Jól van az Emu,-te így vagy jó ahogy vagy.Kesziben azért a pótlással vigyázzunk,nincs közöttünk akkora harag,hogy annyira békülni kelljen,mint legutóbb!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Korán van még...Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevigyázzunk,nincs közöttünk akkora harag,
Nyárig történhetnek dolgok ha elég nyitottak vagyunk. 
- 3 likes
Komment
-
Többe lenne mint amit ér. Vagy legalább kiadná az utángyártott árát. Törni nem fog (gyenge és lassúCZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevalami átfaragott bontós difiből való kerékpárt
) Gyenge láncszem a fogak anyaga. Kötött a lehetőség.. kevesebből javítom az egészet mint az a pár kerék (persze szivesebben a jó alkatrész mellett döntenék) Mellesleg a hajtásház is törött,hegesztett.
Komment
-
Egészen jó a festett felfekvése a csorbák ellenére.Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemindenképp alkalmas,amíg nem lesz másik.
Egyenes fogazást viszonylag olcsón sok helyen késítenek,ha nem napi használathoz és csúcsteljesítményhez kell:az is tartós megoldás lenne!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Egyébként ha valaki kérdezné..azt tanácsolnám ne csináljon ilyen hülyeséget,be kell szerezni egy jót. Én csak azért vagyok "bátor" mert Aro 4x4 terepváltóban már hegesztettem fogakat,és évekig bírta sárban. A jelen szerkezet hibájának oka: hibásan szerelt kúpkerék ami mozgott előre-hátra. Ez most kiküszöbölve,bizakodó vagyok. Így íves fogazásnál nagyobb a kapcsolódási felület,jobban eloszlik a terhelés.
Komment
-
Erre mondják szükség törvényt bont! Milyen nagy" divat" volt az elhasználódott agyon kopott tengelyeket körbe felrakó hegesztéssel majd forgácsolva felújítani. Attila gondolom hegesztés előtt felmelegítetted majd készre köszölülgetés után? próbáltad hőkezelni. A kérdőjelet a kivitelezés mikéntje miatt tettem?!
- 1 like
Komment
- de végül is megírta az igazat : csak pár próbakör ...

Komment