Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Problémák, amik orvoslásra várnak...

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na ezzel ma találkoztam: a képen látszódik a hibaüzenet. Az ott sztem épphogy az lehet, h csak azokat tölthetjük fel(hibás a hibaüzenet a diagnózisom szerint, meg is zavart), mivel nekem se doc-ot se rtf-et nem hagyott... pedig szöveget is fel kell rakni időnként, ezért pdf be nem rakom át, alap txt-be nem lehet makróvírus meg nemtommi, de gondolom azt se hagyja a rendszer...

Click image for larger version

Name:	para.jpg
Views:	1
Size:	95.5 KB
ID:	128645

Ez az archívum, ahova az előző linked mutat, ott a név bezavart... ez oldaltérképre irányít...
    Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2011 jan. 06, 16:46.
    TZ kedvelte ezt.
    Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

stalker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Na ezzel ma találkoztam: a képen látszódik a hibaüzenet. Az ott sztem épphogy az lehet, h csak azokat tölthetjük fel(hibás a hibaüzenet a diagnózisom szerint, meg is zavart), mivel nekem se doc-ot se rtf-et nem hagyott... pedig szöveget is fel kell rakni időnként, ezért pdf be nem rakom át, alap txt-be nem lehet makróvírus meg nemtommi, de gondolom azt se hagyja a rendszer...
      Köszi, a hibaüzenetet javítottam.

Egy szerződés minta mégiscsak wordben a leghasználhatóbb. Mi legyen, engedélyezzem a doc-ot?

Ez az archívum, ahova az előző linked mutat, ott a név bezavart... ez oldaltérképre irányít...
      Gyakorlatilag valóban oldaltérkép. Én értem, hogy miért archívum mégis. (a láblécben is) De bonyolult lenne elmagyarázni. A lényeg, hogy ez inkább a robotoknak való cucc...

Figyi, ezt a kepfeltoltes pont hu, meg hasonlókat, ha lehet inkább hanyagoljuk. Tök felesleges, hogy egy másik domain-ről húzzunk át tartalmakat minden oldalletöltéskor. (amik ráadásul sosem maradnak meg örökre a helyükön.)

Firefox-ban a kis "almafa" gombra kattintva bitang egyszerű képet beszúrni, egyébként pedig a "gémkapoccsal" sem olyan öröndöngőség. A tárhelyünkkel nem kell spórolni!
      Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

No a képcsatolást javítottam... gémkapoccsal laza. Egyébként az almafa plusz firefox legújabbja, 32bit win7ultimate kombóval csak urlt-enged ott berakni, gépről nem enged feltölteni, ha nem "részletes" hsz-szerkesztésre megyünk...

Tapasztalataim szerint 8as Explorerben minden ugyanúgy van, csekkoltam, nincs kompatibilitási baj(ha lenne azt is megoldná... ettől függetlenül Firefox hajrá). Az oldal mire van optimalizálvaegyébként? Mivel készült?

A gémkapocsnál fájlméret korlátokat ír, pedig eszerint azok tévesek... csak zavarnak. nincs korlát igazán?

Én rtfben szereztem ezt a jóféle szerződésmintát, jó lesz ez abban továbbra is. a doc az tényleg veszélyes formátum, az estleges makrók miatt azt lehet nem kéne engedélyezni, de nem tudom...
        az rtf és a txt, egyéb alap doksiformák engedélyezésének meg tényleg nem lenne sok értelme vagy lenne? beraroljuk ha muszáj az cs... csak ez sokakat megzavarhat akár. PDFet enged, az a lényeg, abban lenne tökéletes egy szerződésminta, de most azzal nemb foglalkozom:-)

almafa kísérlet(az almafás módszernél van korlát?):

Click image for larger version

Name:	001.jpg
Views:	1
Size:	89.8 KB
ID:	128646

Hah, nem ma kezdtem a motorozást én vok a sisakos, még jóhogy, T5 nemtommilyen export delux, nagyapámé volt, szovjet piacra...

Üdv
        Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2011 jan. 06, 17:00.
        TZ kedvelte ezt.
        Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

No a képcsatolást javítottam... gémkapoccsal laza. Egyébként az almafa plusz firefox legújabbja, 32bit win7ultimate kombóval csak urlt-enged, ha nem részletes hsz-szerkesztésre megyünk...
          Köszi! Nem a részletes szerkesztőn múlik! Firefoxban mindkét szerkesztő ablak jobb felső sarkában van egy ilyen ikon:

Ezzel átválthatsz "Word" szerű szerkesztőre, tehát pl a vastagítás egyből látszódik, stb.,... és ebben az esetben válik kulturáltabbá az "almafa" ()

A gémkapocsnál fájlméret korlátokat ír, pedig eszerint azok tévesek... csak zavarnak. nincs korlát igazán?
          Nyílván van korlát, de hogy tévesek-e, azt nem tudm. Majd megnézem.

Én rtfben szereztem ezt a jóféle szerződésmintát, jó lesz ez abban továbbra is. a doc az tényleg veszélyes formátum, az estleges makrók miatt azt lehet nem kéne engedélyezni, de nem tudom...
          az rtf és a txt, egyéb alap doksiformák engedélyezésének meg tényleg nem lenne sok értelme vagy lenne? beraroljuk ha muszáj az cs...
          Az rtf-et engedélyeztem.

Komment

Még fényezgettem ,módosítgattam az előző hszt, olvasd újra sztem...

