Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
A Romet Pony teleszkópok nekem a Babettánál tökéletesen beváltak. Ezek szerint a Kadetté más volt?
A Pony-t is két félével szerelték mint a Kadet-et. A porvédős ugyanúgy keményebb ott is, de hogyha az újabb kivitelről van szó mint itt is akkor valószínűleg a terhelés volt optimálisabb.
Ezzel nem vitatkozok. Akkoriban 65 kg voltam vasággyal.
A belső rugós ötletet eseleg megfejelném egy erősebb gumirugóval. Présszerszámokban használnak ilyet. A teleszkópszárra ráhúzható a régi helyére.
Igen , azok ....De legalább mostmár ki van egészítve az eredeti mondat ... némiképp értelmezhetővé vált a dolog .
Nekem valamiért Petőfi sorai jutnak az eszembe a helység kalapácsából : - És ékes szólásáról tanubizonyságot téve mondta : Bort !!!
Úgy döntöttem inkább meglátogatom a spájzot , hátha lelek benne némi szilvóriumot ! Mátéapu könnyen van , bármikor szert tehet egy kis jófajta Turci szilva pálinkára , csak át kell menni a legközelebbi nagy városba ...
Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2017 okt. 27, 22:31.
Komment