wsievers eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Karbantartás
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszerinted véletlen volt?
Ja igen, az elvonási tünetek. Komolyan mondom, hogy a vacsora sem esett már olyan jól. Most meg attól félek, hogy ittragadok megint éjfélig. És ez még csak nem is kényszeres dolog.
Nekem azért csak az jön le tanulságként, hogy fontos nekünk ez a fórum. Már kezdtem magamban forgatni az ötleteket, hogyan lehetne menteni a menthetőt és összehozni a tagságot egy B-tervhez. Szerencsére TZ helyrepofozta a rendszert. Kissé furcsda ez a magyarangol, de nekem a csabaiszlovák után nem is annyira szokatlan.
(Csabai szlovákra egy példa: "Zsofka, hu te tetted azt a so? Do kredencu mamuka.")
Hát ez is ilyen - egyenlőre. De működik!!!
- 2 likes
Komment
-
Nyugi, szép lassan majd lefordítgatom magyarra az angol feliratokat.
Az elvonási tünetekkel azért vigyázzatok! Időnként érdemes ám élő emberekkel is találkozni!
____
Viszont! Nekem nagyon tetszik az új funkció, ez már hiányzott, csak nem mertem meglépni ezt a frissítést. Most viszont nem volt veszíteni való. A régi "Friss tartalom" csak a fórum hozzászólásokat mutatta. Most végre minden lényeges tartalom frissülést látunk, ha a What's New?-ra kattintunk. (Majd lefordítom, meg visszateszem a másik oldalra.) De a lényeg: tuti nem vettem volna észre, hogy sricsi70 éppen most feltöltött képeket. Eztán nem maradunk le semmi ilyesmiről.
Kicsit ilyen FaceBook-os lefelé bővülő lista ez, de nem frissül, ha a lap aljára érünk, hanem kattintani kell egyet. Amúgy szerintem jó lesz ez!
- 6 likes
Komment
-
Elég nagyszabású elvonási tünetek jelentkeztek a fórumtagoknál...
@TZ
Én is köszönöm az eddigi és a jövőbeni munkádat .
Meg ha már itt vagyok kiszúrtam egy hibaüzit is:
Warning: Declaration of vB_ProfileBlock_Blog::block_is_enabled() should be compatible with that of vB_ProfileBlock::block_is_enabled() in ..../includes/class_profileblock_blog.php on line 25
- 3 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz a kisebb része volt, (szerintem) inkább a jó társaság miatt aggódott mindenki a fórumért.
Bíztam benne, hogy ez a dolog nem veszhet oda csak úgy. TZ jóvoltából nem is történt így.
Köszönjük!
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszi TZ ,hogy ezt a benzingőzös társaságot összetartod. Mert a Barátság a legfontosabb és azt ápolni kell!.
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmúgy pedig én csak fórum motort igyekszem összetartani, a társaságot csak magatoknak köszönhetitek!
- 4 likes
Komment
-
No-no zsolti!! Tudod azt a mondást valószínű ismered Te is " hogy az embernek a testvéreit mellé ..sszák- de a barátait őt válassza meg. Ez viszont lényeges különbség a jó társaságból szövődnek a barátságok.Nem sok barátom van de azok számíthatnak rám és büszke vagyok a Barátságukra mellyel sosem szeretnék vissza élni!!.
- 2 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz viszont lényeges különbség a jó társaságból szövődnek a barátságok.Nem sok barátom van de azok számíthatnak rám és büszke vagyok a Barátságukra mellyel sosem szeretnék vissza élni!
- 1 like
Komment
-
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValami kártevőt kellene kiirtani, de úgy hogy ne vesszen el minden.
(Én meg vadászgörény irtást. Ki nem állhatom szegényeket, vagy inkább a gazdájukat. Képzeljétek, az utcán sétáltatják pórázon ezeket.)
- 2 likes
Komment
-
Szervusz TZ!
Tegnap délelőtt egész jol működött,majd úgy 15 óra körül,megszűnt működni,de ugyanakkor a Veterán apró sem dolgozott jól.Az apróra is nagyon nehezen lehetett belépni,de a későbbiekben,már csak a "fejléc" volt látható.Azért írom le a fentieket,bár lehet,hogy teljesen felesleges,de lehet,hogy hasznos információ.
Zsoltihoz! Azért a vadászgörény csak jópofább,mint a pocok!Tudom,hogy természetellenes,egy normális körülmények között a természetben élő állatot pórázon vezetgetni,de a kutyának és a macskának sem természetes élettere az ember közelség,sőt megkérdőjelezhető az összes háziasított jószág tartása is.A fentiek természetesen eltúlzottak,mert az ember már csak ilyen,szeret mindent igába hajtani,-még egymást is.
Üdvözlettel:Che
- 2 likes
Komment
Komment