movisz eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Laverda 750
Collapse
X
-
Igen a bal2 ket helyen a masik csak egy helyen .De a szerelendo motort sikerult meg csinalni atadtam mehetnek vakaciora .Ellenben a favagast a( masodik munkam )azt nem csinalhatom pedig lett volna vagy ket jo munka ebben a periodusban .Azert is mert a megrendelok vakacioznak es nem tatjak a szajukat a fa alatt es okoskodnak lehet dolgozni nyugodtan.Utoljára szerkesztve a következő által: movisz; 2021 júl. 31, 10:45.
- 4 likes
Komment
-
Valamint mas alkatreszek is rendszam tarto, indito rele.
Ha esetleg valaki akarja hasznalni az argon nem tolthetos palackokat TIG heggesztesmel az egy kilos OBI-ban vasarolttal nem tudtam heggeszteni habzott es buborekos lett a varrat mintha nem lett volna tiszta a gaz ellenben egy masik helyen vettem 2 kilosat azzal lehetett dolgozni
- 6 likes
Komment
-
Ma haladtam egy kicsit vazat felraktam a blokkra, kormanycsapagyak cserelve teleszkop simmeringek kicserelve,hatso teleszkopt szedszedtem jo a csillapitasa le is festettem sajnos a kmoara raejtettem a 36-os kulcsot uveg tores es elhajlott a mutatoja es tengelye ez utobbit visszahajtogattam uvetget majd vagatok.Remelem holnap tudok haladni vele
- 4 likes
Komment
-
Kicsit lelassilt a helyreallitas varom a kerekeket hogy kesz legyenek ugyan is elkuldtem egy szakemberhez aki csak a kerekekkel foglalkozik .At kullozi galvanizalja a vas reszeket alut fenyesiti stb. Azt igerte hovegere kesz remelem .A vezetekelese azthiszem jo lessz .A cromozando alkatreszek maradnak utoljara de ezek minden nehezseg nelkul leszerelhetoek majd meglatom milyen az osszhatas miutan osszerakom.
- 2 likes
Komment
-
A volt egy kis idom ugy gondolyam fol rakom a karbikat meg a kipufogokat ra teszek egy tankot.De sajnos a ugy elraktam a kipufigo felfogatasait es a benzihntank gumi bakjait hogy nem talalom .Van harom Laverda tankom azt hittem lehet oket cserelgetni de sajnos nem igy van ,erre egy szelesebb kell probaltam egy Honda tankjat az is keskeny sajnos a harmadik amivel vettem annak szet van rohadva az alja teli jukkal de mar folyamatban van a javitasa.
- 2 likes
Komment
-
Nem halas a munka varom a kerekeket ,meg a lampaburat ,borito lemezeket es a muszerrfaltarto alvanyzatot ez utobbikat rabiztam egy festore hogy lefesse ugyan is ezel nagyon elol vannak remelem jobban lefesti mint en itthon.Ilyen kis munkat ami par darabos tobb fenyezo elutasitotta ,gondolom a mennyisegehez kepest sok munka van vele es nem igen lehet kerni annyi penzt ami megeri hozzafogni. Folraktam ra a karbit meg a kormanyt,kezeloket kb mindent amit lehet .Kezdem el felejteni mi hogy megy kabelek stb.Meg termeszetesen ez melett masokat is szerelgetek es elkerulhetetlen az alkatreszek,csavarok keveredese .Termeszetesen elkulonitem legalabb is probalom ,tobbnyire a fontos darabokat miket kulom igenyesen becsomagolok felreteszek azok amiket visszaszerelesnel keresni kell .Tegnap a kormanyszoritot (kormany lengescsillapito) nem telaltam meg pedig nem i olyan kis darab .
- 6 likes
Komment
Komment