Bandido eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Simson felújítás - Bandido
Collapse
X
-
Beagle kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
-
Hmm a hátsó lábtartók bármennyire is pöpecül néznek ki a kis Szimon, attól kezdve rendszám köteles... És ha kötekedő kedvű közegbe buksz meg is harap érte teljesen joggal... SMKP 1 személy 49 km/h, szóval csak óvatosan.Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 febr. 21, 20:02.
- 2 likes
Komment
-
Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseszükségem van rájuk, potyára nem dobálok ki azért pénztBandido kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésecsak kicsit kötekedtemBandido kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHmm a hátsó lábtartók bármennyire is pöpecül néznek ki a kis Szimon, attól kezdve rendszám köteles... És ha kötekedő kedvű közegbe buksz meg is harap érte teljesen joggal... SMKP 1 személy 49 km/h, szóval csak óvatosan.
Gondolom, hogy nem akartatok bántani, én sem azért írtam, de most ezek a kellékek voltak soron Ez után jön még a maradék
Komment
-
Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hátsó lábtartó gyári tartozék volt a simsonokon. Igaz, ezeket a motorokat le lehet vizsgáztatni két személyre, de akkor, úgy ahogy mondod, már rendszám köteles.
Attól hogy gyári tartozék, le KELL szedned ha SMKP-ként akarod használni.
Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe mivel az enyémen nincs rendszám, látni fogja a közeg, hogy nem két személyre van vizsgáztatva
Azért írtam csak, mert nálunk nagyon ugranak erre."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 6 likes
Komment
-
Bocsássatok meg, nem Innsbruckba, hanem tőle még elég messze, Warth-ba. Itt van a Svájci határ egy köpésre
http://i0.bookcdn.com/data/Photos/Or...tos-Hotel.JPEG
Itt dolgozok, ha érdekel titeket. Üdvözletem minden felújítónak
Komment
Komment