Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Keresési eredmények
Collapse
500 találat 0.0325 másodperc alatt.
Keresési kifejezések
Összes tag
Címkék
-
your_name_here started a topic ES/TS 125 - Bing 1/23 karburátorA következő helyen: MZ motorok szereléseES/TS 125 - Bing 1/23 karburátor
Sziasztok! Nincs igazából semmi gond a gyári karbimmal viszont láttam a piacon egy 1/22-est és egy 1/23-ast pár ezer forintért és rögtön feltűnt,...2 képek
-
Minden elismerésem a Tiéd, ez még - a pannóniások nehogy megharagudjanak, nekem is volt kettő is- még egy mai motorral is szép nagy kör!...
4 képek
- 6 likes
-
A képen látható esztergának nem tudom a pontos típusát, ha ebben valaki tudna segíteni.
Meg kellene hozzá egy gépkönyv is, ha kell kifizetem....2 képek
Leave a comment:
-
Végre már ki lettek hozva a gépek, bár az Izs még indításra vár.
Továbbá itt az új 650-es összeállítasi tesztje is, ami homokszórás...3 képekUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2023 márc. 28, 23:10.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Akkor én is hősködök, szombaton Monoron volt a Classic Motocross Bajnokság első fordulója. Jól elvertek így a 60+ kategória 10 indulójából...4 képek
- 10 likes
Leave a comment:
-
Szia!
Elolvasva a vape leírását, ez egy leállító relé:
Alap helyzetben, amikor nem kap áramot a 87a és a 30 kapocs zárt helyzetben...1 kép
- 2 likes
Leave a comment:
-
Szervusztok! Horex itt egy kép a Komar blokk váltó egy részéről! Ez bowdenes. A bowden gombóca egy álltalános kialakítású villába akad. A...1 kép
- 1 like
Leave a comment:
-
Mi látható a képen?
Sziasztok,
Nem találtam ennek jobb helyet itt a fórumon, egy kérdésem lenne, milyen típus látható a képen?
Már napok óta keresgélek...2 képek
-
Dogoargentino started a topic Kocka EAN 340/1000 eszterga felújításaA következő helyen: Felújítási naplókKocka EAN 340/1000 eszterga felújítása
Tisztelt Tagtársak!
sikerült szert tennem egy "kocka" EAN 340/1000 gépre. A gép enyhén szólva nem túl jó állapotú,de az ára...1 kép
- 2 likes
-
Üdv!
Aktív kikapcsolódásként csináltam az öreg EAN-ra egy "digitális nóniuszt" a kereszt szánra. Kapott egy enkódert...1 kép
- 5 likes
Leave a comment:
-
-
Szervusz Mir-mur! Ezért írtam a mondat második felében:
Én teljes mértékben megértem a felháborodást! Fával fűtök. Azért, hogy...1 kép
- 3 likes
Leave a comment:
-
-
Veterán oldalkocsi alváz azonosítása
Sziasztok ! Segítene valaki megállapítani milyen oldalkocsinak lehet ez az alváza? Mennyi lehet az ára? Köszönöm. Tibi2 képek
-
Leave a comment: