Közlemény

Collapse
No announcement yet.

jawa 634/350 california

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jawa 634/350 california

Sziasztok motoros barátaim,új vagyok az oldalon a veterán apró oldalon akadtam rátok remélem jól fogom itt magamat érezni,Hobbim motorozás bul csajok mi lenne más mind ezt teszem egy gyönyörűszép californiai 350 es jawawal korát meghazudtoló módon száguldunk az utakon,,szonte teljesen uj rajta minden nagyon sokat költöttem rá és szépitgettem ki ezért most ugy döntött a moci még pár évet letekerünk s majd aztan jöhet a múzeum vagy nemtom.Ha valaki esetleg infomálódik róla mikor lesz majd jövőre veterán moci tali krem jelejzze de gondoom azért ide is kiírjátok majd.Mégyegyszer üdvözlök mindenkit ha szeretnétek több képet a mocimról irjátok emailt és küldök képet a ropzsdás korszakától a csillogóigÜdv chopper.

Szia!

(Látom nem vettem el teljesen a kedvedet. )

Érezd jól magad a Veterán fórumon!

Képeket bátran tölts fel ide is, a profilodnál létrehozhatsz albumokat.
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Jó estét!

Segítséget kérnék hárman próbáltuk de elakadtunk. Arról lenne szó hogy a Jawa 634-esen teleszkóp szimeringet szeretnék cserélni, de egyszerűen nem tudom levenni a szimeringet a villáról. A villa végén amerre lejönne a szimering van rajta két persely amit egy gyűrű nem enged lecsúszni, le vettük mind2 gyűrűt, egyik persely mozog is, de a másik ami az olajvezetős persely, az egyáltalán nem akar lejönni, mintha rá lenne préselve. Nagyon megköszönném hogyha vki tudna ötletet adni ehhez a munkához, mert biztos h le kell jönni-e vhogy a szimeringnek, de még a több év tapasztalattal rendelkező veterán motor gyűjtő öregen is kifogott Előre is köszönöm Üdv.: Bilo

Komment

Fel kell melegíteni....a bronz jobban tágul mint a vas, akkor lejön. Nekem is csak úgy jött le a Czetkáról. Visszatenni szintén melegítve!(bár ez esetben cserélni szokták)
        Che kedvelte ezt.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Hali! Először is a 634-es Jawa sosem volt California, ahogy azt itt Magyarországon sokan hiszik!! A Jawa 362 és 590 típusai voltak a California kivitelek, ezeket exportálták Kaliforniába is!!
          A perselyt melegítsed hőlégfúvóval és magától le fog csúszni, ha a szárat enyhén nekiütöd függőlegesen egy keményfa darabhoz...

Komment

Ott a pont....A California olajszivattyús....(mármint a 350-es) És nem is hasonlit a többi Jawára se.Még a logó is más...De egyszerre válaszoltunk
            Amúgy ez a California Jawa(250/350):

Click image for larger version

Name:	Calif.jpg
Views:	1
Size:	55.2 KB
ID:	129526
            Click image for larger version

Name:	Jawa 350 Californian IV.jpg
Views:	1
Size:	53.2 KB
ID:	129527
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2011 dec. 19, 22:24.

Komment

Köszönöm szépen a hasznos infókat erre egy pillanatra gondoltam h melegítéssel kellene lehet, de nem tudtam hogy hogy tágul a bronz na de megyek is a garázsba és szétszedem a villákat.
              Bazsi ez nekem szólt ez a California info?

Komment

Igen! A gyári perselyek aluminiumból vannak, ha a tied bronz, akkor azt már valaki mókolta. Lehet egyébként venni vadiúj perselyeket készletben olyan árért, hogy annyiért nem esztergál neked senki...
                soveny kedvelte ezt.

Komment

Nem feltétlen kell alunak lenni...A korai változatokon biztosan bronz van...nekem is az van(tuti hogy gyári, holnap megkeresem, teszek fel képet róla) Utángyártottat lehet venni az már tényleg alu...

Komment

Nekem is bronzból van a persely és sikerült amúgy leszedni, bár nehezebben mint gondoltam. A szimering se jött le könnyen a gyűrűt tartó mélyedés miatt, de a végére megvolt, elég gatya úgy h cserére szorul:/ Még egyszer köszönöm a segítséget és szép napot!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                    Working...
                    X