Csak ilyen figyelmeztető kiírásvan ha gémkapcsot használok, de az nem tesz semmit, csak írja h ilyen lenne, de nincs, mert én tízszer túlléptem és ok minden

--- Ez még eszembe jutott: ---

RTF ben újrafelraktam a tételt. Abban nem lehet makrovírus? Csak kérdezem vagy akármilyen... nem vágom

Explorerben nem tökéletes az rtf feltöltése(megakad minden rinya hibajel nélkül) vagy a feltöltés alapjában véve, lehet persze csak nálam gáz vmi, egyedi eset nemtom. a kompatibilitás mégsem lehet a csúcson. firefoxban ok minden, gondolom arra optimalizált a lap. ne használjon senki semmilyen explorert és akkor jó
            Utoljára szerkesztve a következő által: stalker; 2011 jan. 06, 17:16.

Komment

Az oldal mire van optimalizálvaegyébként? Mivel készült?
              Igazság szerint minden gyakori böngészővel működnie kell. Természetesen Explorer-el is! A gond az, hogy sajnos különböznek a böngészők egymástól, sok mindent másképpen kezelnek és mások a lehetőségeik is. Ezt a fórum motort pedig gőzerővel fejlesztik folyamatosan. Októberi indulásunk 4.0.7-es verzióval történt azóta öt alkalommal frissítettem, hogy a jelenlegi legfrissebb 4.1.0-ás 2-es javítócsomagú változatnál tartsunk.

Ezek a frissítések apró plusz funkciókat tartalmaznak kisebb részben. Nagyobb részben pedig folyamatos hibajavításokat, pontosan azért, mert a fejlesztők nem tudják letesztelni az összes elképzelhető csillagállásra a módosításokat. Nem lustaságból, hanem például azért, mert a Veterán fórumnak is egyedi külalakja van, amit magam faragtam. Az eredeti tiszta kék volt. Simán előfordulhat, hogy ez az egyedi design, egy új fejlesztés hatására, valamelyik explorer verzióban "letérdel". Ezenkívül vagy egy tucat egyedi kiegészítéssel tuningolom az oldalt, de ezek nem „gyári” cuccok, simán összeakadhatnak egy új verzióval. Ha ez előfordul és sehogysem jövök rá, hogy mi van, akkor bejelentem a hibát. Javítják, kiadják az új verziót, egy-két új funkcióval. Ez persze lehet, hogy a világ egy másik pontján, egy másik böngészővel hasal el. És így tovább...

Szóval a lényeg, hogy működik minden böngészővel, de kicsit mindegyikkel máshogy. Chrome és Firefox esetében szép lekerekített a design, az Explorer és Opera viszont ronda szögletesnek mutatja. Chrome-ban nincs „Wordszerű” editor, míg Firefoxban van és most néztem meg Explorer 8-ban is működik. Sőt, ott még helyesírás ellenőrző is van.

Szóval én csak tanácsolom a Firefox-ot, mert az okozza a legkevesebb bosszúságot. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne Explorert használni. Sőt, én Chrome-ot használok, mert azt szeretem.

Király a fényképed!

Komment

Ubuntu alól Firefoxban hülyén mutatja a menüket a Veteránaprón... ez persze simán lehet h nálam hiba, pedig ott is minden a legújabb...

Komment

Ubuntu alól Firefoxban hülyén mutatja a menüket a Veteránaprón... ez persze simán lehet h nálam hiba, pedig ott is minden a legújabb...
                  Jól van, ne szívass már!

... minden gyakori böngészővel ...

Ja, bocsánt, most vettem észre, hogy a Veteránapró. Ez a hiba érdekel, mert valószínű javítható és pl. a telefonomon is hülyén néz ki a menü. Valószínű ugyan az a baj.

Készíts légyszi egy képet róla!
                  Köszi!

Komment

A baj az, h most már nem kétoprendszeres a netbookom... így csak körülírni tudom... ilyen duplán látszottak a menük(motor alkatrész...), részeg stílusban. ámbár oda lehetett kattintani ahova kell és működött csak furcsán nézett ki, pedig az ubuntuk cserélődtek a gépemen, samsung monte mobilon is így jelenik meg....

--- Ez még eszembe jutott: ---

Itt a fórumon milyen titok rejtőzik a LINKEK menüpont mögött, hogy nincs jogosultságom megnézni? Az még készülőben van, vagy ez probléma?
                    TZ kedvelte ezt.

Komment

Itt a fórumon milyen titok rejtőzik a LINKEK menüpont mögött, hogy nincs jogosultságom megnézni? Az még készülőben van, vagy ez probléma?
                      Köszi!
                      Semmi titok nincs! Az aláírással rendelkezők nem láthatták egy hibás beállítás miatt. De nem vettem észre, mert én mindent látok. Szólj máskor is, ha gyanús dolgot látsz!

Komment

Szia!

A Letöltések részlegben a túl hosszú fájlcímeket levágja a gép és egy ilyen kérdőjel a rombuszbannal helyettesíti... ha ez nem megoldható, hogy kiírja az egészet, akkor egy bizonyos hossznál ne engedjen több karaktert beírni, v írja ki h mennyi a max karakter amit oda beírhatunk. Így helyenként furcsán néz ki a fájlnév gyakran.

Esetleg az nem lesz megoldható, h magunk állítsuk be h melyik hirdeésünk jelenjen meg a fórumon itt a nevünknél? Mert pl kiemeléseim rengeteg hirdetésnél ugyanazok, de a legfontosabbak mégis a dkwsok. De a többit is ki szeretném attól még emelni a veteránaprón

Üdv

Komment

Attached Files
                          TZ kedvelte ezt.

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              A következő jelenséget figyeltem meg: kilépéskor a felkínált két lehetőség közül az alsónál hibás a link - ez csak nálam van így?
                              Köszi, javítottam!

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Még az jutott eszembe, hogy a fent beszúrt képet nem módosítottam, csak beszúrás után középre húztam, mégis 'megette' az eredeti felbontását. Mit csinálok rosszul?
                              Nem tudom, hogy mit csinálsz.

Komment

Attached Files

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X