Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Bemutatkozas, DNEPR

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bemutatkozas, DNEPR

Kedves Forumosok!

Egy fellelt allapotu DNEPR K750M motorbiciklivel kezdtem a motorfelujitos elmenyeimet. A motor azota (11 honap) beindult es tettünk vele egy kört is.. Nemreg egy MT11-es oldalkocsis jarmüvel gyarapodott a gyüjtemeny.
    A billentyüzetemen nincs ekezet, es nagyon nincs kedvem keresgelni a gombokat hozza. Mivel fekete szinü, nem tudom filccel sem bejelölni. Akit zavar az ne olvassa tovabb.. :-)

Üdv, Peter

Kedves Péter!

Üdvözöllek a fórum tagjai között,-mint Dnepr tulajdonos,bőven találsz társakat és a letöltések rovatban szakirodalmat,a motorodhoz.

Az ékezetek hiánya nem zavart az írásodban,de ha zavart volna sem tudtam volna tovább olvasni,-mert nem volt tovább!

Üdvözlettel:Che
    OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Szia Dnepr!

Örülök, hogy regisztráltál. Nekem tetszik a bemutatkozásod és nem zavar az ékezethiány. Nekem CZ 350-em van, de ez nem probléma a tapasztalatcserében. Hiszen hasznos fogásokat bárkitől tanulhat az ember. Kérdezz és írjál sokat.

(A cégnél, ahol dolgozom, az ügyviteli program szintén nem ismeri az ékezetes betűket, ezért sem zavar az ékezethiány. Gondban akkor vagyok, mikor olyan alkatrészt kell berögzítenem, ami ékezet nélkül mást jelent, és nem lehet a megnevezését módosítani. Így lett a múltkor - sokak örömére - a szártaposó talpból (egy kombájn alkatrész) szartaposó talp. Nagggyon nem mindegy )))
      Peter, korompaiistvan és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Kedves Che,
        lesz tovabb is, kis szünetekkel, csak közbejöttek egyeb dolgok összel es hanyagoltam a forumozast. Most azonban ujra lett idöm, igy el tudok kezdeni irogatni. A k750-est feltettem Youtube-ra de linket meg nem tudok postolni mert ez a 3. bejegyzesem es legalabb 5 hozzaszolas kell hogy müködjön a dolog. probalom felhozni magam mert tartozom az egyik temaban meg egy linkkel...
        Che kedvelte ezt.

Komment

Üdv a fórumon!
          Egyik kedvencmotorom az Ural után!

Peter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Mivel fekete szinü, nem tudom filccel sem bejelölni
          Fehér filc, vagy hibajavító? Ez perce csak a vicc volt, olvasható így is!

Komment

Kedves Zsolt,
            kösz a valaszt, amugy Fateromnak volt Jawa-ja mikor meg kicsi voltam csak aztan eladta az unokatestveremnek. Erdekes sztori, bar kicsit fajdalmas: a tömbhaz falaval szemben parkolt le vele, es amikor kesöbb felült, sebessegben felejtve beinditotta es betolta a villat a falba.. a fal gyözött..:-( szomoru törtenet..
            Amint latom a mezögazdasagban jartas vagy te is. :-)

.. persze lehetne, ha akarnam, megegy billentyüzetet csatlakoztatni, de ez a wireless az amit hasznalok leggyakrabban fekete, mellette van meg egy fekete orosz billentyükiosztassal ha az ukran oldalkon keresgelek eléggé hasznos, es a 3. az mar utban lenne :-) amugy az ékezet nem volna gond csak a dupla ékezetek azok amik problémásak kombinacioval, igy inkabb hagyom az egeszet..
            CZsolti és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Üdv köztünk!

Valahogy eddig nem találtam rá a bemutatkozásodra, pedig a Dnepr tulajokra, ha lehet, még jobban figyelek.
              Elég sok KMZ tulajdonos van itt, de sajnos nem igazán aktívak(ennyit azért nem kell szerelni, hogy a fórumra ne legyen idő ). Remélem te többet fogsz erre járni. Nekem is K-750-esem van amúgy, jelenleg jön-megy, forog-mozog.Pár későbbi típusról származó alkatrészt szeretnék még lecserélni róla, de ez nálam húzós tétel, mivel egy korai gépről van szó.
              Én is szeretnék még 1 et, de csak szólót, K-650-eseket, Mt-9 eseket nézegetem jelenleg.
              Lépj be majd a Dnepr! márkatársi csoportba is, hogy lássuk hányan, és honnan is vagyunk
              Képeket majd tegyél fel! Érdekel az a K-750M
              Peter kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Üdv itt, azért gyarapodik apránként!
                wsievers: "ennyit azért nem kell szerelni, hogy a fórumra ne legyen idő" ... pontosan!... mondom én, akinek nem üzemel még a mókusvasalója
                Peter és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok,
                  kepeket feltettem nehanyat, a vasarlas utani allapotrol valamint a kb 11 honappal kesöbbi elsö utazas megtetele elöttröl.. Egy ideig ugy gondoltam, hogy az orszag legolcsobb es legrozsdasabb motorjat hoztuk el. Azota lattam, hogy van ennel rosszabb allapotu import is elado. Faterommal szereljük, amiböl az az igazsag, hogy neki van több ideje a csavarozasra, mivel en nem vagyok eleget otthon.
                  A lenyeg az, hogy szerettük volna kiprobalni magat a motort mielött tovabbi felbecsülhetetlen összegeket költenenk az egeszre. Gondolom az erem ezen oldalat mindenki ismeri.. Egy fünyiro tankot erösitettünk az üles möge, mivel a csepptankot elöször ki kellene takaritani (valamint igazabol belülröl is festeni). Ime a mozgokep:

