Mint mondtam, nekem a mennyiség számít, mindig legyen egy kéznél.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMint mondtam, nekem a mennyiség számít, mindig legyen egy kéznél. Ugyanis elszórom. Mint mindent. Nagyjából ezért vettem vagy 50 darab pz2 bitet, mert úgy tele van szórva a műhely, mindenhol van egy.
A 0Ft/db és jó esetben a 800Ft/db árral érdemes vacakolni. A megbízhatatlanság miatt sose tárolok adatot ilyen eszközön. Párszor már láttam kollégákat sírni, hogy a PhD tézis, a munkaanyagok és a családi képtár eltűnt a pendriveról.
Komment
-
A lényeges dolgok nekem minimum 10 példányban vannak összevissza, bár én is átmenetileg pendriveon és az asztalon tárolok mindent(kb. 70 ikonom van + négy átmeneti nevű könyvtár) xD"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
Az eszközt pedig át lehet állítani, hogy a valódi kapacitását mutassa (általában 4-8gb)
Csak mert jártam már én is így. Tudtam, hogy megy ez a móka, de kíváncsiságból mégis megrendeltem egy 64 gigásnak mondottat. Az ellenőrző programot megtaláltam, lefuttattam és a végeredményt, miszerint csak 8 giga screenshot-oltam és feltöltöttem. Pénz visszajárt, pendrive itt maradt.
Adattárolásra nem használom, csak Windows telepítésekhez, mert a Rufus a ténylegesen írható helyre rakja az ISO-t, így megbízhatóan működik erre a célra. Viszont szívesen visszaállítanám a látszatot is a valódihoz.
Komment
-
Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=QB5VKmEDo-M
Először h2testw programmal lefuttatsz egy szektorellenőrzést, megmutatja, hogy hány jó szektor van.
Majd a Mydiskfix programmal megcsinálod, amit a videóban mutatnak. A link már nem él a videó alatt, de google-ba beírva rögtön kidobja.
A Mydiskfixet rendszergazdaként futtasd, mert nem formáz a végén. Mindig kiírja, hogy a meghajtót más program használja, de attól még megcsinálja a dolgot.
Lényegében annyit csinál, hogy a megadott szektorig létrehoz egy partíciót, ez a jó rész, a rossz részt pedig egy láthatatlan partícióként eldugja.
Azért nem az igazi, ha egy partíción van a létező és a "hamis" rész, mert nem mindig lineárisan ír és összekeverheti az adatokat. A rossz részt így eldugva működik.
Egyébként ma jött meg egy másik pendrive szállítmány, sajnálatos módon ott csak 100mb valódi hely volt...
Pénz vissza, hulladék a helyére.
- 1 like
Komment
-
Tetszik nagyon amit a pendrive-ről írtok,-
Miért is jó,ha a fa műanyag,ha jobb legyen faszínű műanyag és megtanulom,hogy az erősebb...,de ha az egy giga akármennyi is lehet:akkor az nem növeli a biztonságérzetemet!!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
az egy giga akármennyi is lehet:
- - - Updated - - -
A facebookra is most regisztráltam.. még nem tudom miért.
- 3 likes
Komment
-
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzért van nekem a kulcstartómra fűzve.
Akkoriban 25K volt 1Gb. De legalább még minőségi volt
(egy évvel később fater 2gb-osat vett annyiért, pár évvel később meg 16Gb-osat 5k-ért )
- - - Updated - - -
UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzért van nekem a kulcstartómra fűzve.mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért, hogy még jobban megbecsüld a fórumos közösségünket. Én is ott döbbentem rá, hogy más oldalakon mekkora parasztok az emberek !
-Nem megyen a motor, nem is pöffenik, micsináljak?
-Szikra van?
-Szikra? Azt hol kell nézni?
- 3 likes
Komment
Komment