Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa & CZ tulajdonosok

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

a cseh technológia megszivatott ismét nem tudja valaki véletlenül, hogy a 634 és a 638 főtengely generátor oldali kúpja azonos e?
    összepróbáltam a 638 generátort a közdarabbal meg a forgórésszel, villáskulccsal átforgattam, nem akaródzott neki, szétkaptam és a forgórészről szépen lekapta a festést az állórész, forgórész vissza magában majd a megrángatás után konstatáltam hogy az bizony mozog a tengelyen:// tehát a nap kérdése: a főtengelyvégek nem azonosak, vagy a forgórészem szar

Komment

Szeretném megkérdezni kinek van tapasztalata 350-es Cz-nél H4 es izzóval?, miként világítana 12voltos Halogén izzóval a 6 voltos gép?.Érdekelne még a Gyulabá féle gyújtás gyakorlati próbája. Lassan kezdődik a felújítás időszaka és reszel a fene,hogy olajos legyen a kezem. Meg a 350-esen sok lesz a meló mire jön a tavasz. Igaz még most jön a tél de mikor szét szedjük a vasat akad molyolni való rajtuk.

Komment

Sepy, jobban jársz egy Trabant gyujtással. Börzén olcsóbban is megkapod.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Akkor most a Trabant két hengeres vagy egy? A felvételen egyhengeres jószág pöfög,nem?

Komment

Segítsen valaki! Nekem is van Trabant gyújtásom,amit -majd- fel akarok rakni a CZ-re...Akkor most az jó vagy nem?

Komment

Hogyne lenne jó. Annál jobb nem kell. Igen a videón 1 hengeres motor van.

Komment

Amúgy itt van leírás: veloREX klub hungary Vegyél egy velorexet, és mindenki mosolyogni fog az utakon ha meglát!

Komment

Kösz a linket, Wsievers!
                  Végig olvastam, azonban -mivel nem vagyok egy eklektikus elektrikus - erős tanulmányozásbe kell kezdenem...

Komment

Köszi az infót-kutakodom!

Komment

Hello Forum,

Látom tobb mint egy éve nem járt erre senki, remélem azért van itt valaki..... pangás?
                      Szóval akkor csak roviden, hátha senkit sem érdekel, belekezdtem egy CZ250 471-es typus felujítás/átalakításához hobbiból.
                      Pénz nem sok, de itt ott kapok jó dolgokat hozzá. Pl: Jawa 350 640-es typusú blokkot, 32mm Mikuni, rezonátort épitem, benzintank lehet saját lesz, Ducati Monster 821 ulés, Suzuki elso teleszkopok kiflkkel, és még kitudja, lassan haladok vele, csak régiesen, komotosan.

Akos

Komment

Kedves Ákos! Mi lesz a géppel ha készen lesz?, erdei motorozásra fogod használni csupán?. Oké az építgetés csak a befektetett anyagiak és a ráfordított idő után sajnos nehezen lesz használható. Igaz ha van másik géped mellyel kiélheted a motorozási vágyad akkor érthető. Hajrá és szeretnénk képeket a fejleményekről! Vagyunk itt csak csendesen figyelünk.

Komment

Kár egy ritka 250 est tönkretenni ezért.

Komment

Megnyugtattál hogy vannak akik ezt azért elolvassák!

Szóval a fényév sebességet soha nem meghazuttaló iramban haladok.
                            Sokszór hónapokig rásem tudok nézni, amikor meg sikerul a garázsba kijutnom akkor meg azon morfondírozom mit tunék majd átépíteni rajta (ott csak a váz, a lengovilla és a motor a vázban... ja,és az ulés ékeskedik a csupasz vázon.

Most itt van Vasárnap, hétfo, és ma kedd, nem dolgozok ezen a héten, szabin vagyok, de egyenlore még nem jutottam ki a garázsba. Ez rettenetes!

Igen srácok vannak más motorjaim is, szóval ennek a CZ-nek az átépítése kizárolag hobbi, és régi szokás.
                            Szegedi vagyok (gyárilag), de Angliában élek 4 éve, elotte otthon voltam 3 évet, az elott Amerikában 30-at.
                            Persze, nem vagyok már fiatal, és épp ezértmunkaido után már nincs erom a garázsba slattyogni ami mellesleg 3-4 utcára van a lakástól!

Ma, szeretnék kijutni, és elkezdeni a hengereken, lengovillán dolgozni.
                            Most hogy tudom hogy figyelitek a dolgokat, surubben próbalok ide látogatni.

Komment

Hát ez így tényleg nincs jól!
                              Itt nem jár senki, na mindegy azért kiakasztok egy képet a legovilláról ami lelett alapozva.

Nem akar a kép megjelenni.....

Komment

Ákos nincs kép?,örülök ha benézel és felhívod figyelmünket mulasztásunkra. Írjál,hogy mi is írhassunk!

Komment

Jawa & CZ tulajdonosok

Csoport leírása

Minden Jawa és CZ márkatársat várunk a csoportba, motorjának lökettérfogatától függetlenül, Babettától az 500-asig.
                                Csoport típusa: Nyitott
                                Témakörök: 22
                                Comments: 100

Owner

A csoport tagjai: (104)

Latest Group Topics

Collapse

Nincs a kritériumoknak megfelelő eredmény.

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X