Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Karbantartás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    elvonási tünetek jelentkeztek a fórumtagoknál
    Igen , igen , már magam is mosolyogtam magamon ,hogy ide -ide nézek ,aztán semmi .......

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      szerinted véletlen volt?
      Hát úgy látszik, hogy a fórummotor sem visel el mindent.

Ja igen, az elvonási tünetek. Komolyan mondom, hogy a vacsora sem esett már olyan jól. Most meg attól félek, hogy ittragadok megint éjfélig. És ez még csak nem is kényszeres dolog.

Nekem azért csak az jön le tanulságként, hogy fontos nekünk ez a fórum. Már kezdtem magamban forgatni az ötleteket, hogyan lehetne menteni a menthetőt és összehozni a tagságot egy B-tervhez. Szerencsére TZ helyrepofozta a rendszert. Kissé furcsda ez a magyarangol, de nekem a csabaiszlovák után nem is annyira szokatlan.

(Csabai szlovákra egy példa: "Zsofka, hu te tetted azt a so? Do kredencu mamuka.")

Hát ez is ilyen - egyenlőre. De működik!!!

Komment

Nyugi, szép lassan majd lefordítgatom magyarra az angol feliratokat.

Az elvonási tünetekkel azért vigyázzatok! Időnként érdemes ám élő emberekkel is találkozni!
        ____

Viszont! Nekem nagyon tetszik az új funkció, ez már hiányzott, csak nem mertem meglépni ezt a frissítést. Most viszont nem volt veszíteni való. A régi "Friss tartalom" csak a fórum hozzászólásokat mutatta. Most végre minden lényeges tartalom frissülést látunk, ha a What's New?-ra kattintunk. (Majd lefordítom, meg visszateszem a másik oldalra.) De a lényeg: tuti nem vettem volna észre, hogy sricsi70 éppen most feltöltött képeket. Eztán nem maradunk le semmi ilyesmiről.

Kicsit ilyen FaceBook-os lefelé bővülő lista ez, de nem frissül, ha a lap aljára érünk, hanem kattintani kell egyet. Amúgy szerintem jó lesz ez!
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Elég nagyszabású elvonási tünetek jelentkeztek a fórumtagoknál...
          Az a kisebb része volt, (szerintem) inkább a jó társaság miatt aggódott mindenki a fórumért...

@TZ
          Én is köszönöm az eddigi és a jövőbeni munkádat .

Meg ha már itt vagyok kiszúrtam egy hibaüzit is:
          Warning: Declaration of vB_ProfileBlock_Blog::block_is_enabled() should be compatible with that of vB_ProfileBlock::block_is_enabled() in ..../includes/class_profileblock_blog.php on line 25

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az a kisebb része volt, (szerintem) inkább a jó társaság miatt aggódott mindenki a fórumért.
            Én is kedveszottyant voltam emiatt.
            Bíztam benne, hogy ez a dolog nem veszhet oda csak úgy. TZ jóvoltából nem is történt így.
            Köszönjük!

Komment

A "friss tartalom" tartalma egyelőre egy kicsit furcsa, de megszokjuk..

Komment

Srácok! újból együtt!!. Én is úgy kukucskáltam a gépre mintha egy jó nő kelletné magát , pedig a jó társaság hiányzott de az nagyon. Köszi TZ ,hogy ezt a benzingőzös társaságot összetartod. Mert a Barátság a legfontosabb és azt ápolni kell!.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Köszi TZ ,hogy ezt a benzingőzös társaságot összetartod. Mert a Barátság a legfontosabb és azt ápolni kell!.
                  Jubileumi uzenet (600.) És nagyon igazat írtál!

Komment

Köszi Srácok! De ennyire azért ne ijedjetek meg legközelebb!

Ez is csak egy olyan dolog, ami el tud romlani, és mint az elromlott dolgokat, ezt is biztosan mindig ki lehet javítani. Amúgy pedig én csak fórum motort igyekszem összetartani, a társaságot csak magatoknak köszönhetitek!

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Amúgy pedig én csak fórum motort igyekszem összetartani, a társaságot csak magatoknak köszönhetitek!
                      Ez azért túlzás. Azt mondják, hogy mindenki olyat kap, amilyet megérdemel. Nem létezik, hogy ilyen jó társaságot érdemeljek, ti meg csak az enyémet.

Komment

No-no zsolti!! Tudod azt a mondást valószínű ismered Te is " hogy az embernek a testvéreit mellé ..sszák- de a barátait őt válassza meg. Ez viszont lényeges különbség a jó társaságból szövődnek a barátságok.Nem sok barátom van de azok számíthatnak rám és büszke vagyok a Barátságukra mellyel sosem szeretnék vissza élni!!.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ez viszont lényeges különbség a jó társaságból szövődnek a barátságok.Nem sok barátom van de azok számíthatnak rám és büszke vagyok a Barátságukra mellyel sosem szeretnék vissza élni!
                          Természetesen csak poénból írtam. Nagyon hiányzott a Fórum, ez az igazság.

Komment

Sajnos még mindig nem jó az oldal. Valami kártevőt kellene kiirtani, de úgy hogy ne vesszen el minden. Holnap folytatjuk a munkát, addig legyetek türelemmel. Az oldal addig ilyen zötyögve működik.

-----------

Talán kezd normalizálódni a sebessége. Meglátjuk...

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Valami kártevőt kellene kiirtani, de úgy hogy ne vesszen el minden.
                              Itt Békéscsabán működik vadászgörénytartó klub, vagy egyesület. Féregirtást is vállalnak.
                              (Én meg vadászgörény irtást. Ki nem állhatom szegényeket, vagy inkább a gazdájukat. Képzeljétek, az utcán sétáltatják pórázon ezeket.)

Komment

Szervusz TZ!

Tegnap délelőtt egész jol működött,majd úgy 15 óra körül,megszűnt működni,de ugyanakkor a Veterán apró sem dolgozott jól.Az apróra is nagyon nehezen lehetett belépni,de a későbbiekben,már csak a "fejléc" volt látható.Azért írom le a fentieket,bár lehet,hogy teljesen felesleges,de lehet,hogy hasznos információ.

Zsoltihoz! Azért a vadászgörény csak jópofább,mint a pocok!Tudom,hogy természetellenes,egy normális körülmények között a természetben élő állatot pórázon vezetgetni,de a kutyának és a macskának sem természetes élettere az ember közelség,sőt megkérdőjelezhető az összes háziasított jószág tartása is.A fentiek természetesen eltúlzottak,mert az ember már csak ilyen,szeret mindent igába hajtani,-még egymást is.

Üdvözlettel:Che

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X