КÐœБ” К750Ðœ - YouTube

"Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk.." :-D
                  Igor, CZsolti és kedvelte ezt.

Komment

A csepptankommal én is megszenvedtem...de mostanra ideiglenesen megoldódott a probléma. Most már rászánom magam a belső újrafestésre mert eddig nem tettem meg.
                    Szebb hangja van, mint az enyémnek...
                    Ezzel a legrosszabb állapottal meg szerintem tévedsz...én vettem meg a legrondább vízműveskék Nyiprót az országbanAmi rozsdának tűnik az az is volt...ami meg olajnak, az inkább szurok. Az alom meg azért volt alatta, mert erős inkontinenciával küzdöttVégülis ez a motor áll a legközelebb a lóhoz...Marhasokat zabál, kb akkorát is rúg, ha az előgyujtásállító kart elfelejted hátrahúzni, hetente pedig ganajozni kell alóla...
                    Click image for larger version

Name:	S4030105.jpg
Views:	2
Size:	198.6 KB
ID:	134517
                    10 hónap után lett ilyen:

Name:	Kép 001.jpg
Size:	209.5 KB
ID:	134518Click image for larger version

Name:	Kép 003.jpg
Size:	209.2 KB
ID:	134519
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 03, 14:43.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Peter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      „Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk..” :-D
                      Hát a hangja az zene füleimnek. Gratula!!!
                      Az autóssal mi történt. Hazaérkezett, vagy besokallt a látványtól? Hiába, van aki nem tudja, hogy mi az igazi műértő gépészet.

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Végülis ez a motor áll a legközelebb a lóhoz...Marhasokat zabál, kb akkorát is rúg, ha az előgyujtásállító kart elfelejted hátrahúzni, hetente pedig ganajozni kell alóla...
                      Mondtam már, hogy tetszik a stílusod?
                      Ja és a motorod is!

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Mondtam már, hogy tetszik a stílusod?
                        Ja és a motorod is!
                        Igen, már én is szorgalmasan jegyzem a megjegyzéseit!

Komment

Szervusztok,
                          kicsit el voltam havazva, ezert nem valaszoltam.. A moci köszöni a bokot a hangjat illetöen, eredeti gyari sportkipufogorendszer van rajta 1969-böl modositas es apolas nelkül :-) Az autos hazaerkezett eppen, viszont az utcaban vigyazni kell, vannak akik autopalyanak hasznaljak..

Közben voltam shoppingolni Hamburgban. Utba esett jövet-menet.. A boltot nem volt nehez megtalalni, a parkolas viszont nem volt egyszerü, de megoldottam. Az udvarban mar latni lehetett egy UAZ 452-est, a garazs bejaratanal pedig egy UAZ 459 terepjaro parkolt. Ujabban ezzel is foglalkoznak. Kis kereses utan megtalaltam az udvarban a bejaratot is. Az ajto mellet hanyagul felrerakva allt egy lecsupaszitott katonai DNEPR váz. Miutan bementem, a hosszukas garazsban nehany oldalkocsis Ural valamint a ket polcoszlop között GAZ 69 es egy hatalmas Чайка allt. Mellekeltem egy fotot rola. (Mobillal keszült, ezert olyan gyenge a minösege). Meg kell mondjam ez egy eldorado alkatresz szempontjabol.. Most mar tudom hogy mit erez a fehérnép amikor ruhaboltban van.. :-) A szerelök nagyon baratsagosak voltak, a listam alapjan gyorsan összeszedtek a polcokrol az alkatreszeket. Bizonyos dolgok azert Hamburgban olcsobbak mint az apron, masreszt pedig vannak dolgok amiket itthon nem lehet kapni. Persze ehhez hozza kell tenni, hogy a postaköltseget is meg tudtam igy sporolni.. Otthon nagy örömmel bontottam ki az uj jatekokat, es mar alig varom hogy felszerelhessem öket a motorra..

Name:	DSCF2919.jpg
Views:	1
Size:	189.9 KB
ID:	134745Click image for larger version

Name:	IMAGE_507.jpg
Views:	1
Size:	198.9 KB
ID:	134746

Komment

Kedves Peter! Bizonyára értékes és szép alkatrészt tartalmaz a doboz,de e mellette lévő gépcsoda számomra sokkal szebb: Ne haragudj véleményemért. Üdv Sepy.

Komment

Hát igen ennek a csaj(ká)nak előnyére válik a kor.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X