Tisztelt Tagtársak!
sikerült szert tennem egy "kocka" EAN 340/1000 gépre. A gép enyhén szólva nem túl jó állapotú,de az ára...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
500 találat 0.0434 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
Dogoargentino started a topic Kocka EAN 340/1000 eszterga felújításaA következő helyen: Felújítási naplók
- 2 likes
-
Üdv!
Aktív kikapcsolódásként csináltam az öreg EAN-ra egy "digitális nóniuszt" a kereszt szánra. Kapott egy enkódert...1 kép
- 5 likes
-
-
Szervusz Mir-mur! Ezért írtam a mondat második felében:
Én teljes mértékben megértem a felháborodást! Fával fűtök. Azért, hogy...1 kép
- 3 likes
Leave a comment:
-
-
Veterán oldalkocsi alváz azonosítása
Sziasztok ! Segítene valaki megállapítani milyen oldalkocsinak lehet ez az alváza? Mennyi lehet az ára? Köszönöm. Tibi2 képek
-
-
Ahhoz kicsit messze vagyok, de a katalógus kép hátha segít valamit, a tőlem sokkal jártasabb társak látatlanban is tudnak biztosan jó tanácsokkal...2 képek
- 2 likes
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Bemutatkozás - A remény hal meg utoljára!
Sziasztok,
3 éve fogtam bele egy 1990-es japán belpiacos Honda NSR felújításába, ami épp veteránkorúra érett mire a végéhez érkeztem....6 képekUtoljára szerkesztve a következő által: Kairon; 2023 jan. 16, 19:47.
- 4 likes
-
Szia! Biztosan segíthet, de előtte le kellene ellenőrizni a láthatóságot, mert valószínű "privátra" van állítva...
Üdv Tamás...1 kép
Leave a comment:
-
Szia!
A katalógusból kimásolt képpel illusztrálható Mátéapu leírása...
1 kép
- 5 likes
Leave a comment:
-
Üdvözletem mindenkinek!
Lassan két év telt el, de ma jutottam el oda hogy összerekjam a teljesen felújított első, hátsó kereket....7 képek
Leave a comment:
-
-
Leave a comment: