Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás- motorépités - Süge

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy, kicsi76 és 6 további látogató kedvelte ezt.

Komment

En nem ertem ezt a "CHOOPER" fele atalakitasokkat amikor szerintem a Pannonia vonalai formaja stb. nem epp a legalkalmasabb erre de ez talan gusztus kerdese .Meg az egesz hangulat ami korullengi ezt a motort valahogy nem a hosszu villa es sallangok .Van itt nalunk egy erre valo szolas "voglio ma non posso"valahogy igy lehetne le forditan "AKAROM DE NEM TEHETEM MEG" igy csinalok magamnak eggyet a hazafiassagra valo tekintettel pedig meg inkabb elkellene kerulni az ilyen fele atalakitasokat Tavol all tolem megbantani valakit de van annyi tucat motor ami jobban fekszik az ilyen atalakitasra ha erdekel a beszerzesben is segitek
      OdinHEM, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Szerintem én is csoppert faragok a White-jaimból. Holnap neki is állok. Vagy inkább vigyem a MÉH-be?
        Ne vigye de gondolom ezt magától is tudja és choppet se faragjon.
        Csak ha már úgy jött, hogy már majdnem az akkor még mindig jobb mint a méh.

Ez a gyártás csak azért jött mert tegnap láttam egy 20-as számot amire azt mondtam hogy eredeti... de haver mondta nekem, hogy nem az... nagyon profi volt... pedig azt nehéz megcsinálni olyanra gondolom én...

Komment

Ez a Veterán fórum /BEMUTATKOZÁS !? Vagy nem!?
          A demokráciának is rend az alapja .megvan mindennek helye.
          Aki fikázni akarja a másságot vagy a stilusbeli különbséget esetleg a izléstelennek vélt
          dolgokat úgy gondolom annak a fikázó fórumon van van a helye.
          De hát ez nem az én dolgom eldönteni, erre vannak a Veterán fÓrum kezelői.
          MÉG SENKI NEM VOLT KIVÁNCSI ARRA HOGY MILYEN MINŐSÉGŰ A MUNKÁJA !
          sepy, soveny és UK kedvelte ezt.

Komment

Kedves berlin

azért ez kicst talán bonyolultabb --hisz egy olyan helyre belépni ,ahol azon izgulnak a palik hogy sikerült venni egy eredeti Pannónia alátétet--és ott azzal dicsekedni amivel a kolléga---azért várhtó volt hogy szül némi kis ellenérzést..Nem ?
            De ha visszaolvasod igazán senki nem volt túl bántó--és biztos vagyok benne---nem is azt irták amit igazán gondoltak.
            De--azért azt be kell látnod hogy -- a másságot hirdetőknek --sajnos mindig nehéz elfogadtatni magukat a földhöz ragadt tömegekkel.
            Kakas, soveny és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

KI kiváncsi a munkájára?

Komment

Felcsigázol-szerintem neked nagyon tetszik--ezért tán biztos igényes.
                Csak kérlek ha nagyon megrázó lenne Pannóniás szemeknek -akkor inkább privát üzenetben küld el nekem!

Komment

A "Napi tipp", amit dobott a rendszer mára (nem véletlenül ide szúrtam be!):

Kérlek, mint a fórum egyik tapasztaltabb résztvevője, köszöntsd egy-két kedves mondattal az új tagokat! Így ők is könnyebben oldódnak fel, és hamarabb válnak barátságos közösségünk aktív tagjaivá.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Nagyon örülünk.
                    Szerintem én is csoppert faragok a White-jaimból. Holnap neki is állok. Vagy inkább vigyem a MÉH-be?
                    elkérhetem a méh-telep címét ahova viszed? jöhet privátban is

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A "Napi tipp", amit dobott a rendszer mára (nem véletlenül ide szúrtam be!):Kérlek, mint a fórum egyik tapasztaltabb résztvevője, köszöntsd egy-két kedves mondattal az új tagokat! Így ők is könnyebben oldódnak fel, és hamarabb válnak barátságos közösségünk aktív tagjaivá.
                      Sir Peter Ustinov:
                      "Az igazság olyan, mint egy fényes csillár: a szobában lévők számára látható, de mindegyikük más szemszögből látja. "
                      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

sir norinco:
                        az igazság olyan mint az élére állított érme: egyszerre láthatod az érme élét, és az írást, míg másnak a fej és az érme éle látszik. így az IGAZSÁG-ot az érme éle rejti.
                        apósom megfogalmazásában:
                        Az Igazság jelkő a lét horizontján,
                        mint magára irányult célakarat;
                        s míg eszmék csatázva elhullnak a tornán,
                        a jelkő a lét horizontján marad.

Komment

KI kiváncsi a munkájára?

Én pl kíváncsi lennék, mert bár szeretem sőt célom a múlt megőrzése minden velejáró hibályával együtt az adott technikának mégis itt most a MUNKÁRA vagyok kíváncsi. Hisz ha kókány "mesterről" van szó akkor érthető a sok "agresszió" a rombolás miatt, de ha egy ügyes mesterről lenne szó személyében akkor inkább terelgetni kéne a helyes irányba mint ahogy tapasztaltabb kollégám már felvetette. Ezzel nem arra akarok kilyukadni, hogy ez nagyon helyes tett, hogy a történelem egy vagy több remek darabját átfaragjuk, de nézzünk csak szét mennyi ijen eset van. AWO-ból csopper csak mert kardános 4t és nem pörgös és, hogy öreg. A rengeteg típus hamisítást amit Pannóniákkal, Simsonokkal, MZ-kel és még sorolhatnám mennyi szebnél-szebb motorral elkövetnek csak azért mert szebb, értékesebb vagy bármi megfontolásból építik át. Ezért sztem ne rajta töltsük ki haragunkat hiszen ő legalább belépett köszénk és ezzel megtette az első helyes lépést. Ha még nem kergettük el akkor probáljuk meg (legalább a T8 érdekében) megmenteni ezt az eltévet "bárányt".

u.i.: a bárányt nem sértő jeleggel írtam.

Komment

zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            KI kiváncsi a munkájára?
                            szia!

berlin (védelmében ) nem úgy értette, ahogy elsőre tűnik, mert két hozzászólással korábban Ő vetette fel, hogy még senki se volt kíváncsi az elvégzett munka minőségére...

Komment

Én nem berlin-t támadom (Isten ments' tőle), ha így jött le akkor elnézést kérek. Én ezt úgy értettem ahogy ő írta. Tehát felvetette a kérdést berlin amiben egyet értek vele, hogy tényleg mindenki csak szidta Süge-t amig senki nem volt a munkájára kíváncsi. Én pedig jeleztem, hogy érdekelne mint ahogy fent is említem. Tényleg elnézést ha sértő voltam, nem annak szántam.

Komment

zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Én nem berlin-t támadom (Isten ments' tőle)
                                elnézést, egy kicsit úgy félreérthető, ha csak azt a hozzászólását látja valaki, és a kettővel előzőt nem, és természetesen én is egyetértek vele(tek)!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X