Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson felújítás - Bandido

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bandido eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ki ismeri fel a képen lévő összes alkatrészt?
    Őszintén szólva ezeknek semmi közük az alkatrészekhez főleg nem szükségesek,ha ugyanennyit költessz a fékekre és a világitásra én dicsérlek meg!
    Beagle kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Azért nem költök fékekre, meg világításra, mert azok rendben vannak Ezeket azért vettem meg, mert szükségem van rájuk, potyára nem dobálok ki azért pénzt

Komment

Hmm a hátsó lábtartók bármennyire is pöpecül néznek ki a kis Szimon, attól kezdve rendszám köteles... És ha kötekedő kedvű közegbe buksz meg is harap érte teljesen joggal... SMKP 1 személy 49 km/h, szóval csak óvatosan.
        Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2013 febr. 21, 20:02.
        Beagle és Bandido kedvelte ezt.

Komment

szükségem van rájuk, potyára nem dobálok ki azért pénzt
          Semmi vész nem akarlak bántani,csak kicsit kötekedtem
          Bandido kedvelte ezt.
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            csak kicsit kötekedtem
            detto, én sem bántsából írtam amit írtam
            Bandido kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Hmm a hátsó lábtartók bármennyire is pöpecül néznek ki a kis Szimon, attól kezdve rendszám köteles... És ha kötekedő kedvű közegbe buksz meg is harap érte teljesen joggal... SMKP 1 személy 49 km/h, szóval csak óvatosan.
              A hátsó lábtartó gyári tartozék volt a simsonokon. Igaz, ezeket a motorokat le lehet vizsgáztatni két személyre, de akkor, úgy ahogy mondod, már rendszám köteles. De mivel az enyémen nincs rendszám, látni fogja a közeg, hogy nem két személyre van vizsgáztatva

Gondolom, hogy nem akartatok bántani, én sem azért írtam, de most ezek a kellékek voltak soron Ez után jön még a maradék

Komment

A hátsó lábtartó gyári tartozék volt a simsonokon. Igaz, ezeket a motorokat le lehet vizsgáztatni két személyre, de akkor, úgy ahogy mondod, már rendszám köteles.
                Rosszul tudod...
                Attól hogy gyári tartozék, le KELL szedned ha SMKP-ként akarod használni.

De mivel az enyémen nincs rendszám, látni fogja a közeg, hogy nem két személyre van vizsgáztatva
                Azt fogja látni,hogy ez neked engedély nélküli vezetés miatt minimum 35 ezerbe fog kerülni, sőt esetleg feljelenthet a közbizalom elleni bűncselekmény miatt is sarkalatos helyzetben.
                Azért írtam csak, mert nálunk nagyon ugranak erre.
                Beagle, Che és 4 további látogató kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Tolj ki mindenkivel tedd előre kényelmi lábtartónak egy toldatra.
                  joker, Bandido és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Köszönöm a felvilágosítást, de most 2 hónapig "jegelem" a munkálatokat, mert kaptam egy állást Insbruck-ba
                    OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

De jól megy valakinek..

Komment

gratula, még a végén vmi nagyobb vasba fogsz mire hazaérsz :P

Komment

Hoz egy sivatagit lábon

Komment

Bocsássatok meg, nem Innsbruckba, hanem tőle még elég messze, Warth-ba. Itt van a Svájci határ egy köpésre

http://i0.bookcdn.com/data/Photos/Or...tos-Hotel.JPEG

Itt dolgozok, ha érdekel titeket. Üdvözletem minden felújítónak

Komment

Ott veszett nagy hó van! Valami hójáró kell a Simson helyett

Komment

A Simson projekt nekem is csúszik, mert "lapos" tv lett a Simson árából, mivel a jó öreg tv megadta magát...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X