Közlemény

Collapse
No announcement yet.

vBulletin 5 - új fórum motor

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

vBulletin 5 - új fórum motor

Sziasztok!

Mint látjátok alaposan megújult az oldal. Tudom, hogy ez egy hagyomány tisztelő, sőt "hagyományragaszkodó" társaság, de talán a sok kínlódásom láttán megértitek, hogy valami radikálisat kellett lépnem. Mivel nem volt választás, így ne is keseregjünk azon ami elmúlt, hanem fedezzük fel az újdonságokat közösen!

Nekem is sok minden új, még én is kíváncsian kattintgatok az oldalon.

Két dolog nyilván szembetűnő:

- Nagyon sok az angol nyelvű felirat. Ebben önként jelentkez(ők) segítségét fogom kérni. Adok jogosultságot az adminisztrációs felülethez és elmagyarázom hogyan kell megadni a magyar kifejezéseket. Ehhez nagy informatikai ismeretre nincs szükség, sőt angol nyelvtudásra sem nagyon. Inkább a magyar helyesírási tudás és kreativitás ami jól jön ahhoz, hogy éppen a megfelelő fordítását adjuk meg egy-egy kifejezésnek.

- Másrészt látható, hogy picit puritánabbak a szolgáltatások és nem olyan finom a design mint régen volt. Ezeket én is szépen sorra veszem és apránként javítgatni fogom.

Nézelődjünk hát egy kicsit!
    Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2017 okt. 10, 21:03.
    jagdtigger, emu és 10 további látogató kedvelte ezt.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Úgy látszólag a menürendszer alapjait nézve azért maradt(szerencsére) A dizájn viszont valahogy bántja a szemem
    Remélem hamar sikerül régiesre faragnod, és remélem hogy ez után megint egy jó darabig kevesebb bajod lesz a fórummal.

Ha jól emlékszem a legutóbbi motorfrissítés előtt is ez volt. Egyre több gond, egyre több leállás. Aztán egy idő után új motor is elavul sajnos...
    Lemezjáték és emu kedvelte ezt.

Komment

Köszönjük szépen Zoli. Minden jobb, mint a 403- as hibaüzenet. Kínomban kis híján regisztráltam a Nagyarc Könyvbe.
      maradona67, és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Öreg köszönöm a munkádat!
        Hiányzott az oldal!!!!!
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

gyakoroltam egy darabig míg rájöttem hogyan lehet tetszikelni és hozzászólni, pedig egyszerú minden belépésnél be is kell jelentkezni ami eddig nem kellett, mert megismert a fórum.
          Már-már feladtam de erősen inspirált hogy Mátéapunak sikerült bár én inkább motorra szórtam el a pénzem és nem Chipmagazinra

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Köszönjük szépen Zoli. Minden jobb, mint a 403- as hibaüzenet. Kínomban kis híján regisztráltam a Nagyarc Könyvbe.
            Pedig kellene, hogy láthassam a kis barátnőmet, ha Keszibe nem hoztad el

Működik ez korrektül, csak meg kell szokni

Komment

e erősen inspirált hogy Mátéapunak sikerült bár én inkább motorra szórtam el a pénzem és nem Chipmagazinra

Ne is kérdezd..... Ha nem kapok segitséget soha nem találom meg a felső idegenszinű sávot!Most tűnt fel,a "vállapon a sávok"ja.. mindenkinek.....Tetszik a sok : "nezetközi"felirat csak nem tudom hová lépek és mit törlök vagy nem törlök Pl.
              Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 okt. 11, 06:16.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Kösz Máté! Ha most ezt nem olvasom...be sem tudok lépni.............................................

Komment

Beléptem,s írtam is.. viszont mire el tudtam küldeni nem volt egyszerű nekem. Személyes vélemény: A régi oldal barátságosabb,hangulatosabb volt. Persze még erősen a szoktatási időszak elején vagyok...változhat a véleményem. Belépés után ami feltűnt: A nevem alatti 1 kis gyeptégla eltűnt, s most sok narancssárga van helyette.

Komment

Che Józsi bátyám! Látom sikerült belépned. Ha Te is az írásod elküldésével vagy bajban,akkor először a Previev (jobb alsó sarok) majd a Post Rely fülre kell kattintani.

Komment

Szervusztok!

Köszönöm,hogy sikerült feltámasztani a fórumot,azt nem tudom még eldönteni,hogy jobb lesz e mint a régi volt,-egyenlőre idegen.Megszoktam már a régit és örültem,hogy nem okozott gondot a képfeltöltés,igaz szöveget ott sem tudtam idézni,de azért működött a dolog.

Köszönöm Atti,hogy segítettél abban,hogy hogyan kell hozzászólni (bár ennek sikerében,még nem vagyok biztos),mert idáig csak nézegettem az Angol kifejezéseket,de érdemben nem léptem.

Remélem majd belejövünk,ha szükséges volt a "motorcsere",akkor nem nagyon lehetett mást tenni,mert túl sok munka van már a fórumban és túl sok barátság született,az élményeken túl,amit nem szabad veszni hagyni!

Üdvözlettel:Che

Komment

Lefordítottam a "válasz elküldése" gombot.

Készítgetem a fordítgatásokat is, de ahhoz elég sok van, hogy egyedül a végére jussak.

Visszaállítottam a levelezést is, kérlek, ha levelet, vagy privát üzenetet kaptok az oldaltól és abban $vboption és ilyesmi értelmezhetetlen dolgok vannak, akkor küldjétek el nekem, hogy javítani tudjam.
                        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

"minden belépésnél be is kell jelentkezni"
                          Én bepipáltam a "jegyezz meg" jelölőnégyzetet a bejelentkezésnél, azóta megismer.
                          Jó lesz ez a felület, nekem tetszik. Nyilván kell csiszolgatni, de nincs kétségem hogy a végeredmény jó lesz!
                          Köszönjük!

Komment

Üdvözletem az új oldalon!

Nekem egyenlőre nincs gondom, remélem nem is lesz.
                            Örülök neki, hogy ismét elérhető az oldal és vele mindenki.
                            A "csiszolgatás"-ra nagy szükség volt, majd megszokjuk mi is...szerintem

Komment

Köszi a sok munkát !

Most már működik , bár kicsit nehézkes ... még szokni kell !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X