Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hogy vagyunk a zsiráffal, és egy kis nyelvtan.

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • #76
  Óóóó... ha most 20 éves lennék.. nem ilyen fáradt.. S most lenne 1989...

  - - - Updated - - -

  lennék..............

  Komment


  • #77
   Most végig olvastam.... Vidám percek voltak. Ismét.

   Komment


   • #78
    Atti69 :Valaki nem tud róla ?Szeptember óta semmi hír.....felőle!
    Telószámát megköszönném !
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

    Komment


    • #79
     Magam is megköszönném a telefonszámát,-mert nekem is hiányzik,sokszor eszembe jut.Nem jó dolog az,ha ilyen sokáig nem hallani semmi hírt egy jó fórumtársról.Gondolom el van veszve az Őszi teendőkben és nem arról híres egyébként sem,hogy alul vállalja magát,-remélem más ok nincs a távol maradásra!Telefonszámot csak privátban,mert nincs felhatalmazás a közzétételre!

     Üdvözlettel:Che

     Komment


     • #80
      Köszönöm Fergusson a teflonszámot.

      Komment


      • #81
       Szervusztok!

       Próbálkoztam a kapott telefonszámmal,de a géphang azt mondta hogy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható".A szám egyébként egy 60-as körzetszámú vonalas telefon száma,ha van valakinek esetleg egy másik telefonszáma az Attila elérhetőségéről,-kérem szépen privátban küldje meg nekem!

       Üdvözlettel:Che

       Komment


       • #82
        Szervusztok!

        Telefonáltam a 60-ast 30-ra cserélve,fel is vette valaki,azt nem tudom ki,de nem az Attila,-amikor mondtam,hogy kit keresek,akkor azt válaszolta,hogy téves,ez nem a Kiss Attila telefonszáma.

        Egy kissé el is szomorodtam,nem azért mert téves a szám,mert előbb-utóbb csak valahogy meglesz a valódi,hanem azon a kórképen,ami erre a társadalomra vonatkoztatható.Úgy tanítottak minket,ha egy beszélgetést kezdeményezünk,akkor a bemutatkozással kezdjük,amelyre a beszélgető partner szintén bemutatkozik,-ez egy alapból elvárható emberi magatartás.
        A bemutatkozással kifejezzük nyíltságunkat és megbecsülésünket a partnerünk felé,melynek viszonzásaképp elvárható a másik fél ugyanilyen irányú megnyilvánulása.

        Szóval,-bemutatkoztam melyre semmilyen viszontreakció nem történt közöltem,hogy kit keresek,-melyre az volt a válasz,hogy ez a szám nem a Kiss Attila telefonszáma és kész.Valahogy a hangsúlyból még azt is éreztem,hogy meg is zavartam az illetőt,ami természetesen valós is lehet,de elnézést is kértem.Megértem én azt,ha valakit alkalmatlan időpontban ér egy telefonhívás,mert autót vezet,munkahelyen,vagy éppen "résen" van,de a modortalanságot nehezen tudom elfogadni.

        Itt tart a társadalom és semmi reményt nem látok arra,hogy ez pozitív irányba változzon,egyre személytelenebb minden,az emberek bezárkóznak,-pedig állítólag társas lények vagyunk.

        Továbbra is várom az Attila telefonszámát!

        Üdvözlettel:Che

        Komment


        • #83
         Hoppá!

         Akkor elnézést kérek Tőletek (mátéapu, Che Józsi bátyám) azt hittem, hogy jó a szám.

         Sajnos nincs másik....
         Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2018 nov. 09, 11:15.

         Komment


         • #84
          Face
          Redirecting...

          Komment


          • #85
           Én a Facebukon próbálkoztam.....eredménytelenül...Valami nagyon nem kóser Attila körül
           "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

           Komment


           • #86
            Nyugi nem kotyogok előre Che kapta a piros pöttyöt!

            Komment


            • #87
             Üdv a barátoknak és kedves cimboráknak! Valóban elvesztem kicsit a túlvállalt munkákban,de már tisztul a dolog.. + egy kis építkezés szabad időmben. Köszönöm nektek,hogy aggódtok,de szerencsére gond nincs. Most még visszamegyek pakolászni amíg világos van,utána folytatom a kocsmában. Kigurult pár szép motor,s kevés csúnya is.. majd teszem a képeket.

             Komment

             Working...
             X