Alakulnak a dolgok, ahogy látom
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Simson felújítás - Bandido
Collapse
X
-
Déva vára se egy nap alatt épült fel A jó munkához idő kell, tartja a mondás
Most jól jönne néhány nagylelkű felajánló az ingyen elvihető alkatrészek topicból, de nem azért mert nincs pénzem, hanem mert egy "rossz" állapotú, de gyári alkatrészt szívesebben felújítok, és felteszem a motorra, mint az új után gyártottat Mondjuk a szomszéd faluban van egy bolt, gyári alkatrészeket (MZA) forgalmaz, de kegyetlen áron. (5000Ft egy hátsó lábtartó szett)korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa indítottam be „tavasz közeledésének” alkalmából a Schwalbe-t, jó motorok ezek!Bandido kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nagyon szeretem a Simsonokat, attól függetlenül hogy van nagyobb is a háznál. Tavaszra ha minden jól megy lefestem a Schwalbe-t, már csak az a kérdés milyen színűre kéne (lehetőleg gyárihoz hasonló szín kéne.)korompaiistvan és Bandido kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNagyon szeretem a Simsonokat, attól függetlenül hogy van nagyobb is a háznál.
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselefestem a Schwalbe-t, már csak az a kérdés milyen színűre kéne
- 2 likes
Komment
-
Komment