Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Gyakran ismételt kérdések

Collapse
X
Collapse

 • Gyakran ismételt kérdések

  KÉRDÉSEK:

  1. Mi az első teendőm a regisztrálás után?
  2. Milyen típusú járművekkel kapcsolatos témákban kérhetek segítséget?
  3. El akarok adni/vásárolni szeretnék valamit, itt meghirdethetem?
  4. Hiányzik egy ritka alkatrész a járművemről, van itt olyan, akinek van?
  5. Hová tűntek a letölthető dokumentumok?
  6. A gépjárműveken kívül más témák is érdekelnek, esetleg ezekről is szót ejthetünk?
  7. Nincs veterán járművem, de érdekel a téma, csatlakozhatok a Fórumhoz így is?
  8. Találok itt olyan személyt, aki protekciót tud biztosítani a vizsgákon, hivatalos helyeken?
  VÁLASZOK:

  1.
  Az első dolgod a bemutatkozás legyen. Ezt mi is mindannyian megtettük már az elején. Továbbá így téged, esetleg az eddigi munkáidat is jobban megismerhetünk. Ez azért jó, mert így tudjuk, hogy ki milyen témákban jártas. Alapjában egy összetartó társaság vagyunk, akik közül sokan már évek óta munkálkodnak a Fórum jobbá tételén, így szeretnénk, ha te is aktív tag lennél.

  2.
  Bármilyen típusú járművel kapcsolatban kérhetsz segítséget, információt. Leginkább veteránmotorosok vannak köztünk, de veteránautósok és traktorosok, kerékpárosok stb is megfordulnak itt. Általában valaki mindig itt van, így hamar megtalálod a kérdésedre keresett választ.

  3.
  Ez nem apróhirdetési portál, erre ott van a Veterán Apró. Nyugodj meg, nézzük azt is, így ha ott meghirdetsz valamit, az eljut a Fórumtagsághoz is, felesleges a Fórumon is meghirdetni. Sőt a neved mellett megjelennek az aktív hirdetéseid is, szóval semmi szükség arra, hogy hirdetésekkel szemeteld tele a Fórumot.

  4.
  Lásd a 3. pontot. Előfordulhat, hogy az általad keresett alkatrész van valakinek, de cserebere célra van a Fórumnak megadott témája. Viszont ha ezzel nyitsz, valószínű nem fogsz választ kapni.

  5.
  Egy ideje nincsenek letöltések, így azt felesleges keresned. Ha regisztrálsz, akkor sincs. Így ha csak e miatt regisztrálnál, az teljesen felesleges tetted. Régebben voltak letölthető dokumentumok igaz, de az megváltozott. Keressük a későbbi megoldást, de ez még sok munkával, és idővel jár.

  6.
  Persze, bármiről szó eshet a Fórum megfelelő részein. A teljesség igénye nélkül, volt itt minden, filmajánlók, világnézeti kérdések, zene, kötetlen beszélgetés, varrógép szervíz, vagy ha csak egy jó vicced van, arra is van hely, szívesen látjuk.

  7.
  Veterán jármű nélkül is csatlakozhatsz, nem kikötés az, hogy rendelkezz ilyennel. De felhívjuk a figyelmed, hogy huzamosabb itt tartózkodás után ez változni fog.

  8.
  Itt nem találsz ilyet, és ebben a Fórum tagsága nem partner. Az ilyen jellegű kérdések, hozzászólások és témák törlésre kerülnek.


  Kellemes és tartalmas fórumozást kívánnak a moderátorok!

  • Igrich
   #8
   Igrich kommentje
   Editing a comment
   "7.
   Veterán jármű nélkül is csatlakozhatsz, nem kikötés az, hogy rendelkezz ilyennel. De felhívjuk a figyelmed, hogy huzamosabb itt tartózkodás után ez változni fog."

   A 7-es ponthoz annyit, hogy mikor csatlakoztam, nekem sem volt veterános gépem. Ezt az áldatlan állapotot 1 hónap ilyen fórumozással bírtam ki. Tehát, a csatlakozásod pillanatában, de jobb ha előbb már kutakodsz a hirdetések között, úgy is az lesz a vége, hogy csak beszerzel egy ó vasat....
   De tényleg nem feltétel hogy legyen ilyesmid, de úgy is lesz.

