Üdvözeletem! 41 éves Mezőgazdasági Gépszerelő volnék aki második gyermekkorát élve újra mopedre pattanna és pöfögve füstölve 40km/ó-val robogna bele a naplementébe!-)Vagy valami hasonló persze a valóság nem ennyire egyszerű de rajta vagyok a témán és remélem időm és egészségem engedi,hogy boldog,aktív és hasznos tagja lehessek a régi idők masináit kedvelők népes táborának.Köszönöm,hogy itt lehetek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Bemutatkozás.
Collapse
X
-
Bemutatkozás.
Üdvözeletem! 41 éves Mezőgazdasági Gépszerelő volnék aki második gyermekkorát élve újra mopedre pattanna és pöfögve füstölve 40km/ó-val robogna bele a naplementébe!-)Vagy valami hasonló persze a valóság nem ennyire egyszerű de rajta vagyok a témán és remélem időm és egészségem engedi,hogy boldog,aktív és hasznos tagja lehessek a régi idők masináit kedvelők népes táborának.Köszönöm,hogy itt lehetek.Utoljára szerkesztve a következő által: Komar79; 2021 ápr. 15, 13:09.Címkék: Egyik sem
- 11 likes
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyonnnn szerettem. 7 évig jártam vele melózni.."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMopedek közt nekem ez a csúcs. (nekem)! Harmadikos gimnazista voltam, amikor Apám mondta: ha négyes lesz az érettségi, kapsz egy Komart. Negyedik félévkor: ha hármas lesz az érettségi, kapsz egy Komart.
Érettségi előtt egy héttel: fiam, ha nem buksz meg, kapsz egy Komart.Nem buktam meg, de a mopedről magam mondtam le, építkeztünk éppen.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn csak háromig,télen nyáron.Imádtam én is !Simson 50 dugattyú ua csak alapból 2mm nagyobb átmérö + volt reszelőm + alu a főtengelyen+ nagyobb delortó karbi.
- 4 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésealapból 2mm nagyobb átmérö + volt reszelőm + alu a főtengelyen+ nagyobb delortó karbi."vidd el ha tudsz kezdeni vele valamit"...)az úszója volt a bibis kikoptatta a házat,mindig kiesett:rézdróttal pótoltam a fület...Komressió 0 közeli------
----de nem akartam hozzányúlni,mert bontatlan blokkja volt...hűséges volt mindig hazavitt !
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehűséges volt mindig hazavitt !A karbit illetően tévedtem, riga feldörzsárazott etette.
- 4 likes
Komment
Komment