Sziasztok, 19 éves vagyok Szentesen lakom és érdekelnek a veterán motorok, autók!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
antal1208 bemutatkozás
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseItt mindenkit az érdekel. Üdv!
- 3 likes
Komment
-
antal1208 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa kíváncsiak vagytok a fejlődésre szívesen töltök fel további képeket és infókat róla! Egy kérdésem van, hogy ezt melyik témakörben tehetem meg?
Ki vagyok éhezve a fiatal megoldásokra!Mindig bele szólók mit csinálj!Viszont ha komolyan gondolod:soha ne az én vagy a másik tanácsára hallgatsz hanem a szívedre!Végül is a tanácsok csak az alapvonalat határozzák meg
Témakör.... uj blog(bár csak korlátozott elképzeléseim vannak róla,szerintem ujj témakört jelent,remélem lesz aki kijavít ha nem!)Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2017 okt. 13, 06:53."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Amúgy 2 lapos zöld forgalmit kaptam a pancsihoz adásvételi láncolattal de a tulaj már nem él... van egy adásvételi a tulajtól annak a nevére akitől én vettem és akitől én vettem azzal van nekem adásvételim.... elvileg a motor nem lett átíratva és a tulaj (aki már nem él) nem ment be, hogy ő eladta a motort... ilyenkor nagy baj van? Vagy mi a teendő? Ja és a forgalminak a tetejére kézzel az van írva, hogy "Másolat" ettől is kicsit félek.... valaki járt már ilyen cipőben?
Komment
Komment