Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson felújítás - Bandido

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Na sziasztok mindenki Hosszú idő után nem írtam, most végre itthon vagyok és tudok a motorral foglalkozni Már az átalakítások java részén átesett szegény Délután ha lesz időm, töltök fel egy képet, vagy többet, hogy hogy néz ki most a motor, meg írok róla néhány infót, hátha valaki megfogadja a tanácsom Üdv mindenkinek

Komment

Üdv újra itthon!

Lesz még ilyen kiküldetés?

Komment

Click image for larger version

Name:	2013-06-07_18-04-10_337.jpg
Views:	1
Size:	200.8 KB
ID:	137706Click image for larger version

Name:	2013-06-07_18-14-52_976.jpg
Size:	198.3 KB
ID:	137707

Sziasztok NE haragudjatok, de meg is feletkeztem az oldalról, meg állandóan dolgozom Jelenleg így állok a motorral Most egyelőre csak ennyit tudok feltölteni Üdvözlet mindenkinek!!!

Komment

Egyedi a szinezése,nem rossz,csak zavar a horpadás.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Üdv!Na sikerült megvennem a Simsonomat Nem makulátlan, sőt eléggé lelakott, de ahhoz képest, hogy '75-ös, szerintem nem is rossz.

Click image for larger version

Name:	20130702139.jpg
Size:	192.8 KB
ID:	137784Click image for larger version

Name:	20130702140.jpg
Size:	194.3 KB
ID:	137785Click image for larger version

Name:	20130702141.jpg
Size:	196.2 KB
ID:	137786
            sepy, Bandido és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Gratulálok hozzá!
              Nekem is van vagy 3 ilyenem.Inkább 2 és fél.Ha esetleg kell valami alkatrész hozzá majdnem biztos , hogy van a garázsban.Akkor szólj nyugodtan aztán odajuttatom valahogy.

Komment

Írtam privátot! Köszi

Komment

Szia!
                  Írtam vissza privátot én is.Én most inkább TLF ügyben vergődök úgyhogy a Simson cuccok inkább csak a helyet foglalják , de elkótyavetyélni sem akartam.Inkább akkor így odaajándékozom , ha azt gondolom , hogy jó helyre kerül.Mint például esetedben.
                  sepy kedvelte ezt.

Komment

Nagyon köszönöm! Én sem dobok ki semmi alkatrészt, volt már rá eset, hogy elküldtem, vagy csere-bere történt.

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem makulátlan, sőt eléggé lelakott,
                      Sebaj! Személy szerint nekem nem is kellene sohasem más keze által felújított motor!

Komment

Ha mindazt összespórolnám, amit ráköltök, simán vehetnék egy felújítottat, de az nem olyan, azt nem én csináltam. De szerintem mindannyian ezért vagyunk itt.
                        Titus, sepy és Beagle kedvelte ezt.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Egyedi a szinezése,nem rossz,csak zavar a horpadás.
                          Nem csak téged zavar! De két hét múlva megyek vissza, nem érdemes vele most foglalkozni, de viszont ha jövőre hazajövök, átalakítom a blokkot

Szia István! Korához képest JÓ! Az enyém szintjét még nem éri el, mert én tragacsabbat vettem Most kezdődhet az átalakítás Sok sikert, ha segíteni kell írj
                          sepy és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ma kezdődik a csiszolás, a szerelési topikban vannak még fent képek, aztán a vezetékezés, ami megadja majd a miunkát, de ha nem megy, jelzem.

Komment

Beagle, kikérem magamnak, amint letettem 14 évesen a vizsgákat rögtön Jawa 207-essel inditottam, aztán Komár 2, aztán Jawa Mustáng, Riga 12, Romet Kadet(M780), Jawa 210, és most minden vágyam egy Simson

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X