Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Attilám! Zsiráf nekem sem lesz mert a fejével összekenné a szoba mennyezetét. Szakmai segítséget kérjél esetleg egyetlen festőművész és motoros barátunktól Attilától. Ő az igazán ecsetforgató közöttünk!. A 350-esen is kell csíkot húzni!!
Ha már szóba került ez a zsiráf dolog:
A héten Miskolcon láttam hogy a cirkuszba van zsiráf is. Aztán felmerült bennem a kérdés: Hogy a fenébe szállítják?
1, elvagdalják az út feletti drótokat, majd mikor elhaladt egy villanyász összedrótozza.
2, adnak neki sört, attól elfekszik így elfér a kamionban.
3, nem kap sört nmert kár bele, kupán vágják ás 2 pont második fele.
sepy, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.
1, elvagdalják az út feletti drótokat, majd mikor elhaladt egy villanyász összedrótozza.
2, adnak neki sört, attól elfekszik így elfér a kamionban.
3, nem kap sört nmert kár bele, kupán vágják ás 2 pont második fele.
A kettes változat, csak sör nélkül. Vagy a harmadik kupán vágás nélkül. Elvben fekszik a zsiráf szállítás közben, ha nem annak csúnya vége szokott lenni.
Everything is better when you decide you don't care.
Sörből is ha felszippant 80- 90 litert?, gazdaságtalanná válik a szállítása.Wsievers én a lili kakasom a sikár kefével térítettem jobb belátásra és utána ha meglátott nagy ívben elkerült. Ez egy oly csúnya volt,hogy az már szinte átcsapott a szépek közé!. Legalább is oly gangosan közlekedett...addig!
Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 szept. 14, 16:09.
Komment