Üdvözlöm a fórumozókat! Magamról néhány szóban "64-es kiadású vagyok" szeretek barkácsolni. Sikerült vásárolnom egy enyhén szólva korosabb esztergát, néhány kereke hiányzik (lehet hogy nekem is). Szeretném beazonosítani ennek okán jutottam erre az oldalra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Eszterga beazonosítása
Collapse
X
-
Remek dolog ha összehozunk itt a fórumon egy esztergát otthon talált alkatrészekből, de vajon fog-e hasonlítani ermi670414 esztergájára? ...
Ermi, légy szíves ne hagyj minket ebben a tudatlan állapotban. Írtál egy bemutatkozást, oké. Ami ugye páratlan. Légy szíves írj még valamit, akkor lesz párja és nem fog félni itt árván egyedül. Vagy ennyi lett volna csak?
- 2 likes
Komment
-
dafko54 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzervusztok. Vörös Proletár-hoz valahol láttam vagy két faládában alkatrészeket. Üdvözlettel.
Komment
-
Szia Farkasnadrág!
Szép neved van. Nem tudom, hogy kinek szántad a kérdést, de próbálok segíteni. Ha van egy akármilyen fogszámú cserekereked, akkor annak a mintájára a többi elkészíthető, hiszen a szélességi méret és az agykialakítás mindnél egy és ugyanaz. Tokmány és pofa kérdésben pedig célszerű valamelyik méhtelepen kiépíteni a figyelőhálózatot. Régi mesterek ugyan ritkán dobnak ki efélét, de volt már, hogy komplett tokmányokat lehetett onnan elhozni.
Mivel új vagy itt, ezért szeretném neked javasolni, hogy a bemutatkozások rovatban nyiss egy topicot és pár szóban mutatkozz be. Lehet, hogy hihetetlen, de ez egy olyan közösség, ahol szívesen fogadnak minden gépészkedő embert. Add meg magadnak a lehetőséget, hogy jobban megismerj bennünket. Szerintem nem bánod meg.
Ha küldessz néhány méretet (tengelytáv, ellenkerék fogszám elég), esetleg skiccet az agy kialakításáról, akkor szívesen segítek a rajz elkészítésében.
Üdvözlettel: CZsolti
- 2 likes
Komment
Komment