Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Déva vára se egy nap alatt épült fel A jó munkához idő kell, tartja a mondás
Most jól jönne néhány nagylelkű felajánló az ingyen elvihető alkatrészek topicból, de nem azért mert nincs pénzem, hanem mert egy "rossz" állapotú, de gyári alkatrészt szívesebben felújítok, és felteszem a motorra, mint az új után gyártottat Mondjuk a szomszéd faluban van egy bolt, gyári alkatrészeket (MZA) forgalmaz, de kegyetlen áron. (5000Ft egy hátsó lábtartó szett)
Hali felújítók! Tegnap este leadtam egy rendelést, egy boltnak, remélem holnapra ideér, de legkésőbb péntekig, és akkor már tényleg csak néhány apróság hiányzik a motorról Ha érdekel titeket, teszek fel majd képet arról, hogy eddig mit gyűjtögettem össze
Nagyon szeretem a Simsonokat, attól függetlenül hogy van nagyobb is a háznál. Tavaszra ha minden jól megy lefestem a Schwalbe-t, már csak az a kérdés milyen színűre kéne (lehetőleg gyárihoz hasonló szín kéne.)
Lehet fehér, kék, sárga, de azt hiszem még zöld is Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy a simsonok nagyon jó motorok A Schwalbe-t annyira nem ismerem, de tudom mitől döglik a légy Melyik motorral van a tiéd szerelve? M541? M531? Vagy turbós??
Komment