Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ó! Bocsánatot kérek! Értelek és megértelek! Én magam is elmentem csütörtökön a közeli MOL kútra PB gázpalackért és 5 Liter 95ös benzinért az utánfutós bicajommal. Jó ha van a láncfűrészbe. Lehet tényleg sok fát kell vágnom, ha nem akarok fázni. Nyáron meg nem akarok a konyhában fűteni, hogy megfőzzem a SÓLET konzerveket!
Sziasztok!
Nekem Somogyban is van itthon mindig 20 - 30 liter tartalékbenzin kannákban.
Nekem a fűnyírókba, szegélynyíróba kell. Így 65 évesen már elég nagy a terület, amit nyírni kell.
Én is osztom a véleményeteket az öregjeink is azt mondták : az a biztos ami elmúlt a többi bizonytalan! Első a család létbiztonsága, ez értendő a napi szükségletre első sorban.
Hát valóban vannak és lesznek bajok.... Ha tehetitek és szükségetek van gyógyszerekre mielőbb tárazzatok be. Azt hiszem nehéz lesz a jelenlegi helyzet eszkalálódása esetén a beszerzése bárminek is. A szállítás garantáltan mindent meg fog drágítani...
Kissé elszámoltam.. most sikerült befejeznem. Kicsit elvitte az időt az utángyártott alkatrészek beillesztése+ a vape rendszerhez a vezetékek legyártása. Azért annyira nem rossz 20 nap alatt egy kupac rozsdából három motor....következő terv: az újabb hármas szériánál az idő felezése.
Ki a csodának kell ekkora mennyiség ?
Értem ,hogy a keleti régió egyik legmegbízhatóbb segédjárgánya volt,viszont nem értem a kereslet miért ekkora?????Az is igaz mikor elkeztek érdeklődni a "pénzes emberek"akkor ...megtaláltuk az összes magyar forgalomba helyezett: BMW-t...Uralt...Dnyepert..-néhány kivétellel...Szerintem a maradék csak a kivételes embereknek van fenntartva....Az is kering a pletykás körökben,hogy a WM-csepelből több van "felújítva"mint ahány készült...nem beszélve a 250-es csepelről..!
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 márc. 20, 19:05.
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment