Közlemény

Collapse
No announcement yet.

vBulletin 5 - új fórum motor

Collapse
Ez egy kiemelt téma.
X
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Esetleg leírhatjátok ide, ha valami jópofa újdonságot találtok.

Például van olyan lehetőség, hogy a "@" jelet teszünk valaki neve elé, akkor gondolom "megszólítjuk" az illetőt. Kipróbálom: heeegany , CZsolti , mátéapu , Atti69

Szerintem az lenne az értelme, hogy kaptok egy értesítést erről a felső sávban. De írjátok meg, hogy történt-e ilyen. Sajnos úgy tűnik, hogy minimum négybetűs név kell ahhoz, hogy automatikus legyen.

Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Esetleg leírhatjátok ide, ha valami jópofa újdonságot találtok.

Például van olyan lehetőség, hogy a "@" jelet teszünk valaki neve elé, akkor gondolom "megszólítjuk" az illetőt. Kipróbálom: heeegany , CZsolti , mátéapu , Atti69

Szerintem az lenne az értelme, hogy kaptok egy értesítést erről a felső sávban. De írjátok meg, hogy történt-e ilyen. Sajnos úgy tűnik, hogy minimum négybetűs név kell ahhoz, hogy automatikus legyen.

Végig bogaráztam az általam használt oldalakat sehová nem érkezett értesítő!......@TZ.....
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Nekem megjelent az értesítés.

Komment

Kedves Zoli!

Sajnos még a régit sem találom,nemhogy valamilyen újdonságról tudjak írni.Pillanatnyilag ismerkedem a fórummal,át kell állítani az agyamat rá,ami nem nagy baj,de egy kis időt igénybe fog venni,így van ez már a vén fafejűekkel.Nem tudom még,hogyan lehet képet feltölteni,személyes üzenetet küldeni és a válasz idézettel funkciót sem tudom,igaz ezt a régi verziónál sem tudtam,de most meg szeretném tanulni.

Eltekintve a kezdeti nehézségektől,biztosan menni fog,mert akarom,hogy menjen.

Üdvözlettel:Che

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Végig bogaráztam az általam használt oldalakat sehová nem érkezett értesítő!......@TZ.....
            Legeslegfelül, ahol a bejelntkezés van, ott van egy "Értesítés" felirat. Mellette egy piros szám arról, hogy hány számodra érdekes dolog történt mostanában. Elvileg most biztos lesz ott egy szám, mert arról is értesít, hogy idézte valaki a hozzászólásodat.

Viszont az ilyen rövid nevűeket macerásabb megidézni, ott ilyesmit kell írni:
            [USER]Valaki neve[/USER]

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nem tudom még,hogyan lehet képet feltölteni,személyes üzenetet küldeni és a válasz idézettel funkciót sem tudom,igaz ezt a régi verziónál sem tudtam,de most meg szeretném tanulni.
              Van itt a hozzászólás szerkesztő doboz bal felső sarkában egy fényképezőgép piktogram. Szerintem ha arra kattintasz akkor utána már menni fog a kép feltöltése. De még nem próbáltam, lehet majd ott is kell állítgatom dolgokat. Prbálgassátok!

Idézni nem nehéz, a "Tetszik" gombtól balra találsz egy "Idézet" feliratot. Arra kattints. Ekkor kimásolja neked annak a hozzászólásnak a tartalmát. Ebből nyugodtan törölhetsz is, ha csak egy részére akarsz reagálni, ahogy például én most tettem.

Komment

Alakul ez szépen,már egy kicsit hasonlít a régire,-tetszik.

Komment

Ha már minden megújul .... nem lehetne valamiféle adatbázist létrehozni , mint amilyen régen volt ???? Különféle megkötésekkel a hozzáférést szabályozva Pl : csak akkor kaphatná meg a jelszót a belépéshez .... (hozzászólás szám , külön ajánlás , ...etc...) így beszűkülne az adatbázist látogató , hozzáférő közönség száma kiléte....
                  A nulla hozzászólásúakat pedig ki lehetne hagyni az adatbázisból , hiszen olyan közösség tagjai akartak lenni , akik nem is érdeklik őket .
                  Esetleg különböző gyártmányok , mindenféle tipusaiból készíteni egy listát , amibe mindenki beleírhatná az adott masina adatait (műszaki adatok) , jellemzőit (javítási fogások), tapasztalatait (ha akarja ???) így akár egy komoly tudástár is megvalósulhatna , amibe csak ki kéne keresni a márkát , tipust , részegységet , és lehetne tájékozódni az alkatrészekről , mire kell odafigyelni , mit kell mérni hogy szakszerű legyen a "belekotnyeleskedés" , ezáltal tovább gurulhassanak ezek a régi gépek .
                  Sajnos ehhez bizonyára egy komolyabb számítástechnikai , és szabadidős lehetőség , szakértelem is kívánatos ....
                  Csak egy felvetés ?

Komment

Köszönjük TZ "olvtárs" munkáját!
                    Örülök,hogy együtt marad ez a jó kis csapat! Jövőre remélem odaérek Keszibe!

Komment

Alakul... Így elejébe azért elkél a segítség. Köszi TZ hogy rajta vagy! Kezdem szokni..jó lesz ez.. Csak nagyon fehér az oldal,s kicsik a betűk. majd próbálkozom testre szabni.

Komment

[QUOTE=TZ;n205728]

Legeslegfelül, ahol a bejelntkezés van, ott van egy "Értesítés" felirat. Mellette egy piros szám arról, hogy hány számodra érdekes dolog történt mostanában. Elvileg most biztos lesz ott egy szám, mert arról is értesít, hogy idézte valaki a hozzászólásodat.
                        Oké! Már láttam egy pirosat

Király,hogy ennyire türelmes és elkötelezett vagy!!!
                        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Alakul ez szépen,már egy kicsit hasonlít a régire,-tetszik.
                          Az üzenetet elfelejtettem. Ez is ott legfelül van ahol a bejelentkezés és az értesítés. Ha lenyitod az üzeneteket menüpontot, akkor látod néhány korábbi üzeneted címét, és ezek alatt ott egy "Új üzenet küldése". Elsőre fura, picit ilyen chat szerű. De a hagyományos üzenet oldal is megmaradt.

Sőt, itt a hozzászólásoknál mások neve mellett van egy pici fehér buborék. Erre kattintva egyből tudunk üzenetet küldeni az illetőnek.

Az oldal tetejére nagyon kényelmese fel lehet liftezni a jobb alsó sarokban lévő "Ugrás az oldal tetejére" gomb segítségével.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: TZ; 2017 okt. 11, 22:43.

Komment

A friss tartalomra kattintva nem látom az előzőleg beküldött hozzászólásomat,valamint nem zöldül be a kis karikám a logóm alatti bal sarokban amikor be vagyok lépve. Egy régi kérdésem: A téglák mennyisége mitől függ?

Komment

Komment

Próbálkoztam,de még ezt gyakorolnom kell.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X