Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
500 találat 0.2311 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Itt egy akkori "színes" T5-ös, katalógusba készített összeállítással.Erre a variációra szeretném átalakítani a motoromat.1 kép
- 2 likes
-
Wild started a topic Csepel 125/49, alkatrészek, információA következő helyen: Csepel, D-Csepel szereléseCsepel 125/49, alkatrészek, információ
Hello, Sziasztok!
I am looking for informaction about this beautiful motorcycle. Topic is written in Hungarian, but I used google translator...9 képekUtoljára szerkesztve a következő által: Wild; 2020 okt. 06, 19:34.
-
- 3 likes
Leave a comment:
-
Pannonia T5H olaltámasz
Sziasztok!
Nem oly rég hozzám került egy T5H és az oldal támasszal kapcsolatban szeretnék valami infót kinyerni. Sajnos minden egyes felhajtásnál...2 képek
-
Üdv!
Az EC1922 már nem betétes, hanem egyhengeres kialakításra van marva, mert az nálam van és látom.
Az összes EC-s blokk...1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
Pannónia T5
Sziasztok!
Anti vagyok, érdekelnek a veterán járművek.
Több,mint 40 éve sofőrködöm.
Traktoron kezdtem,aztán teherautó ( Ifa,Robur,Uaz,Csepel...1 kép
- 6 likes
-
1 kép
- 5 likes
Leave a comment:
-
Nos ....
Folytatom ,
A vas kapott egy új vezetékköteget , (saját gyártmány) , egy új elektromos Cseh AEV 0538 negatív...4 képek
Leave a comment:
-
Üdv mindenkinek !
Tudom , már régen írtam ide , de most sajnos bajban vagyok ....
Éppen benne vagyok egy Jawa 559...4 képek
- 3 likes
Leave a comment:
-
Szervusztok! Na nézzük! Hátha... 1-es pneumatikus vájár vésőgép fele. 2-es TALÁN Csepel kerékpár hátsó kontra agyas lánckereke. 3-as Na...1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
cz 350/472 kérdések
sziasztok van egy cz 350/472 tőm sajnos felelt álapotban ezért szeretnék némi segitségetkérni. Szükségem volna egy normár kapcsollási rajzra....3 képek
-
Szervusztok! Rodger25! Nagyon meglepődtem a kijelentéseden! Én nekem ezek mind meg vannak! És nem is kellett sokat túrnom a NET-et a leírásokért...1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
szerintem egyfora méretü mindkétank ugyanaz a krombetétjorá csak a betőltőnyilás mérete más....4 képek
- 1 like
Leave a comment:
-
-
- 4 likes
Leave a comment:
Leave a comment: