Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Simson felújítás - Bandido

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Alakulnak a dolgok, ahogy látom

Komment

Déva vára se egy nap alatt épült fel A jó munkához idő kell, tartja a mondás

Most jól jönne néhány nagylelkű felajánló az ingyen elvihető alkatrészek topicból, de nem azért mert nincs pénzem, hanem mert egy "rossz" állapotú, de gyári alkatrészt szívesebben felújítok, és felteszem a motorra, mint az új után gyártottat Mondjuk a szomszéd faluban van egy bolt, gyári alkatrészeket (MZA) forgalmaz, de kegyetlen áron. (5000Ft egy hátsó lábtartó szett)
      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

A lassúhoz,meg még több....

Na ezt egyszerre írtuk...
        Bandido kedvelte ezt.

Komment

Megmondom őszintén, én úgy gondolom, hogy a jó munkához idő kell, a rossz munkához meg még több idő, mivel ha elbasztad, ki kell javítanod
          OdinHEM és Che kedvelte ezt.

Komment

Ez így van és a jó Pap holtig tanul!
            Bandido kedvelte ezt.

Komment

Hát ha a csuhások hagyják
              korompaiistvan és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Hali felújítók! Tegnap este leadtam egy rendelést, egy boltnak, remélem holnapra ideér, de legkésőbb péntekig, és akkor már tényleg csak néhány apróság hiányzik a motorról Ha érdekel titeket, teszek fel majd képet arról, hogy eddig mit gyűjtögettem össze

Komment

Hello! Szerintem érdekel bennünket milyen alkatrészeket vettél!
                  Ma indítottam be "tavasz közeledésének" alkalmából a Schwalbe-t, jó motorok ezek!
                  Bandido és Beagle kedvelte ezt.

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ma indítottam be „tavasz közeledésének” alkalmából a Schwalbe-t, jó motorok ezek!
                    .....de még milyen jók!!
                    Bandido kedvelte ezt.

Komment

Nagyon szeretem a Simsonokat, attól függetlenül hogy van nagyobb is a háznál. Tavaszra ha minden jól megy lefestem a Schwalbe-t, már csak az a kérdés milyen színűre kéne (lehetőleg gyárihoz hasonló szín kéne.)
                      korompaiistvan és Bandido kedvelte ezt.

Komment

Nagyon szeretem a Simsonokat, attól függetlenül hogy van nagyobb is a háznál.
                        Szívemből beszélsz!!

lefestem a Schwalbe-t, már csak az a kérdés milyen színűre kéne
                        Nem volt valami nagy színválaszték akkoriban! Nekem mind kék volt. Most is van egy '75-ös,darabokban,az is kék.
                        Bandido és dott kedvelte ezt.

Komment

Lehet fehér, kék, sárga, de azt hiszem még zöld is Csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy a simsonok nagyon jó motorok A Schwalbe-t annyira nem ismerem, de tudom mitől döglik a légy Melyik motorral van a tiéd szerelve? M541? M531? Vagy turbós??

Komment

Az enyém turbós, ami a jó hűtése, s jó olajozása miatt tetszett.
                            Beagle kedvelte ezt.

Komment

Erről már írtam korábban, hogy a turbós blokk mivel, és mennyivel jobb, mint egy sima 51-es Megjöttek az alkatrészek, fel is teszem a képet

Komment

Click image for larger version

Name:	2013-02-21_14-24-11_251.jpg
Views:	1
Size:	197.4 KB
ID:	134673

Találós kérdés: ki ismeri fel a képen lévő összes alkatrészt? Nyereményül kap egy dicséretet
                                korompaiistvan és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X