Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Moderáció a Veterán Aprón, de hogyan?

Collapse
This topic is closed.
X
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Halkan és tisztelettel jegyzem meg, hogy ez a hirdetés nem igazán a Veterán Apróra való: Suzuki swift
    Milyen hirdetés?
    wsievers, nagyfékdobos és TZ kedvelte ezt.

Komment

Ez gyors és pontos munka volt
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Nem értem mért erőltetik ezt: Suzuki vegyes alkatrészek A lomnak ott van a Vatera!
        kedvelte ezt.

Komment

... A lomnak ott van a Vatera!
          Bevallom, minden nap megnézem a Lámpabúrák felújításáról szóló bejegyzés fényképeit. Kedvem lenne egy kupac koszos lomot megvenni, megtisztogatni. Ehhez felhasználnám a aluminium felületek tisztításáról szóló témában tanultakat is. Majd elsőként az alkatrész azonosító fórumon publikálnám az eredményeket, hogy végül egyesével külön hirdetésekben tehessem fel a Veterán apróra. Illúzióim nincsenek, anyagilag nem érné meg, mivel ügyetlen vagyok, és ha szépen is sikerülne, rengeteg időt elvenne.

De milyen szép dolog lenne!
          soveny és dmotor kedvelte ezt.
          Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Álljon meg a nászmenet...Ami régi az nem lom(nekem speciel egy rozsdás csizmavasalat, repeszdarab is érték, amit én találok,pláne valami motor vagy autóalkatrész szigorúan csak '80 előtt)...de egy 1995 körüli bontott suzuki swift alkatrész az lom,mert a suzukiból soha nem lesz veterán autó, ahogy a mostani motorok nagy részéből sem, én nem a veterán aprón van a helye szerintem.

Komment

a suzukiból soha nem lesz veterán autó, ahogy a mostani motorok nagy részéből sem, én nem a veterán aprón van a helye szerintem.
              Várjál te azzal, 20 évvel ezelőtt ki gondolta volna, hogy mára keresett lesz egy "koszos" Trabant. No meg a japán motorokat is "rizskályháztam", mára egyre megbecsültebb darabok.
              Az kétségtelen, a Suzukinak nincs (még) helye a Veteránaprón.
              soveny kedvelte ezt.

Komment

A Trabi az teljesen ok...az már új korában is veterán volt A burkolat nélküli japán gépekkel sincs baj, meg a mostani cirkálókkal, én a sok műanyagburkolattal megáldott gépekre gondoltam, ahol a tank is már a fenekem alatt van XD . Bele sem akarok gondolni, hogy a fiam 20 év mulva hogy fogja a műanyagot hegeszteni a fészerbenXD A motor vasból készül. Minden más csak motornak kinéző tárgy.

Komment

Elég sarkos a véleményed

Csak tudod az én majdnem megélt 60 évem alatt, annyit változott a világ, én ilyen próféciákra nem merek vállalkozni. Gondolj bele az én gyermekkoromban a műanyag az a bakelit volt meg a plexi. De már volt az autóban a sofőr fölött is tető. Minden évben büszkélkedtek a statisztikák azzal, hogy már megint mennyi utat sikerült portalanítani (aszfaltozni). Mire tíz éves lettem - no nem annak a tiszteletére - villamosították az országot. Folytassam?
                  Amivel együtt éltem a hatvanas-hetvenes években, a fene gondolta, hogy egyszer múzeumba kerül és a hasonszőrűek imádattal gusztálják azt, ami akkor hozzátartozott az utcaképhez.
                  mir-mur és wsievers kedvelte ezt.

Komment

A Trabi az teljesen ok...az már új korában is veterán volt A burkolat nélküli japán gépekkel sincs baj, meg a mostani cirkálókkal, én a sok műanyagburkolattal megáldott gépekre gondoltam, ahol a tank is már a fenekem alatt van XD . Bele sem akarok gondolni, hogy a fiam 20 év mulva hogy fogja a műanyagot hegeszteni a fészerbenXD A motor vasból készül. Minden más csak motornak kinéző tárgy.
                    A Trabi újkorában egy eléggé lesajnált jármű volt, mint ahogy most a régebbi Swiftek.