  • Tomek0202
   #9
   Tomek0202 kommentje
   Editing a comment
   Sziasztok! Jelenleg egy Pannónia T1-es büszke gazdája vagyok! Ennek a karbantartása és üzemeltetése kapcsán olvasgatok a fórumok között.

  • Tomek0202
   #10
   Tomek0202 kommentje
   Editing a comment
   Sziasztok! Jelenleg egy Pannónia T1-es büszke gazdája vagyok! Ennek a karbantartása és üzemeltetése kapcsán olvasgatok a fórumok között.
  Posting comments is disabled.

article_tags

Collapse

Latest Articles

Collapse

 • Szilveszteri berregtetés
  Igrich
  Motor, autó, traktor és mindenféle benzin és gázolaj szörny esetleg még tengeralattjáró berregtetésre invitállak benneteket úgy éjfél után a pezsgő durrogtatás után ki-ki saját és otthona lakának udvarán.
  Így kívánhatnánk egymásnak, még ha távolból is Boldog új évet.
  Szorgalmaznám még, hogy a következő (2OI8) évet nyilvánítsuk a tengeralattjárók évévé és Tiszakeszin rendezhetnénk egy tengeralattjáró ügyességi versenyt, de még vízisízhetnénk a komppal is.
  BUÉK mindenkinek!...
  2017 dec. 31, 17:13
 • Szilveszter esti berregtetés
  Igrich
  Meghívlak benneteket egy szilveszter esti, éjfél utáni motor, autó, traktor és mndenféle benzin és gázolajszörny esetleg még tdengeralattjáró berregtetésre. Lényeg, hogy éjfél után, mikor megtörtént kinél-kinél a pezsgő durrogtatás, beindítanánk a motorokat. És az újév, de mi örömünkre is berregtetnénk kissé a motorokat, szolid dudálások közepette, jámboran. Ha nem akarsz nem kell vissza jelezni, inkább cselekedj! Így kívánhatnánk egymásnak boldog újévet!...
  2017 dec. 31, 16:51
 • OT papírozás "rögös útja"
  Ricsi95D
  Elöljáróban annyit írnék,hogy idáig én is úgy voltam az OT-val,hogy minek,fölösleges,attól nem lesz jobb a motor és egy csomó macera...ez mind igaz,de egy picit már másként látom,és roppant büszke vagyok rá,hogy már nekem is van egy OT rendszámos,minősített motorom. És bizony gyönyörű a réztábla meg az OT rendszám.

  De kezdjük az elején! Mint ismeretes, december végén Kamuti Zsolti barátunkat megszabadítottuk gyönyörűen restaurált P10-esétől. A hazahozatal után nagy örömben és még nagyobb gondban voltunk. Legyen-e ebből OT-s gép? A döntést végül hosszas meditálás után hoztuk meg: a motor...
  2017 máj. 05, 19:44
 • Fórumkisokos - veteránokról röviden
  Che
  Szervusztok!


  F.N. Fabrique Nationale d' Armes de Guerre S.A., Herstal Belgium

  Hogy Máténak is tetszen és mosolyt varázsoljunk a munkában kifázott és elgyötört orcájára,a fellelhető technikai adatok: Hengerek száma:1 Lökettérfogat :348 ccm. Ütemek száma :4 Vezérlés : SV (alu-lvezérelt oldalt szelepelt) Üzemanyag : Benzin Gyártás ideje:1927-1930? (A motortípus gyártásának utolsó éve nem tisztázott) Gyártó ország:Belgium A motorkerékpár pontos típusa:F.N. M70 Sahara Nem magamtó...
  2017 jan. 12, 19:51
 • Veterán Fórum Naptár 2017.
  taluga
  Elkészült a 2017-es Veterán Fórum falinaptár!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  ...
  2016 nov. 26, 20:15
 • Mit tegyünk, ha nem indul a régóta nem használt egyhengeres Pannónia”¦? (kezdőknek és persze nem csak kezdőknek”¦)
  Lemezjáték


  Gyakran előfordul, hogy rugdossuk, mármint a berúgó kart , esetleg toljuk is a motort, de nem akar indulni, mit tegyünk?
  ...
  2016 jún. 09, 08:43
Working...
X