Közlemény

Collapse
No announcement yet.

bemutatkozás

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    bemutatkozás

    Sziasztok,Kupica vagyok.Szeretnék jobban belemélyedni a veterános világba,ezért csatlakozom Hozzátok.Volt már pár próbálkozásom,karosszérialakatos vagyok,de azok a járgányok nem az enyémek voltak,illetve a tulajuk csak azt nézte,hogy a gép nagyjából piacképes legyen.Ebből lett elegem,utálom a gányolást.Ezért szeretnék magamnak építeni.Kezdésnek beszereztem egy MZ 125 TS-t,1976-os évjáratu,hiánytalan,de elég kopott állapotba,és folyamatba van egy 1970-es évjáratu VW bogár vásárlása.Első munkának jók lesznek.Ezekről szeretnék néha beszélgetni,illetve infót,tanácsot kérni.Előre is köszi,jó veteránozást!

    #2
    Szia Kupica!

    Szeretettel üdvözöllek itt a fórumon. Tetszik a bemutatkozásod. Az MZ TS 125-öt elég jól ismerem. Nekem ugyan soha nem volt, de ilyenen tanultunk a motorvezetői tanfolyamon, ezért elég jól ismerem. Ha tudok, akkor szívesen segítek. Általánosságban ezek a szoci kétüteműek nagyon hasonlítanak egymásra. A részletbeli különbségek meg a szakirodalom alapján elég jól kezelhetők így távgyógyítással is.

    Örömmel olvasom, hogy karosszéria lakatos vagy. Alkalomadtán számíthatsz a faggatódzásaimra.
    Jó olvasást, és sok hozzászólást!

    Üdvözlettel: CZsolti
    wsievers és Che kedvelte ezt.

    Komment


      #3
      Szia!
      Üdv köztünk! A Csúzlihoz én is értek valamennyire, az enyémtől nemrég váltam meg egy nagyobb motor miatt. Amiben tudok, számíthatsz a segítségemre.
      Üdv
      Wsievers
      CZsolti kedvelte ezt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

      Komment

      Ugrás az oldal tetejére
      Working...
      X