A fiad meg lehet, hogy nem hegeszteni fogja a műanyagot 20 év múlva, hanem megrajzolja a hiányzó alkatrészt valami CAD programban és kinyomtatja 3D nyomtatóval. Te meg átértékeled a valóságot.
                    mir-mur, wsievers és soveny kedvelte ezt.
                    Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A Trabi újkorában egy eléggé lesajnált jármű volt, mint ahogy most a régebbi Swiftek.

A fiad meg lehet, hogy nem hegeszteni fogja a műanyagot 20 év múlva, hanem megrajzolja a hiányzó alkatrészt valami CAD programban és kinyomtatja 3D nyomtatóval. Te meg átértékeled a valóságot.
                      Aki nem Trabanttal kezdte, az meg sem érdemli a Suzukit ! 2-es szorzónak számít, ha az a Trabant kosárban került a lelkes új tulajdonosához. Még mindig a legszebb emlékeim közé sorolom, mikor kiskéssel kapirgáltam a rozsdát az első Trabim aljáról. De ezt az érzést nem kell mondanom, hiszen mindegyikünk ezért van itt !!

Komment

A trabantot nem szabad bántani, egyszerű, igénytelen és bárhova elvitt. Építkeztem, trabival hordtam a cementet. Az udvar közepén egy csavarhúzóval és három villáskulccsal főtengelyt cseréltem. Nem volt benne felesleges elektronika ami elromolhat és működésképtelen lenne a jármű.
                        sepy, soveny és motorkami kedvelte ezt.

Komment

Azért tudott a Trabant is büntetni.

Esőben ballagtam haza, mikor a motor meg-megállt. Egyből bevillant, hogy már ezer éve nem állítottam gyújtást, biztos az vacakol. Kifordítottam a kereket, állítottam szemre, indítózok, semmi. Jó, akkor állítsuk be műszerrel, mert az volt mindig a csomagtartóban. Kifordítom a kereket, betekerem az órát, nagyjából belövöm, indítózok semmi. Persze az eső folyt a nyakamba.
                          Nyugalmat erőltettem magamra, autó megemel, jobb első kerék le, gyújtásállítás immáron harmadszor, de most precízen. Indítózok, semmi.
                          A nyugalmam még tartott egy kicsit, végig gondoltam, hol lehet még hiba. Sehol. Csak próbaképpen tartalékra állítottam a benzincsapot, indítózok, mint a Doxa...
                          Elfogyott a benzin, én meg szakadó esőben háromszor állítottam gyújtást...
                          Gergőke, kicsi76 és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Aki a tételes felsorolás helyett ilyeneket ír „ingyom-.bingyom”, szerintem ne hirdessen. Miért nem veszi a fáradságot, hogy felsorolja általánosan, vagy tételesen az eladó dolgait. Arról nem is beszélve, hogy a fotók semmire nem használhatóak. Ezen úton megkérek mindenkit,, hogy fényképet, és árat tegyen fel, ha már szeretne eladni valamit.(ha másképp nem is de .tól-ig ár kell) Ez itt egy olyan oldal, ahol adok veszek. Ha szeretnél eladni, akkor tessék komolyan venni.
                            És még azt nem értem, hogy miért nincsen ára az eladó alkatrészeknek? Vagy dicsekvésből teszi fel, mert ingyen hirdethet? Nem értem, komolyan mondom. Szerintem a moderálást innen kéne elkezdeni . Köszönöm
                            sepy, Tamás78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Üdv!

Lehet, hogy közbe kellene lépni valakinek, mert ebből még nagy "balhé" lehet!!!!!!!!!!!!!!!

Pannónia TLB, a 60-as évek Luxusa
                              taluga és supermax kedvelte ezt.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Üdv!

Lehet, hogy közbe kellene lépni valakinek, mert ebből még nagy „balhé” lehet!!!
                                Ahogy olvasom már van, legalábbis a szájkarate már megy.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Attila86; 2013 ápr. 15, 14:48. Oka: csak
                                taluga és supermax kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X