Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kertészkedés

Collapse
X
 • Szűrők
 • Idő
 • Megjelenít
Clear All
new posts

 • #46
  Tetszik, hogy írtál a többi nem nagyon. Kb. 3 éve raktam én is ki a boylert a fürdőszobából addig nekem is a V4 volt kémény nélküli de kicsit mindíg aggasztott a kivezetés nélküli égés termék. Igaz vagy 7 évvel előtte vettem egy korszerűbbet de mivel én is az évenkénti szervízzel tologattam a V4 életét. Ragaszkodtam hozzá pedig szegény Barátom vagy 10 éve ajánlotta dobjam ki de a népes családomnál előny az átfolyós vízmelegítő! Ismerős amit leírtál Józsi a membrán és termó elem cseréken kívül no persze kazán részt is cserélve működött rendesen. Sok panaszom nem lehet mert volt igénybevétel rendesen és szolgált bennünket 30 évig! Most az újabbal viszont spórolósabbra kellett venni időnként mert ez nem átfolyós rendszerű és biztos nem bírja addig. Mosolygok mert kisütött a nap végre bár kell a nedvesség de ha még egy hétig esne akkor meg a sok esőre hivatkoznának arra fogva a drágulást.

  Komment


  • #47
   Mikor a "cserepező "brigád(áldassék a kezük)itt táborozott a 125--l eres elektromos bojler kb 5éve felújítva vagyon:azóta is kifogástalanul és vizkő-mentesítés nélkül üzemel,szinte mindig fohászkodom,ha szóba kerül ...meddig üzemel.Annyira idős szerkezet,hogy nem merek hozzá nyúlni,harmad ennyit megért szerkezeteket küldtem a méhbe.
   "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

   Komment


   • #48
    Holnap kezdek egy oliva ultetvenyt metszeni 40 fa tobbnyire nagy fak a hagyomanyos termesztesi moddal alakitottak ,de szerencsere vannak kisebb kenyelmesebb fak is.Metszoollok elezve vagy penge csere az akkuson kellett mert kolcson adtam .Lehet hogy az eszkimoknak van igazuk akik azt tartjak inkabb add kolcson a feleseged mint a szerszamodat .

    Komment

    Working...
    X