Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mint mondtam, nekem a mennyiség számít, mindig legyen egy kéznél. Ugyanis elszórom. Mint mindent. Nagyjából ezért vettem vagy 50 darab pz2 bitet, mert úgy tele van szórva a műhely, mindenhol van egy.
    A 0Ft/db és jó esetben a 800Ft/db árral érdemes vacakolni. A megbízhatatlanság miatt sose tárolok adatot ilyen eszközön. Párszor már láttam kollégákat sírni, hogy a PhD tézis, a munkaanyagok és a családi képtár eltűnt a pendriveról.
    Így jár az akinek nincs biztonsági másolata/nem RAID tömbön tárolja a cuccait...

Komment

A lényeges dolgok nekem minimum 10 példányban vannak összevissza, bár én is átmenetileg pendriveon és az asztalon tárolok mindent(kb. 70 ikonom van + négy átmeneti nevű könyvtár) xD
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Az eszközt pedig át lehet állítani, hogy a valódi kapacitását mutassa (általában 4-8gb)
        No, ez mivel is megy pontosan?
        Csak mert jártam már én is így. Tudtam, hogy megy ez a móka, de kíváncsiságból mégis megrendeltem egy 64 gigásnak mondottat. Az ellenőrző programot megtaláltam, lefuttattam és a végeredményt, miszerint csak 8 giga screenshot-oltam és feltöltöttem. Pénz visszajárt, pendrive itt maradt.
        Adattárolásra nem használom, csak Windows telepítésekhez, mert a Rufus a ténylegesen írható helyre rakja az ISO-t, így megbízhatóan működik erre a célra. Viszont szívesen visszaállítanám a látszatot is a valódihoz.

Komment

Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=QB5VKmEDo-M

Először h2testw programmal lefuttatsz egy szektorellenőrzést, megmutatja, hogy hány jó szektor van.
          Majd a Mydiskfix programmal megcsinálod, amit a videóban mutatnak. A link már nem él a videó alatt, de google-ba beírva rögtön kidobja.
          A Mydiskfixet rendszergazdaként futtasd, mert nem formáz a végén. Mindig kiírja, hogy a meghajtót más program használja, de attól még megcsinálja a dolgot.
          Lényegében annyit csinál, hogy a megadott szektorig létrehoz egy partíciót, ez a jó rész, a rossz részt pedig egy láthatatlan partícióként eldugja.
          Azért nem az igazi, ha egy partíción van a létező és a "hamis" rész, mert nem mindig lineárisan ír és összekeverheti az adatokat. A rossz részt így eldugva működik.

Egyébként ma jött meg egy másik pendrive szállítmány, sajnálatos módon ott csak 100mb valódi hely volt...
          Pénz vissza, hulladék a helyére.

Komment

Szervusztok!

Tetszik nagyon amit a pendrive-ről írtok,-csak számomra sémi nyelvezetben íródott,-igaz teljesen mindegy,mert ugyan,- ilyen kütyü nekem is van,de úgysem tudom használni,-mert sok minden mellett ezekhez se értek,pedig milyen jó lenne!

Üdvözlettel:Che

Komment

Tetszik nagyon amit a pendrive-ről írtok,-
              Nekem nem!

Miért is jó,ha a fa műanyag,ha jobb legyen faszínű műanyag és megtanulom,hogy az erősebb...,de ha az egy giga akármennyi is lehet:akkor az nem növeli a biztonságérzetemet!!!!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

az egy giga akármennyi is lehet:
                Foggalmam sincs mi mit jelent. Nyomkodom a betűket,kattintok az egérrel...ennyi. Most regisztráltam a facebookon a veterános közösségbe...de nem tudom kezelni. Linket küldeni sem tudok.. De hétvégén hozom a gyerekeket,majd megpróbálok figyelni.

- - - Updated - - -

A facebookra is most regisztráltam.. még nem tudom miért.

Komment

A facebookra is most regisztráltam.. még nem tudom miért.
                  Azért, hogy még jobban megbecsüld a fórumos közösségünket. Én is ott döbbentem rá, hogy más oldalakon mekkora parasztok az emberek !

Komment

Én még nem tudom. Amit idáig próbálkoztam,lefagyás,frissítés,...ez még apróság,de szerintem is elvagyok én itt.. Tőled meg elnézést kérek,a halogatásom miatt,,,de a Mikulással elküldöm mindenképp.

Komment

Ebben a pillanatban küldtem neked levelet ezzel kapcsolatban !

Komment

Hoppá... Ildikó mondta hogy az már elment.. Hát így a posta marad..

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ezért van nekem a kulcstartómra fűzve.
                          Szintén. Már 11 éve ott lóg. és még működik!!
                          Akkoriban 25K volt 1Gb. De legalább még minőségi volt
                          (egy évvel később fater 2gb-osat vett annyiért, pár évvel később meg 16Gb-osat 5k-ért )

- - - Updated - - -

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Ezért van nekem a kulcstartómra fűzve.
                          mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Azért, hogy még jobban megbecsüld a fórumos közösségünket. Én is ott döbbentem rá, hogy más oldalakon mekkora parasztok az emberek !
                          Egy tipikus beszélgetés: (nem egy hasonlót olvastam már...)

-Nem megyen a motor, nem is pöffenik, micsináljak?
                          -Szikra van?
                          -Szikra? Azt hol kell nézni?

Komment

Egy tipikus beszélgetés:
                            Nem feltétlen erre gondoltam, hanem az anyázásra, beszólásokra ,fikázásra.

Komment

És ehClick image for larger version

Name:	15327239_855230551285656_4346444030836507914_n.jpg
Views:	1
Size:	147.5 KB
ID:	150379hez mit szóltok?
                              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Bocs én biztos egy maradi vagyok de nekem sincs" f. bukkom" mert én egy mosatlan oldalnak tartom pont az előbb említettek miatt. Ott nagyon vegyes a hozzászólók társasága itt szerencsére tudjuk kezelni az ide tévedt Tévelygőket! Milyen is a mosatlan?, nálunk szennyes!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information