogy nem jo.szerintem nagy a kepmeret. Indithato,de igen lepukkant állapot. Az állapot nem is zavar,,,inkább az ahhoz kepest...1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
Van tőbb kep is DE NEM ENGED FELTÉLTENI, EZ egy moto guzzi lagola,,,,,most találtam,...
1 kép
- 8 likes
Leave a comment:
-
-
smark10 válaszolt Külföldi vázba való átépítésA következő helyen: Járművek adás-vétele, hivatalos iratokNa! Vannak kisebb fejlemények. Kerestem külföldi vázakat, de ha van is drága a szállítás.
Most kisebb szünet után elkezdtem megint...1 kép
- 1 like
Leave a comment:
-
I have two carburettors that have slight differences. The one of the right is the one that came from the motorcycle. I have tried both on the bike with...3 képekUtoljára szerkesztve a következő által: Angol93; 2023 júl. 16, 15:27.
Leave a comment:
Leave a comment: