Közlemény
Collapse
No announcement yet.
bemutatkozás- motorépités - Süge
Collapse
X
-
En nem ertem ezt a "CHOOPER" fele atalakitasokkat amikor szerintem a Pannonia vonalai formaja stb. nem epp a legalkalmasabb erre de ez talan gusztus kerdese .Meg az egesz hangulat ami korullengi ezt a motort valahogy nem a hosszu villa es sallangok .Van itt nalunk egy erre valo szolas "voglio ma non posso"valahogy igy lehetne le forditan "AKAROM DE NEM TEHETEM MEG" igy csinalok magamnak eggyet a hazafiassagra valo tekintettel pedig meg inkabb elkellene kerulni az ilyen fele atalakitasokat Tavol all tolem megbantani valakit de van annyi tucat motor ami jobban fekszik az ilyen atalakitasra ha erdekel a beszerzesben is segitek
- 4 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem én is csoppert faragok a White-jaimból. Holnap neki is állok. Vagy inkább vigyem a MÉH-be?
Csak ha már úgy jött, hogy már majdnem az akkor még mindig jobb mint a méh.
Ez a gyártás csak azért jött mert tegnap láttam egy 20-as számot amire azt mondtam hogy eredeti... de haver mondta nekem, hogy nem az... nagyon profi volt... pedig azt nehéz megcsinálni olyanra gondolom én...
Komment
-
Ez a Veterán fórum /BEMUTATKOZÁS !? Vagy nem!?
A demokráciának is rend az alapja .megvan mindennek helye.
Aki fikázni akarja a másságot vagy a stilusbeli különbséget esetleg a izléstelennek vélt
dolgokat úgy gondolom annak a fikázó fórumon van van a helye.
De hát ez nem az én dolgom eldönteni, erre vannak a Veterán fÓrum kezelői.
MÉG SENKI NEM VOLT KIVÁNCSI ARRA HOGY MILYEN MINŐSÉGŰ A MUNKÁJA !
- 3 likes
Komment
-
Kedves berlin
azért ez kicst talán bonyolultabb --hisz egy olyan helyre belépni ,ahol azon izgulnak a palik hogy sikerült venni egy eredeti Pannónia alátétet--és ott azzal dicsekedni amivel a kolléga---azért várhtó volt hogy szül némi kis ellenérzést..Nem ?
De ha visszaolvasod igazán senki nem volt túl bántó--és biztos vagyok benne---nem is azt irták amit igazán gondoltak.
De--azért azt be kell látnod hogy -- a másságot hirdetőknek --sajnos mindig nehéz elfogadtatni magukat a földhöz ragadt tömegekkel.
- 7 likes
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon örülünk.
Szerintem én is csoppert faragok a White-jaimból. Holnap neki is állok. Vagy inkább vigyem a MÉH-be?
- 1 like
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA "Napi tipp", amit dobott a rendszer mára (nem véletlenül ide szúrtam be!):Kérlek, mint a fórum egyik tapasztaltabb résztvevője, köszöntsd egy-két kedves mondattal az új tagokat! Így ők is könnyebben oldódnak fel, és hamarabb válnak barátságos közösségünk aktív tagjaivá.
"Az igazság olyan, mint egy fényes csillár: a szobában lévők számára látható, de mindegyikük más szemszögből látja. "A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 4 likes
Komment
-
sir norinco:
az igazság olyan mint az élére állított érme: egyszerre láthatod az érme élét, és az írást, míg másnak a fej és az érme éle látszik. így az IGAZSÁG-ot az érme éle rejti.
apósom megfogalmazásában:
Az Igazság jelkő a lét horizontján,
mint magára irányult célakarat;
s míg eszmék csatázva elhullnak a tornán,
a jelkő a lét horizontján marad.
- 5 likes
Komment
-
KI kiváncsi a munkájára?
Én pl kíváncsi lennék, mert bár szeretem sőt célom a múlt megőrzése minden velejáró hibályával együtt az adott technikának mégis itt most a MUNKÁRA vagyok kíváncsi. Hisz ha kókány "mesterről" van szó akkor érthető a sok "agresszió" a rombolás miatt, de ha egy ügyes mesterről lenne szó személyében akkor inkább terelgetni kéne a helyes irányba mint ahogy tapasztaltabb kollégám már felvetette. Ezzel nem arra akarok kilyukadni, hogy ez nagyon helyes tett, hogy a történelem egy vagy több remek darabját átfaragjuk, de nézzünk csak szét mennyi ijen eset van. AWO-ból csopper csak mert kardános 4t és nem pörgös és, hogy öreg. A rengeteg típus hamisítást amit Pannóniákkal, Simsonokkal, MZ-kel és még sorolhatnám mennyi szebnél-szebb motorral elkövetnek csak azért mert szebb, értékesebb vagy bármi megfontolásból építik át. Ezért sztem ne rajta töltsük ki haragunkat hiszen ő legalább belépett köszénk és ezzel megtette az első helyes lépést. Ha még nem kergettük el akkor probáljuk meg (legalább a T8 érdekében) megmenteni ezt az eltévet "bárányt".
u.i.: a bárányt nem sértő jeleggel írtam.
- 3 likes
Komment
-
zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKI kiváncsi a munkájára?
berlin (védelmében ) nem úgy értette, ahogy elsőre tűnik, mert két hozzászólással korábban Ő vetette fel, hogy még senki se volt kíváncsi az elvégzett munka minőségére...
- 1 like
Komment
-
Én nem berlin-t támadom (Isten ments' tőle), ha így jött le akkor elnézést kérek. Én ezt úgy értettem ahogy ő írta. Tehát felvetette a kérdést berlin amiben egyet értek vele, hogy tényleg mindenki csak szidta Süge-t amig senki nem volt a munkájára kíváncsi. Én pedig jeleztem, hogy érdekelne mint ahogy fent is említem. Tényleg elnézést ha sértő voltam, nem annak szántam.
Komment
-
zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn nem berlin-t támadom (Isten ments' tőle)
Komment
Komment