Üdvözeletem! 41 éves Mezőgazdasági Gépszerelő volnék aki második gyermekkorát élve újra mopedre pattanna és pöfögve füstölve 40km/ó-val robogna bele a naplementébe!-)Vagy valami hasonló persze a valóság nem ennyire egyszerű de rajta vagyok a témán és remélem időm és egészségem engedi,hogy boldog,aktív és hasznos tagja lehessek a régi idők masináit kedvelők népes táborának.Köszönöm,hogy itt lehetek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás.
Collapse
X
-
Bemutatkozás.
Üdvözeletem! 41 éves Mezőgazdasági Gépszerelő volnék aki második gyermekkorát élve újra mopedre pattanna és pöfögve füstölve 40km/ó-val robogna bele a naplementébe!-)Vagy valami hasonló persze a valóság nem ennyire egyszerű de rajta vagyok a témán és remélem időm és egészségem engedi,hogy boldog,aktív és hasznos tagja lehessek a régi idők masináit kedvelők népes táborának.Köszönöm,hogy itt lehetek.Utoljára szerkesztve a következő által: Komar79; 2021 ápr. 15, 13:09.Címkék: Egyik sem
- 11 likes
-
Én csak háromig,télen nyáron.Imádtam én is !Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyonnnn szerettem. 7 évig jártam vele melózni.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Majdnem nekem isAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMopedek közt nekem ez a csúcs. (nekem)
! Harmadikos gimnazista voltam, amikor Apám mondta: ha négyes lesz az érettségi, kapsz egy Komart. Negyedik félévkor: ha hármas lesz az érettségi, kapsz egy Komart.
Érettségi előtt egy héttel: fiam, ha nem buksz meg, kapsz egy Komart.
Nem buktam meg, de a mopedről magam mondtam le, építkeztünk éppen.
- 2 likes
Komment
-
Egyik munkatársamnak is volt,s hazaúton mindig ment a verseny.. persze én győztem.. (szinte mindig hogy ne vegyem el a kedvét)mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn csak háromig,télen nyáron.Imádtam én is !
Simson 50 dugattyú ua csak alapból 2mm nagyobb átmérö + volt reszelőm + alu a főtengelyen+ nagyobb delortó karbi.
- 4 likes
Komment
-
Az enyém akkor volt 22 éves már lehetett spray festéket kapni,szürke fekete lett (rozsdaboglya voltAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésealapból 2mm nagyobb átmérö + volt reszelőm + alu a főtengelyen+ nagyobb delortó karbi.
"vidd el ha tudsz kezdeni vele valamit"...)az úszója volt a bibis kikoptatta a házat,mindig kiesett:rézdróttal pótoltam a fület...Komressió 0 közeli------
----de nem akartam hozzányúlni,mert bontatlan blokkja volt...hűséges volt mindig hazavitt !
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Szintén. A kisöreg akitől vettem 20 éven keresztül a szolnoki piacra hordta vele az árut... sose robbant le... (én sem).. az enyém merev vázas volt.. ha átmentem egy 20 filléresen, megmondtam hogy fej vagy írás..mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehűséges volt mindig hazavitt !
A karbit illetően tévedtem, riga feldörzsárazott etette.
- 4 likes
Komment
Komment