Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Szemes 11

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szemes 11

Sziasztok Szemes 11 vagyok Fótról!
    Pár éve tagja vagyok a Fóti Motorbarátok Körének (FMBK), mely klub a veterán járművek szeretete köré épült.
    Nekem egy CZ 125/453 (1961) és egy CZ 250 van. Ez utóbbival lettem negyed magammal 5. a hétvégi 24 órás versenyen Kunmadarason.
    Én most amit nagyon keresek és várok jelzést az a "Cz De Luxe 125 (453/05), 175 (150/05), 250 (455/05) kezelési könyv magyarul Prága, 1967" című könyv eredetiben!!!!! Tehát nem letöltve, mert a tisztelt vizsgabizottság nem fogadja el csak az eredeti könyvet???????!!!!! Éljen a bürokrácia!!
    Tehát, ha valaki tud segíteni ebben kérem jelezze!
    Köszönöm előre is!

Szemes 11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez utóbbival lettem negyed magammal 5. a hétvégi 24 órás versenyen Kunmadarason.
    Gratulálok, még régen a prehistorikus időkben én is mentem volna egy 175-ös CZ-vel mert egyrészt kevesebbet fogyaszt, más részt úgy gondoltam hogy végigbírja a versenyt. Aztán a csapat úgy döntött hogy Ők pedig P20-al mennek,ami pedig nim is volt, mert az nagyon megy, így aterv időszakában már el is akadt a projekt.

Szemes 11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tehát nem letöltve, mert a tisztelt vizsgabizottság nem fogadja el csak az eredeti könyvet???!!! Éljen a bürokrácia!!
    Gondolom találkoztak élelmes emberrel aki meg tudta hamisítani.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
    Working...
    X